evlatlık olmak ve isim kargaşası?

asla anlatmam çünkü öz aileme kin duyuyorum

Anlatip anlatmamanizin kin duymanizla ne alakasi var? Yine duyun kininizi anlatinca gidip onlarla samimi olmayacak ya erkek arkadasiniz. Soylersiniz ona da onlarin yuzunu gormek istemiyorum evlenince gorusmeyecegiz diye.

bir sey soyliycem evlatlik verildiginiz ailenin nufusunuza gecmediniz mi soyadiniz suanki anneniz yani halanizla ayni degilmi
aynı evlatlık olduğum aileye geçtim çünkü annem hamıleyken halama bu bebeği sana vereceğim demiş ve 3 aylıkken halamlar almış benı nufus cuzdanımda 3 ay sonra çıkmış ama o arada babam yanı eniştem 3 ay öz anne babamın kullandığı ismi yazdırmış sonrada halam değiştirmiş yanı annem

gamze isminden rahatsız değilim öz anne babama ait bşy kalsın ıstemıyorum üstümde

halam yanı annem benım canımdır ben söylemek ıstemıyorum çünkü öbürleri annem babam değil belki kan bağı sadece ama değiller

ailemi sevmediğim için kabullenmek istemediğim için saklamayı tercıh edeceğim belkı bırgun açıklarım

işte çarsamba gunu kımlığımı görünce kızar mı acaba?
Kızılacak ne var canım bunda hassas bir mevzu. Hazır olduğumda anlatmak istedim dersiniz ki isterseniz anlatmak zorunda da değilsiniz. Annemler önce gamze adını vermiş sonra ebru diye seslenmişler ikisini de o yüzden kullandım dersiniz. Ama bu da yeni bir yalan doğurur anlatmak en iyisi bence sizi rahatsız etmeyecekse.

anne baba adı onun bildiği gibi sorun yok yanı o kısımda isim sadece sıkıntı

çarşamba gunuen kadar bşy yapmam lazım

Anlatip anlatmamanizin kin duymanizla ne alakasi var? Yine duyun kininizi anlatinca gidip onlarla samimi olmayacak ya erkek arkadasiniz. Soylersiniz ona da onlarin yuzunu gormek istemiyorum evlenince gorusmeyecegiz diye.
kendımı aşağılanmış ailesi tarafından ble ıstenmemış gıbı hıssedıyorum

öyle desem beni yanlış anlar mı? anlatsam kendimi aşağılık gibi hissederim

O kadar çabuk sonuç alır mısınız bilemiyorum, bugünden başvurursanız belki ama zannetmiyorum. Siz yine de en yakın Nüfus Müdürlüğü'ne bir gidin.
pekı nikah işlemlerinden nasıl basvuru yapılıyor? kımlık bılgılerımı nasıl görüyor ynai

benımkı de öyle işte gamze ebru x yazıyor heryerde ama kimlikte sadece gamze aksi gibi de sevgilimin ebru dıyeceği tuttu

kendımı aşağılanmış ailesi tarafından ble ıstenmemış gıbı hıssedıyorum

Bence hic oyle hissetme.

Ailesi tarafindan istenmemis degilsin. Cocugu olmamis bir ailenin sevinc kaynagisin. Halan demekki cok istemis seni cok israr etmis bana verin diye. Boyle dusun.

pekı nikah işlemlerinden nasıl basvuru yapılıyor? kımlık bılgılerımı nasıl görüyor ynai

Yani evlenirken görecek her türlü bunun nasıl görecek durumu yok ki :) Kimliğinizi vereceksiniz nikah başvurusu sırasında, evlilik cüzdanınıza falan bir bakıp incelemeyecek mi bu adam? Evlatlık olayını söyleyip söylememek tartışmalı ben olsam söylerdim ama isim olayını muhakkak görecektir. Yalan söyleyebilirsiniz ama ileride öğrendiğinde daha güven kırıcı olacaktır. Size kalmış.

halam yanı annem benım canımdır ben söylemek ıstemıyorum çünkü öbürleri annem babam değil belki kan bağı sadece ama değiller
Ebruu, bunu aynı şekilde nişanlına da anlatabilirsin. Bak inan biz anladık; o şu hayatta sana en yakın olacak kişi; biz bile anlıyorsak, onun hayli hayli anlaması lazım.

Halan ile diğerleri akraba sonuçta; bir gün yine ortak akrabalardan duyar eşiniz. Sizden duyması en sağlıklısı. Böyle böyle bir durum var, ama benim tek gerçek ailem var, o da beni büyütenler demende ne sakınca olabilir ki.

Bence hic oyle hissetme.

Ailesi tarafindan istenmemis degilsin. Cocugu olmamis bir ailenin sevinc kaynagisin. Halan demekki cok istemis seni cok israr etmis bana verin diye. Boyle dusun.
hayır öz annemle babamın 3 çocuğu daha var onlardan bırını neden vermemışler öz annem daha hamıle ıken vermeye karar vermış beni

öyle desem beni yanlış anlar mı? anlatsam kendimi aşağılık gibi hissederim

Bence cok abartiyosun canim.
Ne var yani? Hani onceki sayfalardaki gibi ayse ismini ilayda olrak anlatirsan belki derler ayni o hikayedeki gibi " pff neresinden uydurduysa" diye.
Ama sen en basta demissin zaten benim adim gamze ebru diye. Sorun ne??
Cok buyutuyosun.
Ve ben olsam evlatlik konusunu anlatmaktan cekinmezdim.
Eger iliskimizde gizli sakli olmasin diyosan bence anlat. En sagliklisi bu. Bu seni en guzeli hissettircek. Dusunuyorumki ailende cogu kisi biliyor bunu. Napicaksin evlenince esinle bi akrabaya oturmaya gidince yanindan ayrilmiycakmisin " aman birisi agzindan bisey kacirir" diye?
Boyle hayat gecmez. Bu zulmu yapma kendine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…