Evlen evlen evlen başka sıkıntım yoktu..

okyanustakibulut01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2017
4.009
5.385
73
28 yaşinda atanmak icin didinen bi insanim ..ama hala atanamadim iş te bulamadim... evlenmek icin gorustugum insanlara içim ısınmadı ..bazi insanlar saçma sapan kişileri öneriyor..bugun komşumuz gelip 40 yaşında birini onerdi ..asla kendi kızına yakiştirmadigi birini bana oneriyor .. egitime kulture onem veren biriyim zengin olsa da sığ insan istemiyorum ...çevremde artik şu görüş hakim atanamadı, işini yapamıyor e yazik kimi söylesek kabul eder ... iyiliginizi istiyorlar diyebilirsiniz ama kendilerine kabul edermiydin diye sordugumda hayir diyorlar ..e bana niye soyluyorsun deyince durumun belli diyorlar.. ben bu insanlara ne soyleyim YILDIM...

Gülün geçn gerçekten hayat zor birde bu düşüncelerle boğuşmayın ketfinize bakın olduğunca benim hayattan çıkarımım bu oldu yapmaya çalışıyorum

Bu gurühtan ne zaman kurtulacak gençliğimiz acaba

Niye kendilerine vazife olmayan işleri üstlenirler?
Ne kadar itici olduklarının farkında olmazlar mı?

Madem iyi niyetlisin
Sevap kazanmak derdin
Ne diye kızına layık görmediğin şahısı elin evladına layık görürsün ?

Durumunuz da hiç bir şey yok
2 kere evlenmiş ayrılmış çocuklu kadınlar tekrar yuva kuruyor
Siz bu cahillerin dediklerine kulak asmayın
Bozup atın ki
Bi daha tek kelime edemesinler

Ayni dert bnde de var. Sanki herkes evlnmek zorunda. 26 yasindayim sevdigim gercekten evlnmek istediğim adamla evlnecegim diyorum ama yok illa burunlarını sokacaklar.

28 yaşinda atanmak icin didinen bi insanim ..ama hala atanamadim iş te bulamadim... evlenmek icin gorustugum insanlara içim ısınmadı ..bazi insanlar saçma sapan kişileri öneriyor..bugun komşumuz gelip 40 yaşında birini onerdi ..asla kendi kızına yakiştirmadigi birini bana oneriyor .. egitime kulture onem veren biriyim zengin olsa da sığ insan istemiyorum ...çevremde artik şu görüş hakim atanamadı, işini yapamıyor e yazik kimi söylesek kabul eder ... iyiliginizi istiyorlar diyebilirsiniz ama kendilerine kabul edermiydin diye sordugumda hayir diyorlar ..e bana niye soyluyorsun deyince durumun belli diyorlar.. ben bu insanlara ne soyleyim YILDIM...
"Durumunuz"da ne varmış ben pek anlayamadım? Bu toplumun olayı bu, malzeme bu maalesef...

Bu gurühtan ne zaman kurtulacak gençliğimiz acaba

Niye kendilerine vazife olmayan işleri üstlenirler?
Ne kadar itici olduklarının farkında olmazlar mı?

Madem iyi niyetlisin
Sevap kazanmak derdin
Ne diye kızına layık görmediğin şahısı elin evladına layık görürsün ?

Durumunuz da hiç bir şey yok
2 kere evlenmiş ayrılmış çocuklu kadınlar tekrar yuva kuruyor
Siz bu cahillerin dediklerine kulak asmayın
Bozup atın ki
Bi daha tek kelime edemesinler

Ben genelde evime geliyor misafir diye susuyorum ..ama cevremdekilerde başlayinca artik yoruldum..senin neyin var ki diyorlar

Bi kere ibreti alem için boz birini bi daha kimse ağzını açmaz. Yaşında ne var yahu nasıl duyup da sustun cinnet geçirirdim ben. Mantıklı olan senin yaşlarında ve sonrasında evlilik yapmak zaten hiç takılma ver ağzının payını hepsinin. Bunları takmamayı da öğren evlenince çocuk yok mu cocuk olunca kardes yok mu. Herkes hep konuşur sen kendi hayatına bak.

