Evlendiğim Ada'm okadar kabalaştıki

Slowcat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2013
1.050
374
83
arkadaşlar iyi akşamlar.sizin eşinizde evlendikten sonra kabalaşmaya başladımı çok merak ediyorum.ben 8yıllık evliyim evlendiğimde tertemiz gülen çocuksu hali olan Ada'm gitti yerine kabasakal geldi.ya bu ara çok eleştiriyorum hatta.ben yemek yerken biraz dikkat ederim ya annemde olsa vapur hupur yemek yiyeni sevmem.eşim yerken kendinden geçiyor yemekte geğiriyor.yolda tükürüyor kaç defa uyardım kusucam artık İğrençsin dedim ne diyim daha.lanlı lunlu konuşan bi Ada'm oldu.hele en sevmediğim diş temizliği haftada 1 fırçalıyor.kaç defa dedim yok.bugün araba kullanıyım pratik yapıyım dedim ehliyetim var ama arabayı vermiyor.tam gidiyorum çukur var diye bir bağırdı Nasıl sıçradım sola kıvırdım arabayı az kalsın vuruyordum eve geldik afferin diyo bana bide kalp krizi geçiricektim resmen kalbim 1saat ağrıdı.ya arkadaş soruyolarya erkeklere niye aldattın diye onlarda karım kendine bakmıyordu yok huzur yoktu diye peki onlar neden bize saygılı değil.sizin kocanızda aynımı ne yapıcam off

Disini fircalamadan yataga almayin, her tukurdugunde uyarin, her kaba konusmasina kizin, yani 3 yasinda bir cocuga gorgu adap ogretir gibi ugrasmaniz gerekiyor. Ben 4 yasindaki kizim elini tabaga daldirirsa tabagini onunden aliyorum mesela, siz de yapin, elestirin, kendine gelsin.

Ya çocuk eğitmek daha kolay biliyomusunuz yok olmuyo anlamıyor ya yanağımdan öperken bile kafamı çeviriyorum dişini fırçala diye

Hepsi kesinlikle gariplesiyor onda hemfikirim ...
benimki titizdir temizdir geyirmez tukurmez sabah aksam yikanir paklanir ama gel gorki ...saygisizligi bana diz boyu yadirgar assagilar begenmez yaptigim seyleri ... en dogrusunu bike yapsam en dogru sekilde bile yapsam illa bir kulp bulur ...
Bazen oyuna getiriyorum onu aradan uzun zaman gecince takdir edilmesi gereken bir davranisimdan bahsediyorum ama ben yapmisim gibi deil konu komsu boyle yapmis biliomusun diye ... bana dedigi sey : "vay be ne kadar kibar anlayisli insanlikli ...vs kadinmis helal olsun ona "
Bundanda cikardigim sonuc su oluyor bu adam bana takmis mesele" minel " konularin , dogrulugumun bir onemi yok onun icin ...
bende sallamiyorum artik onun fikirlerini ..
HEPSI BI CESIT ISTE AHH AHH...

Ne iş yapıyor ,arkadaş çevresi nasıl ? Az değil sonuçta 8 yıllık evlisiniz yenimi değişti ?
Arkadaş çevresi değişti yani doğulular her doğulu tabiki bir değil benim okadar tanıdığım var çok terbiyeli efendi ama ben pek beğenmiyorum zaten görüştüğü insanları hatta söylüyorum kimlerle takılıyosun bilmiyorum ama çok kaba oldun diyorum

Ya çocuk eğitmek daha kolay biliyomusunuz yok olmuyo anlamıyor ya yanağımdan öperken bile kafamı çeviriyorum dişini fırçala diye

Yilmadan devam o zaman, zorla banyoya sokup macunu sıkıp fircayi verin eline, azcik rencide olsun.

Öyle davranıyorsa Can'ım sende mesafeli ol eşinle gerçekten çok işe yarıyor fazla konuşma fazla muhabbet etme arkadaşlarınla çok konuş konuşma isteğin kalmasın oda anlatsın yada eleştirsin dursun boşver hiç ses çıkarma ben bazen çocuk bile üstüme gelse kulaklığı takıp müzik dinliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…