Evlatlik vermek istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Söyleyecek söz bulamıyorum, çaresizliğiniz ve o çocuğun yaşayacakları için üzülsem mi..yoksa yeterince iyi korunmadığınız ve çocuklarınıza ve kendinize bu hayatı reva gördüğünüz için kızsam mı.. çocuk esirgeme kurumuna bırakın diyeceğim bari de oranın durumu da ortada, üstüne bide evlatlık verilirse bir daha görememe durumunuz var.

Bilmiyorum onu düşünmedim hiç
Bir an önce düşünün, ne olur madde bağımlısı heriften patır patır çocuk dünyaya getirmeyin. Ayrıca bu yaptığınız yasal değil. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına başvurun, yardımcı olacaklarını düşünüyorum.

Ya şu yorum yapanlar hanımlar ne diyorsunuz siz hepiniz bir anınızı bir hikayenizi anlatıyorsunuz
Olayın farkında mısınız. Bir kadın madde bağımlısı eşinden doğacak olan üçüncü çocuğunu bir forum sitesinde evlatlık vermek için ilan açıyor.
Siz kalkmış burda metiyeler düzüyorsunuz.
Ben aklımı yitirecek gibi oldum burda.
Her şeyden önce bu durum illegal.
Belki fake belki tacirci belki siteye bir saldırı. Bir de ders verir nitelikteki yorumlar var akıllara zarar.
Velev ki gerçek yaa bu ihtimali düşünmek dahi istemiyorum. Benim aklım almıyor. Hadi eli kolu bağlı çok çaresiz diyelim. Gecenin bu kör saatinde anlık böyle bir karar verdi ve bir kadın forum sitesine bir ilan verdi. Ayyy nefesim daralıyor çıldırıcam.
Bu platforma girevilmeyi akıl eden kadınının başka yasal yollara da aklı eriyordur heralde.
Nefesim daralıyor.
Yaaa birmkadın üçüncü çocuğuna hamile bir internet sitesinde evlatlık ilanı açıyor aklımı yitiricem.g
Neyin kafası bu.

Yok o anlamda demedim. Babanın onayı olmadan verebilir mi, o anlamda dedim.
En sağlıklı yol kesilikle çocuk esirgeme. Hem belki diğer çocuklari için de yardımcı olurlar.
Konu sahibi, hamilesiniz ama bence size en yakın asdep'e gidin, her ilçede var. elbet vardir siizn bir danışmanıniz. Ona anlatın durumunuzu. Bakarsınız size,çocuklarınıza yardım eder. Doğumdan sonra kararınız kesinse işin devletin kurumuyla, yasal yollarıyla ilgili sorunlarını cozer .
Gidemeyecek durumdaysaniz da telefondan 183'u arayabilirsiniz. İnşallah her şey en hayırlı sekilde sonuçlanir

2 çocuğa bakabilen 3.ye de bakabilir diye düşünüyorum ben ama eğer 3.ye para teklifi yapmayacaksanız

Eşinin madde bağımlısı olduğunu ispatlarsa sanırım verebilir. Hoş bunları düşünecek olan bir anne buraya evlatlık vermekten bahsetmezde neyse :)

Bencede çok tuhaf sizin söylediklerinize katılıyorum dolandırıcı da olabilir herşey olabilir en doğrusu siber suçlara bildirmek

Ben burdan birini arıyorum demiyorum dha önce hiç bilmediğim bir tecrübe burda yazılanları dikkate alıyorum fikir oluyor esirgeme kurumu bana dolandırıcı olsam burda ne iş var evet bu saatte hamile olan birinin yatiyo olması lazım ama ben bu duruma düşüren o şerefsiz beni beş kuruş parasız bırakıp dövüp gitti için hala uyanığım kusura bakmayın gogle arama yaparken Bu platforma rastladım üye oldum Bi çare bulmaya çalıştım sizingibi insanlar suçlama yapmak icinhazir tabi ben çok mutluyum cnku durumumdan

Ozelden telinizi yazarmisiniz gorusmek isterim. Detaylari ogrenip yardim etmek isterim.

Herkes kadina yukleniyor once nasil yardim edebilirsiniz onu sorsaniz! Belki baska bir yolu bulunur. Belki birileri maddi destekte bulunur, Vakiflar var bu gibi durumlarda yardimci olabilecek. 3 cocuguna da bence kendi bakabilir bosanirsa. Gecis donemlerinde herkesin destege ihtiyaci olabilir.
Ben cocugumu kimseye veremem, onunda verecegini sanmiyorum farkli bir cozum bulmak onemli olan

