Merhaba biliyorum kulağa hiç hoş gelmiyor ama mecburum eşim madde bağımlısı ve 2 kızım var dha çok küçükler 33 haftalık hamileyim aldırmak istedim eşimle anlaşamadığımız için ama izin vermedi artik dağına kufurune zulmüne dayanamıyorum boşanma davası acicam ama karnimdaki zavallıya bakacak durumum yok ailemde arkamda değil evlatlik almak isteyen aileler varsa hukuk yollarıyla evlatlik vermek istiyorum
Yani büyük laf etmek değil amacım ama adamın ne halt olduğunu biliyorsunuz + gücünüz maddi olarak yok niçin korunmuyorsunuz Allah aşkına hadi 2 çocuk var bu 3 .nün ne günahı var ? niçin anadan kardeşten ayrı kalsın vicdanınız seneler sonra çok yakar canınızı bilin istedim .Merhaba biliyorum kulağa hiç hoş gelmiyor ama mecburum eşim madde bağımlısı ve 2 kızım var dha çok küçükler 33 haftalık hamileyim aldırmak istedim eşimle anlaşamadığımız için ama izin vermedi artik dağına kufurune zulmüne dayanamıyorum boşanma davası acicam ama karnimdaki zavallıya bakacak durumum yok ailemde arkamda değil evlatlik almak isteyen aileler varsa hukuk yollarıyla evlatlik vermek istiyorum
Korunmadigimi nerden biliyorsun böle bir duruma düşmek beni nasıl acıtıyor biliyormusunuz korundugum halde oldu kim bugün çocuğunu evlatlik vermek isterdim ama mecburum isteYani büyük laf etmek değil amacım ama adamın ne halt olduğunu biliyorsunuz + gücünüz maddi olarak yok niçin korunmuyorsunuz Allah aşkına hadi 2 çocuk var bu 3 .nün ne günahı var ? niçin anadan kardeşten ayrı kalsın vicdanınız seneler sonra çok yakar canınızı bilin istedim .
Korunmadigimi nerden biliyorsun böle bir duruma düşmek beni nasıl acıtıyor biliyormusunuz korundugum halde oldu kim bugün çocuğunu evlatlik vermek isterdim amaYani büyük laf etmek değil amacım ama adamın ne halt olduğunu biliyorsunuz + gücünüz maddi olarak yok niçin korunmuyorsunuz Allah aşkına hadi 2 çocuk var bu 3 .nün ne günahı var ? niçin anadan kardeşten ayrı kalsın vicdanınız seneler sonra çok yakar canınızı bilin istedim .
Bilmiyorum onu düşünmedim hiçBebeğiniz dünyaya geldikten sonra, tüp bağlatma gibi kesin olarak doğurganlığı engelleyecek bir operasyon yaptıracak mısınız ?
Allah ol derse olur.Kardeşim spiralle ikizlere hamile kalmıştı.Olucaksa oluyor ben hep korunuyordum ,planlı yapıcam derdim de o kadar doktorlara gitmeme rağmen neler yaptığımı ben bilirim 5 yıl çocuğumuz olmadı sırf böyle büyük laflar ettiğimden yiyecek ekmeği olan dünya geliyorKorunmadigimi nerden biliyorsun böle bir duruma düşmek beni nasıl acıtıyor biliyormusunuz korundugum halde oldu kim bugün çocuğunu evlatlik vermek isterdim ama mecburum iste
Bi zahmet düşünün ya. Ne yapacaksınjz yine korunup korunup hamile kalıp evlatlık mu vereceksinizBilmiyorum onu düşünmedim hiç
Ekonomik özgürlüğünüzü kazanıp geri alacağınızı talep ederseniz evlatlık verilmez, kurumda bakılır. Düzenli görmeye giderseniz Sizin rızanız olmadığı sürece evlatlık verilmez ve kurumda büyür. Sizde sonrasında geri alabilirsiniz .Gitmezsenizde mahkeme kararıyla sorumsuz bulunup, evlatlık verilir.Korunmadigimi nerden biliyorsun böle bir duruma düşmek beni nasıl acıtıyor biliyormusunuz korundugum halde oldu kim bugün çocuğunu evlatlik vermek isterdim ama mecburum iste
Bilmiyorum onu düşünmedim hiç
Evlatlık verilirse eğer bir aileye anne babası kesinlikle ulaşamıyor o çocuğa. Zaten olması gerekende bu. Devlet bir hafta süre veriyor anne babaya cayıp caymaması için sonra belgeyi imzalıyorlar ve tüm bağları kopuyor çocukla. Beni zamanında dayım yetimhaneye vermiş saçma olaylardan dolayı oradan biliyorum bende :)) Anne baba sonradan çıkıp onca yıl bi emekle büyüttükleri çocuğunun ve ailenin huzurunu bozmasın diye kime evlatlık gittiğine kadar bilgi kesinlikle verilmiyor.Bilmediğiniz birine vermektense çocuk esirgeme kurumuna terkedebilirsiniz. En azından yıllarca onu bekleyen ve tüm şartları taşıyan aileye evlat olur. Ama hali hazırda babası varken nasıl olur bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?