Evlen evlen evlen başka sıkıntım yoktu..

29 yaşında evlendim bayağıda güzeldim.
Kimseye hayatım hakkında yorum yaptırmadım çünkü;hep hayatımda biri vardı ,olmasa bile herkes biri var sanıyordu.
O yüzden pek bulaşan olmadı.
En sonun ben sıkıldım ve kendi kararımla aşık olarak evlendim.
Tavsiyemdir hayatınız boş imajını kimseye vermeyin!!
smilie_water_052-gif.1318684

28 yaşinda atanmak icin didinen bi insanim ..ama hala atanamadim iş te bulamadim... evlenmek icin gorustugum insanlara içim ısınmadı ..bazi insanlar saçma sapan kişileri öneriyor..bugun komşumuz gelip 40 yaşında birini onerdi ..asla kendi kızına yakiştirmadigi birini bana oneriyor .. egitime kulture onem veren biriyim zengin olsa da sığ insan istemiyorum ...çevremde artik şu görüş hakim atanamadı, işini yapamıyor e yazik kimi söylesek kabul eder ... iyiliginizi istiyorlar diyebilirsiniz ama kendilerine kabul edermiydin diye sordugumda hayir diyorlar ..e bana niye soyluyorsun deyince durumun belli diyorlar.. ben bu insanlara ne soyleyim YILDIM...
Durumunda ne varmış valla buna benzer şeyleri komşumuz kuzenime de yapıyordu kendi kızını versin çok iyiyse adam.

evlen evlen diye tuttur..
evlendin... şimdi çocuk yokmu? bebek ne zamann_??
bebek oldu... şimdi ikinci bebekkk...
boşver doğru insan buldun mu evlenirsin aceleniz yok..

Etrafindakiler dedikce sende ters tepki yapmis sanırım.evlilikten daha da uzaklasiyir insan etrafin baskısı yüzüne.ağzı olan konusuyor canim ben daha çevrenin insanın iyiligi icin birşey konuştuğunu görmedim.onlar evlenmedenden cok neden evlenemiyorsuna takilmislar açık aramak amaçlı.

Kendi kizi da var ...niye dusunmuyor ben olsam kizima bu insani istermi diye ? Kizdigim nokta beni layik gordukleri kisiler ...

ayyy bende bunaldım..... düğüne çağıran kişilere de bir problemim oldu sağlık gidemedim... evlenemedi kıskandı diye laf yaymışlar ya bunaldım evlilik evlilikkkk istemiyorum cidden kuscam evlilik lafndan artık...
bak benim işim de param da var ama ben hiçbi halt yapamamışım başarısızmışım gibi davranıyor herkes... evlenince PROF olundugunu sanıyorlar niyeysee

Ahhahahah yazık diyorlar bulamadinmi:) cidden sorunlu toplumdan yıldım

Sen gercekten senin mutlu bir yuva kurmani istediklerini mi saniyorsun.. o evlen evlen diyenler sen cok iyi bir kismet bulursan ortadan ikiye ayrilirlar hasetliklerinden. Hıccc aldirma. Hayat guzel. Koy kendine bir bardak cay. Ohhhh misss

Şu an kafaya işsizligi takiyorum .. sadece pat diye cevaplarini veremyrm ona gicik oluyorum

Onlarin ki hadsizlik ... ben terslesem zaten bunlari diyemezdi..yetistirme tarzimiz sus şeklinde olunca boyle oluyor ...sadece duzgun insanlari bana soylemiyorlar onu biliyorum
Ben de senin gibiydim İnan, bi boşandım 27 yaşında gencecik bana 50 yaşında çocuklu adamı önerdi biri, o an dedim güçlü ol kızım ve o hanımlığı bir kenara bırak yoksa bunun sonu gelmeyecek...
Bir güzel tersledim bunu diyen kişiyi, hep dik durdum ve hep ağzının payını verdim ağzını açmaya niyetlenenin...
Zaten 30 a 3 ay kala hayatımın aşkıyla evlenmiştim, üstelik kalbi kalbime denk ve ilk evliliğini benle yapan eşimle...
Yani kendi değerimizi kendimiz belirleriz, o çok bilmişler değil ve asla altta kalma susma...
Hayat bazı şeyleri acı yoldan öğretiyor.
Ben inanıyorum doğru kişi çıkacak karşına, kendine zaman tanı :KK200:

Aman ben kendi iyiligimi dusunup karar veriyorum onlar konusup dursun...
Valla en son bizim komşu ablamı göremeyince bana söylüyordu her seferinde kızdım tersledim . Ben iyiliğini istiyorum dedi bende herkesin hayatı kendine seni ilgilendirmez dedim ses çıkmadı yoksa kaç yaşındasın seni kim alır evli çocuklu alır 40 yaşında olsa da evlen sen deyip dururmuş başta ben bilmiyordum.

Bazen insanlara hayatınıza ne kadar müdahale edebileceklerini bildirmenin kötü bir yanı yok. Kalp kırmadan da bunu yapabilirsiniz.
Ben evlendikten sonra daha ilk aylardan "hemen çocuk yapın" diyen eşe dosta "cinsel hayatımda korunup korunmadığımı mı merak ediyorsunuz" dedim. Utananlar gelip de bir daha yüzüme karşı soramadılar :)
Bebek yapmıyor musunuzzz yeter gezdiğiniz yapın diyenlere Ben şey diyorum pis pis sırıtarak BU GECE YAPIYORUZ:)) taktik verrr:)))

Ben de senin gibiydim İnan, bi boşandım 27 yaşında gencecik bana 50 yaşında çocuklu adamı önerdi biri, o an dedim güçlü ol kızım ve o hanımlığı bir kenara bırak yoksa bunun sonu gelmeyecek...
Bir güzel tersledim bunu diyen kişiyi, hep dik durdum ve hep ağzının payını verdim ağzını açmaya niyetlenenin...
Zaten 30 a 3 ay kala hayatımın aşkıyla evlenmiştim, üstelik kalbi kalbime denk ve ilk evliliğini benle yapan eşimle...
Yani kendi değerimizi kendimiz belirleriz, o çok bilmişler değil ve asla altta kalma susma...
Hayat bazı şeyleri acı yoldan öğretiyor.
Ben inanıyorum doğru kişi çıkacak karşına, kendine zaman tanı :KK200:

Hayirlisi artik...pasifligimi yensem mukemmel olacak

Back
X