Siz bunları yazmak için üye olmuşsunuz madem bende zahmet edip sana kendi hayatımdan bir kesit paylaşayım . Benim babam da annemle evlendiği ilk haftadan beri annemi hep dövermiş ve ben doğdum doğalı kendimi bildim bileli annem hep babamdan akıl sır ermeyecek derecede dayaklar yerdi . Bu arada tek kardeş değiliz 1 tane de ablam var . Ablamla annemi hep kurtarırdık çünkü annem bizim için sabretmişti ama sen o çocukları bir başkasına verdikten sonra araya giren evlatların bile kalmayacak . Benim de babam çalışmazdı annem çalışır evimize bakardı babam yer içer maddeyi çeker yatardı ve yetmezmiş gibi canı sıkılır kalkar annemi döverdi . 27 sene evli kaldılar . Ben şu an 19 yasindayim ve heeeer defasında annemi o adamın elinden kurtardım en sonunda evinden de çekip aldım annem çok rahat şu an . Ama sen ömür boyu o sarhoşun gözünün içine bakacaksın ne olur vurma diye . Çocuklarını vermen hayatının yanlışı olur ve şu an sana gerçekten çok acıdım ama vicdanen değil . Çünkü ben çocuk sahibi olmak istiyorum olmuyor pkostan sebep tedaviler görüyorum:) . Sizin gibiler anne baba oluyor ya ben başka birşey demiyorum sen anne olmayı seçtin ama o çocuk doğmayı secmedi sizin iki dakikalık zevkinize 3 tane çocuğun meleğin ömür boyu ciğerinde ateş olacak.

Öyle adamla yaşamak kolay değil ne vakıfların desteğini kabul eder ne yardımı öyle ailede büyüdüğüm için çok iyi biliyorum belki son caresidir ama az önce bende diyeceğimi dedim kendi yorumumu yaptım sizin yorumunuzu gördüm. Çocuklarını verme fikrine ve sanki eşya veya başka bişey satıyormuş gibi ilan vermesi acayip sinirlerimi bozdu

Kusura bakmayın ama hikayeniz hiç inandırıcı değil. Bu durumda olan bir kadının bebeğinden değil eşinden kurtulmaya çalışması lazım. Ama siz sadece eşinizin yaptıklarını anlatıyor, boşanmaktan hiç bahsetmiyorsunuz. Şimdi diyeceksiniz ki eşim boşanmama izin vermez. Peki çocuğu vermenize nasıl izin verecek?

Gerçekten evliyseniz, eşinizin rızası olmadan bebeği kimseye veremezsiniz. Hamile olduğunuz için hastane+ sağlık ocağında kaydınız vardır. Öyle kanunsuz kimseye veremezsiniz bebeği, devlet takibi yapar. Her şeyi bırakın yakınlarınız, akrabalarınız sorar nerede bebek diye.

Sizin evli olduğunuzu düşünmüyorum, hatta belki de erkeksiniz. Cinsiyetiniz, medeni durumunuz ne olursa olsun kötü niyetlisiniz, resmen bebeği satmaya çalışıyorsunuz.

Hiç tanımadığı birine normal bir insanın heleki bir annenin bebeğini vermek istemesi korkunç bir şey. Ya vereceğiniz kişi sapıksa, işkence yaparsa vs. bunları bir annenin düşünmeyeceğine inanmıyorum. Dolayısıyla evli yada değilsiniz fark etmez, niyetiniz bebeği para karşılığı satmak

Eğer dediğiniz durumda olsaydınız buraya değil, Çocuk Esirgeme Kurumuna giderdiniz. En azından bebek düzgün kişilerin elinde büyür.

Kadın sığınma evlerine gidebilirsin bence kocandan kurtulmayi düşün cocuklarina bir bakici tut kendinde çalis dogumdan sonra kanım dondu belki şakadır diye okudum bütün yorumları. Bızde evlat sahibi olmaya çalışıyoruz ALLAH hayirli iyi yetistirebilecek akli basinda kisilere evlat versin İNŞALLAH. Tabiki ben sizin yasadiklarinizi bilmeden yargilayamam haddime değil ama benim annemde bizi çok zor sartlarda buyuttu ustelik 4 kardesiz ve cahiliyet dönemi korunma nedir kimse soylememis koyde buyudugunden bir haberi yokmustu boyle seylerden boyle adamla diger cocuklarinizida buyutup hayatini mahvetmeyin

O kadar çok evlat hasretiyle yanan, tonca paralar döken insanlar var. Allahın takdiri olmayınca olmuyo. Ve kurumda evlat için bekleyen çok insan var. Daha geçen günlerde tv de 2 minik kardeşin perişan halini gördük. Anne sorumsuzluğu yüzünden 3 yaşındaki ablanın ölümüne şahit olduk. Lütfen ama lütfen bakamayacaksınız en güvenilir yere devlet kurumuna verin. Ve inanın orda çocuk sırası için bile senelerce bekleyen anne var.

Bebek dogdu mu? Cinsiyeti nedir? Bende kız bebek evlat edinmek istiyorum. Tabi ki herşeyi yasal olacak şekilde hukuki olarak. Hangi şehirdensiniz?

ssevilll kızgın emojisi gondermissiniz. Siz benim nasıl evlat hasreti çektiğimi bilmiyorsunuz tabi.
Kurumdan yaş sebebiyle bebek evlat edinemiyorum. Kurum danisanimiz bizi ailele aracılığıyla evlat edinmeye yonlendirdiler. Tamamen kurumdan evlat edinmek gibi yasal bir süreç. Tek farkı bebeği kendi imkanlarinizla iletişime geçerek evlat ediniyor sunuz. Bu hasreti çekmeyen bilemez, lütfen anlayışlı olalım.

Tüm kalbimle evlat sahibi olmanızı dilerim . Çok hassas konular ve bu platformda çok tehlikeli bulduğum bir yöntem. O kişinin açtığı ilan niteliğinde ki konusuda ayrıca korkunç . Keşke herkes iyi niyetli olsa ama malesef değil..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…