​var canım ama buna istihare diyorlar ayrıntısına girmiyeyim dini konu diye kapanır ama netten araştırıp bulabilirsin
sağol canım dini konulara girmek için yazmadım da bnu yaşayan tek ben miyim diye merk ettm her gece her gece görünce artk gündzleri aklma geliyo rüyam
​var canım ama buna istihare diyorlar ayrıntısına girmiyeyim dini konu diye kapanır ama netten araştırıp bulabilirsin
anladım arkadaşım her gece aynı rüyayı görmen biliçaltı bir rüyada olabilir fazla kafana takma
Uzun boylu ve sarisin...eniste ya isvecli yada karadenizli
Hayirlisi olsun
Bilinçaltı bence..
Sevgilinden ayrıldığın için , boşluktasın.. Bu tarz şeyler düşünüyorsun, ondan oluyor..
bilemiyorum canım boşlukta değilim aslında hani ayrıldğımdan beri sürekli yeni birileri bana yakınlaşmaya çalışıyor yeni bi birliktelik için ama hiç birini istemiyorum.aralarında sarışında yok:)
O zaman 3 vakte kadar çıkar
Üniversite 2.sınıftaydım. Alttan 2 tane dersim vardı. Onları almak için 1.sınıflarla haftada 2 kere derse giriyordum.Okullar açılalıda 1.5 ay olmuştu. Bi gece rüyamda birisini gördüm sabah uyandım buda neyin nesi diye düşündüm durdum. Öğlen oldu hiç unutmam 10 ekim bi salı günüydü.Dersin başlamasına 10 dk vardı, 10 dakika camdan dışarı seyrediyordum arkamı bi döndüm onu gördüm, rüyamdaki gibiydi sanki. Resmen ilk görüşte aşık olmuştum. Hayatımda yapmadığım bişeyi yaparak arkadaşlarımı araya sokarak tanıştırmalarını istemiştim.İşin ilginç yanı 1.5 aydır o sınıfta haftada 2 kere derse girdim ve onu hiç görmemiştim. Rüyamın ertesi günü karşıma çıkması ALLAH ın takdiri sanırım şu an o kişi dediğim insan 7 yıldır birlikte olduğum, 13 aylık da bitanecik eşim
kızlar bi konu daha açmak istedim çünkü bi ilişkiden çıktın yenisini mi düşünüyorsn dememeleri için kimseye anlatmak istemedim size söylemek istedim.sevgilimden ayrıldığım zaman dua etmiştim Allah ım hayrlısını ver diye o zamandan beri rüyamda güya evlenceğim kişiyi görüyorum.sarı saçları var uzun boylu:) ama nedense bi türlü uyandığımda yüzünü hatırlayamıyorum çok garip düşünüyorm zorluyorm aklıma yüzü aklıma gelmiyor.bu gece yine gördüm.bi değil iki değil o kadar çok gördüm ki rüyamda bilmiyorum var mı böyle bir şey yaşayan aklımı çok karıştırmaya başladı
kızlar bi konu daha açmak istedim çünkü bi ilişkiden çıktın yenisini mi düşünüyorsn dememeleri için kimseye anlatmak istemedim size söylemek istedim.sevgilimden ayrıldığım zaman dua etmiştim Allah ım hayrlısını ver diye o zamandan beri rüyamda güya evlenceğim kişiyi görüyorum.sarı saçları var uzun boylu:) ama nedense bi türlü uyandığımda yüzünü hatırlayamıyorum çok garip düşünüyorm zorluyorm aklıma yüzü aklıma gelmiyor.bu gece yine gördüm.bi değil iki değil o kadar çok gördüm ki rüyamda bilmiyorum var mı böyle bir şey yaşayan aklımı çok karıştırmaya başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?