evlencez ama...

Merhaba Hanımlar;
Sayfayı epeydir takip ediyorum fikirleriniz benim için çok değerli olduğu için sizlere danışmak istediğim bir konu var.
Benim yaklaşık 2 yıllık bir ilişkim var.Güzel giden bir ilişkimiz var ve evlenmeye karar verdik ama bunu babama nasıl söyleyeceğimi bilemiyorum.Benim geçen ay atamam oldu yani işe yeni başladım.Etrafımdaki herkes yeni atandın acelen ne tadını çıkart diyorlar. Bazıları ise atandığı gibi evlendi derler etraf ayıplar seni diyor.Etrafın ne dediği umrumda değilde babamda böyle düşünür mü üzülür mü diye canım çok sıkılıyor :KK43: Sizce nasıl adım atmalıyım?Böyle konularıda babamla hiç konuşamamki biraz sert biridir :KK43: Ne yapmalıyım hanımlar akıl verin lütfen bana :KK43:
bence acele etme. biraz daha bekle..
bende keşke atandiktan bi kaç yıl sora evlenseydim tatilimin tadini çikartsaydim diyorum.
ama atandim 1,5 yıl sora evlendim.
şu an 3 yllık memurum çok şükür
ama sende hemen evlenme birikim yap.. bankaya at mesela..
istediğiniz herşeyi alirsin.;)

annem biliyor.26 yaşındayım küçük sayılmam sanırım :) annem söyliycek babama ama hem çok utanıyorum hem de aşırı tepki verirse diye korkuyorum.

yaşın gelmiş birşey olmaz
ayrıca etraf ayıplamaz
ailene sadece siz okuttunuz başkası faydalanacak gibi ayıp cümleler kurar

Karsindaki insandan eminsen hic bekleme bence. Eninde sonunda babaya soyleme stresine giriceksin ne kadar cabuk kurtulsan o kadar iyi

Benimki de düğün olsa da oynasak diye laf sokuyor bana.:KK53: kazandığının tadını çıkartmak sana kalmış, ben evlenmek istiyorum dersen kime ne. Ayiplanacak bi şey değil. Ha bana sorarsan harcamak istemiyorsan da biriktir bir süre, lazım olacak çünkü evlenirken. Ama babanın sıkıntı yapacağını düşünmüyorum ya, onlar okutma işe başlama ve evlendirme asamalarinin tamamlanmasi gereken ebeveyn görevleri olarak gördükleri için mutlu bile olur. Hatta eminim işe de girdi bir de evlendirsek tamam diye düşünüyordur.

Ay bu insanlar çok biliyor. Bak sana olası ihtimalleri söyleyeyim
-26 yaşında, evde kaldı
-ana babası o kadar okuttu, hayırsız evlat atanır atanmaz evlendi
-bu da duramadı, hemen evlendi ne koca meraklısıymış
-ayy yazık kıza, parasının keyfini sürmeden evlendi.
-çok yanlış yaptı, bu grnç yaşta evlenilir mi bee!

Bak böyle uzar gider bu arkadaşım. Koskoca kadınsın, evlenmek hakkın tabiki.
Annen aracı olsun, merak etme her şey yolunda gidecektir.
Hakkında hayırlısı olsun.

Atandığı gibi evlenmek ne ya:KK53: ayrıca etrafin bu yüzden ayıplaması?? Kuzum nerde yaşıyosunuz çok mu arıyosunuz bu insanları?

annem biliyor.26 yaşındayım küçük sayılmam sanırım :) annem söyliycek babama ama hem çok utanıyorum hem de aşırı tepki verirse diye korkuyorum.
bikere sen 22 yasinda degilsin evelenme yasindasin yani oyle erken degil. babam kizarsada kiZmassada bunun farkinda ol. millet neler neler der sen evlenme bakalim evde kAldida derler ayrica babanda sinirlenirsede kabullenmesi lazm kocaman kizsiz

Back
X