- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.619
- 498
tabiiki öyle,herşeyin hayırlısı.İşte herkes sizin gibi olaya olgun bakamıyor,bunun Allahtan geldiğini düşünemiyor bile.tövbe tövbe ne suçu! Rabbimden gelen her şey baştacıdır.. yeter ki hayırlısını versin her şeyin inş..
Gercekten de bazıları hiç anlamıyor.Pat diye çocuk sahibi olmuş insanlar gerçekten bizi anlamıyor,olaya daha farklı bakıyorlar,bizi anlamaları için gerçekten bu süreci,yaşadıklarımızı,duygularımızı onlarında yaşaması gerek.Kimse bu konuda hassasız diye bizi suçlamasın.
Konu komşu umurumda bile değil,şak diye söylüyorum olmuyor diye,üzülmüyorumda,ne yapayım yani suç günah benimmi olmuyorsa,suçlumuyum.Eğer can acıtmak için söylüyorlarsa onlar utansınlar!
Bakın işte biz birbirimizi anlıyoruz,çünkü aynı şeyleri yaşıyoruz,aynı şeyleri hissediyoruz;mesela ben 6 sene kadar önce 16 haftalık düşük yaptım.Şimdi okullar açıldı ya;evimin önünden geçen sırtı çantalı çocuklara bakıyorum;doğsaydı işte benim çocuğumda bu kadarcık olacaktı diyorum,sonra arkasından başlıyor hayaller...çocuğum olsa şunu giydirirdim,şöyle öğüt verirdim ,acaba bana mı babasına mı benzerdi...keşke olsa diyor insan,işte bizde böyleyiz ne yapalım.Evet evlatlik almak da zor bi süreçtir eminim.senin kabullenmen Yetmez toplum kabul etcek aileler etcek çocuk alisacak vs.
Dedigin gibi kendi çocuğuna gösterdiğinden daha fazla hassasiyet göstermek gerekecek .bu çok bıçak Sırtı ve derin düşünülmesi gereken bi konu.
Bi herkes anne baba zorunda degil falan denmiş bu söylemde kolay ama yaşarken çok zor anne olmayi arzuluyorsun hamile kalmak istiyorsun olmayinca psikolojik olaral kötüye gidiyorsun düşünüldüğü gibi basit değil
Amin. inşallah hayallerin gerçek olur. En azından bi gebelik yasamissin belki yine olur allah büyük.Bakın işte biz birbirimizi anlıyoruz,çünkü aynı şeyleri yaşıyoruz,aynı şeyleri hissediyoruz;mesela ben 6 sene kadar önce 16 haftalık düşük yaptım.Şimdi okullar açıldı ya;evimin önünden geçen sırtı çantalı çocuklara bakıyorum;doğsaydı işte benim çocuğumda bu kadarcık olacaktı diyorum,sonra arkasından başlıyor hayaller...çocuğum olsa şunu giydirirdim,şöyle öğüt verirdim ,acaba bana mı babasına mı benzerdi...keşke olsa diyor insan,işte bizde böyleyiz ne yapalım.
Evet evlat edinmek çok hassas bir konu,hala kendi bebeğim olması konusunda umudum var ama olmazsa düşünebileceğim bir konu;ama işte diğer mesajımda belirttiğim sebeplerden dolayı çok hassasım bende,onu sadece bebek haliyle değil,büyüdüğünde olabilecekler hakkında çok düşünüyorum.Neyse hepimizin hakkında hayırlısı;Allah bizim gibi isteyenlerin kucağını boş bırakmasın inşaallah.
Bende tedavi görmedim çikolata kisti var bendebizim olmuyor daha tedavide olmadık
olmazsa ben almayı düşünüyorum
Bende tedavi görmedim çikolata kisti var bende
Kürleri yapıyorum sogan kürünü uyguladim .rahim filmim yok henüzhiç İbrahim saraçoğlu kürlerini uyguladınmı
yada dr gidip detaylı bir rahim filmin çekildi mi
Kürleri yapıyorum sogan kürünü uyguladim .rahim filmim yok henüz
Amin çok sağol hepimizin inşallahİnş. ALLAHIM vücudunda bildiğin bilmediğin ve eşininde her ne rahatsızlık varsa rabbim YA ŞAFİİ ismiyle şifanızı nasip eyler inş. hakkınızda en hayırlısı olur inş.
Ne güzel maşallah, sağlıkla kucsğına al inş , bi şeyler denedin mi bu süreçte , ilaç bitkisel kür taktik falan , darısı bana ve tüm isteyenlerin bsşına inş ....Slm kizlar bir zamanlar buraya yazmıştım ama şimdi kendiliginden hamile kaldım cok şükür
O komsum beklemiyordum dedi sendenHayırlı olsun. Nerdeyse doğum zamanı gelmiş. O komşun ne dedi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?