Evlatlık almayi düşünür müsün diyen komşu?

Gercekten de bazıları hiç anlamıyor.
Uzaktan yorum yapmak kolay ama içine girince durum çok farklı. Dr a gitmek bile çok zor ...
Hassas olmamiz dogal aslında .
Elbette suç günah deil ama olmuyor deyince bu sefer bilmiş bilmiş tavırlar takinan insanlarla uğraşıyorum.
K.validemin bi komşusu var genç bi kadin ben kurslara falan gidiyorum herkes yaptiklarima çok güzel olmuş galan dedi kadin da bunlarla ugrasacagina dedi ve neyse dedi
.......

Bakın işte biz birbirimizi anlıyoruz,çünkü aynı şeyleri yaşıyoruz,aynı şeyleri hissediyoruz;mesela ben 6 sene kadar önce 16 haftalık düşük yaptım.Şimdi okullar açıldı ya;evimin önünden geçen sırtı çantalı çocuklara bakıyorum;doğsaydı işte benim çocuğumda bu kadarcık olacaktı diyorum,sonra arkasından başlıyor hayaller...çocuğum olsa şunu giydirirdim,şöyle öğüt verirdim ,acaba bana mı babasına mı benzerdi...keşke olsa diyor insan,işte bizde böyleyiz ne yapalım.

Evet evlat edinmek çok hassas bir konu,hala kendi bebeğim olması konusunda umudum var ama olmazsa düşünebileceğim bir konu;ama işte diğer mesajımda belirttiğim sebeplerden dolayı çok hassasım bende,onu sadece bebek haliyle değil,büyüdüğünde olabilecekler hakkında çok düşünüyorum.Neyse hepimizin hakkında hayırlısı;Allah bizim gibi isteyenlerin kucağını boş bırakmasın inşaallah.

Amin. inşallah hayallerin gerçek olur. En azından bi gebelik yasamissin belki yine olur allah büyük.
umut her zaman var zaten insanı ayakta tutan da umut oluyor. ....
Evlat edinme konusunu bende senin gibi çok yönlü düşünüyorum. Büyüyünce ne olur gerçeği ona söyler miyiz gibi sorular oluşuyor kafamda.
Ama bi yandan da hem bi çocuğu yuva sahibi yapma sevgi ve merhametle kucaklama fikri bana çok cazip geliyor hemde bu sayede anneligi tadarim birbirimizin eksik yönleri ve hayallerini tamamlariz diye düşünüyorum. Ben bu merhamet ve sabra sahibim ama eşimle de sorunlarımız var şu an . Zaman herseyi gösterecek
Allah sabir ve güç versin diyorum bunlari yaşayan herkese

bizim olmuyor daha tedavide olmadık
olmazsa ben almayı düşünüyorum

Bebek konusunda hassas olduğunuz icn öyle hissetmişsiniz.
Kotu bir şey yok ki söylediğinde çocuğu olan insanlarda evlat edinebilirler imkânlari varsa eğer.
Maddi olarak tam hissetsem kendimi oğluma kardeş bi oğluş evlat edinirdim

Kürleri yapıyorum sogan kürünü uyguladim .rahim filmim yok henüz

İnş. ALLAHIM vücudunda bildiğin bilmediğin ve eşininde her ne rahatsızlık varsa rabbim YA ŞAFİİ ismiyle şifanızı nasip eyler inş. hakkınızda en hayırlısı olur inş.

Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin inşallah ama ben komşuya kızamadım. Evlat edinmek bence çok kutsal bir davranış. En az dünyaya bir bebek getirmek kadar. İleride bebek istersem ve olmazsa ben de evlat edinmek isterim.

Canım daha yeni evliyim evlatlık al demek en son çare olurdu oyüzden biraz kırıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…