Bi kere ibreti alem için boz birini bi daha kimse ağzını açmaz. Yaşında ne var yahu nasıl duyup da sustun cinnet geçirirdim ben. Mantıklı olan senin yaşlarında ve sonrasında evlilik yapmak zaten hiç takılma ver ağzının payını hepsinin. Bunları takmamayı da öğren evlenince çocuk yok mu cocuk olunca kardes yok mu. Herkes hep konuşur sen kendi hayatına bak.

Cidden her defasinda bende kendime kiziyorum ... al kizini evlendir cok istiyorsan demem lazmdi ama oylece kalakaliyorum ..annem bizi boyle yetistirdi hala o susar ama ben ona gore daha disliyim ... yakinda cigirdan cikacagim ... yaşımda birsey yok ama onlar kimsenn beni istemedigini dusunup olmadik kisileri soyluyorlar

Cidden her defasinda bende kendime kiziyorum ... al kizini evlendir cok istiyorsan demem lazmdi ama oylece kalakaliyorum ..annem bizi boyle yetistirdi hala o susar ama ben ona gore daha disliyim ... yakinda cigirdan cikacagim ... yaşımda birsey yok ama onlar kimsenn beni istemedigini dusunup olmadik kisileri soyluyorlar
Ben kendi talibimi kendim bulurum sizin çevreniz pek bana denk degil kızınızın münasibi de bi dahakine. İyilik de değil dertleri can sıkmak siz kimse sizi istemiyo gibi davranırsanız daha çok üstünüze gelirler. Atandıktan sonra düşünüyorum evliliği diyin soranlara.

Bu toplumun baskısı bitmez Allah bitmez.:bicak:
Okul biter çalış derler, çalışırsın veya çalışamassın evlen derler.
Evlenirsin iş bulamassın oturma evde boş boş e çocuk ne zaman derler.
Çocuğu yaparsın ikinci yolda mı derler.
İkinciyi yaparsın ee yetmiyor maaşı kocanın iki çocuk zor çalışa geri dönerler.
Derler de derler anlayacağın ondan he he ben kendim bulurum de geç. :işsiz:

Ben kendi talibimi kendim bulurum sizin çevreniz pek bana denk degil kızınızın münasibi de bi dahakine. İyilik de değil dertleri can sıkmak siz kimse sizi istemiyo gibi davranırsanız daha çok üstünüze gelirler. Atandıktan sonra düşünüyorum evliliği diyin soranlara.

Annemde onu dedi ...hatta ben isteyenler var ama ben istemiyorum dedim ...sanirim inanmiyorlar ... kendi kizinda 28 de evlenebilir belli olmaz deyince yok yok o yaşa kalmasin diyr ...sanki tasarlanarak evleniliyor :)

Bu toplumun baskısı bitmez Allah bitmez.:bicak:
Okul biter çalış derler, çalışırsın veya çalışamassın evlen derler.
Evlenirsin iş bulamassın oturma evde boş boş e çocuk ne zaman derler.
Çocuğu yaparsın ikinci yolda mı derler.
İkinciyi yaparsın ee yetmiyor maaşı kocanın iki çocuk zor çalışa geri dönerler.
Derler de derler anlayacağın ondan he he ben kendim bulurum de geç. :işsiz:

Ben yumusak davraniyorum diye yüz buluyorlar...başkasına diyemez ama beni buluyorlar ... birde duzgun birini niye soylemiyorlar ...arkadaslarimda öyle hatta biri sen kabul etmezsin ben biliyorum diyr..sen cok guzelsin karsindakini begenmiyorsun diyorlar

Back
X