- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.864
- 598
- 33
- Konu Sahibi garipbirkelebek
-
bence gamze guzel ısım ama aıleın ızı var dıye ıstemeıyorum ben
şimdilik cesaretım yokPeki ilerde öğrenebilir tedirginliği ile yaşamayacak mısın?
Eşin olacak o insan.
Utanılacak bişey değil ki bu.
Bence nişanlına anlatmalısın.
makhkeme kararı gerekmıyorsa olabılırİstemiyorsanız sildirebilirsiniz Gamze ismini, sadece Ebru yazdırabilirsiniz. Nasıl istiyorsanız öyle çağrılma hakkına sahipsiniz.
makhkeme kararı gerekmıyorsa olabılır
Haklısınız bende görmek istemezdim heralde ama dediğim gibi bu sizin utanacağınız birşey değil. Şimdilik söylemeyin madem sevgilinize, gamze adı verilmiş bana ama ebru diye seslenmişler ben ikisini de kullanıyorum resmiyette değiştirmedim daha dersiniz. Sonra kendinizi hazır hissettiğinizde de isterseniz gerçeği anlatırsınız. Kimse sizi yargılayamaz bunun için.hep bu duyguyla yasadım ıstenılmeme duygusuyla bayramda dayı ıle yenge gelınce onları görmek bıle ıstemedım
Anladım olsun sen yine de sevgiline seninle önemli bir şey konuşmam lazım diyip al karşına anlat kafasında soru işareti kalmasınsoyadım halamın soyadı
mesela ne gıbı? sorun eder mı acaba?
bence söyleyin bu kötü bir şey değil ki hayatınızı paylaşacağınız insanın bunu bilmesi gerekir.benımkı de öyle işte gamze ebru x yazıyor heryerde ama kimlikte sadece gamze aksi gibi de sevgilimin ebru dıyeceği tuttu
hayır öz annemle babamın 3 çocuğu daha var onlardan bırını neden vermemışler öz annem daha hamıle ıken vermeye karar vermış beni
mesela ne gıbı? sorun eder mı acaba?
işte çarsamba gunu kımlığımı görünce kızar mı acaba?
göbek adım ebru dersinmerhaba,
ben doğduğumda annem ve babam benı halama evlatlık vermışler yani öz anne ve babam yengem ile dayım oluyorlar halamın çocuğu olmayınca benı o buyutmuş onlara anne baba dedim yıllarca asıl anne babama ise dayı ve yenge dedim. yılda bir kere görüyorum kendilerini ve nefret ediyorum benı evlatlık verdikleri için hem de maddi sorunları vs olmamasına rağmen.
neyse asıl sorun şu ki ben doğduğumda adımı öz annem babam gamze koymuş kimlikte de adım böyle yazıyor halam sonradan ebru olarak değiştirmiş yıllarca beni ebru olarak çağırdı bende bu ismi kullandım ama facede instagramda arkadaslar arasında hep ebru gamze diye tanıttım kendimi aileme kızdığım için onların verdiği ismi kullanmak istemedim. şimdi bir erkek arkadasım var 2 senedir birlikte olduğum ve evlilik yolundayız ona da dahil hiçbir arkadasıma evlatlık olduğumu söylemedim söylemeyeceğim de. o beni ebru gamze diye tanıyor ama hep ebru diye seslenir çarşamba gunu emnıyetten ehlıyetımı almaya gıdeceğiz o götürecek beni ama resmi belgede adımı sadece gamze soyadı x yazıyor görünce ne yapar? iki adım olduğunu biliyor ama hep ebru demeyi tercih etti resmin adımın ebru olmadığını görünce bana güveni kırılır mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?