- 17 Eylül 2015
- 261
- 124
- 18
Henüz 2 tup bebek denedim.ama komşum olan kadın evlatlık almayi düşünür musun diye soru sordu.ne diyeceğimi bilemedim
Henüz 2 tup bebek denedim.ama komşum olan kadın evlatlık almayi düşünür musun diye soru sordu.ne diyeceğimi bilemedim
Bir kızım bir oğlum var. Ama geçen akşam eşimle evlatlık konusunu konuştuk, keşke maddi imkanlarımız biraz daha yerinde olsa da bir çocuğun hayatına dokunabilsek diye. Sanki hakaret etmiş gibi davranmışsınız pes...belki sadece imkanlarımla bir çocuğun geleceğini kurtarmak istiyorum
şahsen çocuğum var ve ilerde düşünüyorum evlatlık
sanki hakaret etmişler
pes
Bu arada biraz önceki yorumumun sonu konu sahibineydi, yanlış anlaşılmak istemem sizinle aynı düşüncedeyim.belki sadece imkanlarımla bir çocuğun geleceğini kurtarmak istiyorum
şahsen çocuğum var ve ilerde düşünüyorum evlatlık
sanki hakaret etmişler
pes
Çok güzel aciklamissiniz.benim de çocuğum olmuyor zaman zaman çok kötü ruh haline sahip olabiliyorum. Arkadaş hassas bi döneminde muhtemelen anlamak lazımBu sorunun genellikle iyi niyetle sorulduğunu düşünsem de çok yanlış buluyorum bazı sebeplerden dolayı. Bana biraz had aşmak gibi geliyor, çok özel bir şey. İnsanı biraz da suçlu hissettiriyor. Burada bile yazan olmuş. İnsanlar çocuk sahibi olamayanı, ailesi olmayan çocuklardan sorumlu tutuyorlar neredeyse. " benim çocuğum oluyor, evlat edinmeme gerek yok, ama çocuğu olmayanlar niye evlat edinmiyorlar ki, ama o çocuklar öyle, ama böyle." Evlat herkes edinebilir. İlle çocuğu olmayan değil. İnsanların bu kadar ince düşündüğünü sanmıyorum tabii. Paldır kültür evlat edin tavsiyeleri veriliyor, sanki manavdan domates almaktan bahsediliyor. Öte yandan bu kadar içerlenecek bir şey de değil, düşünmüyorum dersin olur biter. Kadın küfretmemiş ya...
Biri de gelmiş bela okuyup gitmiş. Bu psikolojiyle insan kendi doğuracağı çocuğa nasıl doğru düzgün bakabilir ki... Çocuk çocuk diye geri kalan her şeyi koyvermek de mantıksız. Çocuk sorumluluğu için de normal bir psikoloji gerekiyor bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?