Ay öpen kim ıyy leşş hemen dönerim arkamı.ama istiyorumki söylemeden fırçalasın ne yapsam ya bi makine olsa ağzını Açsada makine temizlese.gidiyorum en pahalı fırçadan alıyorum onunki yepyeni duruyo benimki yamuluyo vallaÇukura dalmamıza verdiği tepki eşimle benziyo ööf vitesi debriyajı anca öğrenmişim o da zamanla olur Allah tan ben sakinim de panik olmamıştım
Onun dışında eşinin tükürmesi ay hele ki dişini fırçalamaması sana büyük saygısızlık öpüşürken için almaz kural koy çok alışmadan canım
Ay inanmıyorum ya benim kocamda çocuk olunca bozuldu.amin inşallah düzelirBazisida çocuktan sonra degisiyor mesela bir tanidigim var uzun sureli sanirim kiz arkadasiyla evlendi elbetteki bazi erkek gibi karisini begenmemeler asagilamalar vs kadincagiz uzgun...neyse sonra cocuk oldu adam u donusuyleeee karicigjma dondu..var kuzum var laf anlamamalari bir evlendikten sonra iclerindeki recep ivedik cikmasi iki...demek ondan kadinin kocasiyla iyi geçinmesi cihaddir
diye gelmiyor degil aklima...Allah teala islah etsin
Recep ivedik tiplemesi de sac bas yoldurur igrenc
Ay yok ıhh yapamam kabusbiraz kendinden tiksiniceksin ama sonuçta başarıya ulaşıcaksın bence. ne bilim karşında pis olunca ne hissediyomuş insan bunu anlatmak lazım eşine. bununda en güzel onun gibi davranarak anlatabilirsin
Benim oğlum bile hiç sıçratmaz ya bu Ada'ma eğitim veremedikTuvalet egitimlerimi varmis ? Her tarafi su icinde birakmalar daha kotusu cis artiklari vs..Ben kacirmisim demekki...millet yuzune bakar ben buna ek olarak tuvalet aliskanliginada bakacagim kendime notumdur
Aynılar inanki böhöhöhöhöytttAma valla bütün aşkım bitiyo çekicilik bitiyo ya aynen Recep İvedik gibi gülüyo bu Ada'mı biri yasaklasın birdaha filmini izletmem
Acaba inatlasiyormu ki bizim ki pek sever fircala desem firlamaz mesela soylemeyince kendiliginden yapiyorYa çocuk eğitmek daha kolay biliyomusunuz yok olmuyo anlamıyor ya yanağımdan öperken bile kafamı çeviriyorum dişini fırçala diye
aynen benim kayınvalide de çok temiz titiz bir insandır, oğullarını da öyle yetiştirmiş, allah razı olsun...Bi erkek arkadaşım bizim tuvalet eğitiminden sonramız yok evleneceģimiz kadınların işi çok zor demişti, bu biraz anneyle alakalı, senin kv ya gevşek sözü geçmiyor ya da pis bir kadın, benim kv otoriter ve temizdir eşim de ondan ne gördüyse yapar,bu konuda kayınvalideme hep Allah razı olsun demisimdir
canım kocan aslında değişmedi.. doğal hayatını sergiliyor sana şu an.. biz bu ülkede evlenmeden önce birbirimizi tanımak için beraber yaşayamadığımız için adamları da cafe ortamında bizi kapmak için tertemiz ve romantik görürken aslında gerçek yüzlerini bilmiyoruz.. evlenince ne oldu bu adama yanlış soru.. adam zaten böyleydi belli ki..arkadaşlar iyi akşamlar.sizin eşinizde evlendikten sonra kabalaşmaya başladımı çok merak ediyorum.ben 8yıllık evliyim evlendiğimde tertemiz gülen çocuksu hali olan Ada'm gitti yerine kabasakal geldi.ya bu ara çok eleştiriyorum hatta.ben yemek yerken biraz dikkat ederim ya annemde olsa vapur hupur yemek yiyeni sevmem.eşim yerken kendinden geçiyor yemekte geğiriyor.yolda tükürüyor kaç defa uyardım kusucam artık İğrençsin dedim ne diyim daha.lanlı lunlu konuşan bi Ada'm oldu.hele en sevmediğim diş temizliği haftada 1 fırçalıyor.kaç defa dedim yok.bugün araba kullanıyım pratik yapıyım dedim ehliyetim var ama arabayı vermiyor.tam gidiyorum çukur var diye bir bağırdı Nasıl sıçradım sola kıvırdım arabayı az kalsın vuruyordum eve geldik afferin diyo bana bide kalp krizi geçiricektim resmen kalbim 1saat ağrıdı.ya arkadaş soruyolarya erkeklere niye aldattın diye onlarda karım kendine bakmıyordu yok huzur yoktu diye peki onlar neden bize saygılı değil.sizin kocanızda aynımı ne yapıcam off
Ay kızlar şoklardayım biyerden gördü sanki gitmiş yıkanmış kokular sürmüş dişlerini fırçalamış şok oldum ama yanıma gelip Koç'um benim dedi ya
Koçum mu dediAman Yarabbi
Parfüm falan kullanıyor okadar değil ya birsürü para veriyor hatta ama diş konusunda olabilir çağırırsam gelir doğru söylüyosunuz teşekkürlerBir anda değişmez belki ama yavaş yavaş olabilir.Mesela ona parfüm alın çok hafif.Dişlerini fırçalamazsa ağız suyu alın.Diş fırçalarken yanınıza çağırın
Tabiki hayır kesinlikle öpüceği Zaman fırçalıyor ama biliyomusunuz öpmek bana çok uzak artık en sevmediğim şeyherşeyi geçtim, diş fırçalama(ma) alışkanlığını okuyunca midem bulandı ya. haftada bir fırçalamak da nedir? nasıl öpüyorsunuz? dahası öpebiliyor musunuz??!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?