evlendi ne istiyor kiiiii

karısıyla zorla evlenmiş olabilir mi? Tabi bu da sizi artık ilgilendirmez. Yıllarca sürdü dediğinize göre evlendiği bayanla istenmeyen gebelik olması ve bu yuzden baskı ile evlenmesi söz konusu olabilir çünkü cok kısa bir süre içinde apar topar evlenmiş. Ama bu sizi aldatmış oldugunu da gösterir. Yani her türlü bu iş olmaz. Bırakın ne hali varsa görsün hatta savcılığa başvurun.

uaa nasıl olur bu sen nasıl bırakır neden :S.. nedenini bılıomusun ? ınan çok uzuldum son zamanlarda kk da hep byle konular açılıor fılmgıbı korku fılmı. sevgılımden korkar oldum :S

asıl sebebi bende bilmiyorum. ama arkadaşı bana ne olduysa herşeyin biranda olduğunu.hayatında çok şeyin değiştiğini söyledi.(kötü anlamda yani mutsuzluğu anlamında). ayrıca çok mutsuz olduğunu söyledi.

karısıyla zorla evlenmiş olabilir mi? Tabi bu da sizi artık ilgilendirmez. Yıllarca sürdü dediğinize göre evlendiği bayanla istenmeyen gebelik olması ve bu yuzden baskı ile evlenmesi söz konusu olabilir çünkü cok kısa bir süre içinde apar topar evlenmiş. Ama bu sizi aldatmış oldugunu da gösterir. Yani her türlü bu iş olmaz. Bırakın ne hali varsa görsün hatta savcılığa başvurun.

kadınla zorla evlendimi yada zorunda mı kaldı bilmiyorum. hamile kalmasa bile bekaretini bozduğu düşüncesi ile zorunda kalma ihtimali aklımdan geçmiyor değil. akrabalarından kimse düğününe bile gidememiş. bu kadar apar topar olmuş. evlenmeden çok kısa bir zaman önce.telefonda sesimi dinleyip ağladı bende anlamamıştım sordum sebebini söylemedi bana.sonra bu evlilik olayı mevzusu çıktı. bıraktım çoktan canım. ne hali varsa emin ol görüyor ki ablamı filan arıyor.

uaa nasıl olur bu sen nasıl bırakır neden :S.. nedenini bılıomusun ? ınan çok uzuldum son zamanlarda kk da hep byle konular açılıor fılmgıbı korku fılmı. sevgılımden korkar oldum :S

bazı hemcinslerimiz malesef bizlere bunu yapabildikçe konular çok artıyor. erkekler azıtabiliyor (her erkek için değil). korku filmi ve gerilimli çünkü bizzat yaşadım. ailenin sana karşı tavrıda değişiyo. ya blmiyorum inan sevgilim en son güne dek senden ayrılmayacağım.hep yanında olcam.perde bile açtırmyacam diyen biriydi.noldunu anlayamadım bende:(

Back
X