Çok haklısınız kesinlikle en güzeli hoca tutmak uğraşılmaz ya deli etti beni hayır hoca tutacam ben arabamı vermem diyor buyur burdan yak.buna gakılmış gibi kadın lazım vallahi boşa çıldırmıyorum tam ayı ya arabayı dibe kadar düşürdü yerle temas neredeyse sıfır kalkmış mana çukur var diye bağırıyor Ozaman modifiye araba yapma ya aileyiz bizAraba kullanmayı öğretmek zor zanaat, diğer şeyler hakkında yorum yapamayacağım ama eşim de araba konusunda bana çok çektirdi ama şimdi rahat rahat kullanıyorsam onun sayesinde. Hatalarma bağırdığı yerler hala kulağımda, daha bir dikkatli kullanıyorum ve ben kimseye öğretmem. Trafikte risk halindesin. Kontrol sende değil, yanındaki acemi ama hata yapmasına izin vermemen lazım. Stresli iş. Küfretmeyen ben trafikte sinirleniyorum, bağırıyorum kendi kendime önümde hata yapan arabalara. Ama o hataları yapanlar acemiler olmuyor, acemiler belli, yavaş yavaş gider, şsen de onu geçersin müsait bir yerde, kaza yaptırmaz.sorun zıpçıktılarda, ssinyal vermez önüne atlar, şerit arası gider, iki tarafa geçirmez, makas atar. Solu kapatır 70-80 le. Araba öğrenmek için en temizi direksiyon hocası tutmak.
Tembel şekerim tembelAcaba inatlasiyormu ki bizim ki pek sever fircala desem firlamaz mesela soylemeyince kendiliginden yapiyor
Ay hiç sevmiyorum ama ben ya o şekil konuşmayı siz anlaşabiliyosanız sorun yok ama ben alışamadımYolda tükürmesiyle dişini haftada bir fırçalaması rahatsız edici gerçekten. Geğirmesi benim için sorun olmuyor o işi önce ben başlattım çünkü, sadece onun yanında yapıyorum hoşuna gidiyor
Evet lanlı lunlu da konuşuyoruz, birbirimize hacı diye hitap ediyoruz öyle geçinip gidiyoruz
Ah ya bize bu fırsatı aile baskısı vermedi malesef.çok haklısınız.vallahi bakıyorum hani diyorlarya çok erkekle gezmiş diye o çok gezenler varya en iyi kocayı kapıyolar biz hemen 8ayda evlilik kararı aldıkcanım kocan aslında değişmedi.. doğal hayatını sergiliyor sana şu an.. biz bu ülkede evlenmeden önce birbirimizi tanımak için beraber yaşayamadığımız için adamları da cafe ortamında bizi kapmak için tertemiz ve romantik görürken aslında gerçek yüzlerini bilmiyoruz.. evlenince ne oldu bu adama yanlış soru.. adam zaten böyleydi belli ki..
benim kocam böyle değil çünkü ben evlenmeden önce onu tanıyarak evlendim.. tatile gittim, evinde kaldım vs vs.. mesela tuvalette en az yarım saat geçirdiğini biliyordum dolayısıyla kabul ederek evlendim.
sinirinin anlık olduğunu ama o sinir anında çok beter biri olabileceğini ama takılmazsan 10 dk içinde geçeceğini bilerek evlendim.. bilmeseydim düşünsene ilk zaman kavgalarının rezilliğini..
gibi gibi şeyler..
Öpüşmeyi sevmiyorum desem anlarsınız sanırım.dişleri bembeyaz bide onu anlamıyorum ama hepsi çürük bide kalkmış bana dişlerin sarı diyo sabah akşam fırçalarım küçükken çok antibiyotik içtiğim için sarı ona laf ediyo bideHaftada bir mi diş fırçalıyor
afedersiniz nasıl opuyorsunuz esinizi
Kokuyu gectim dişlerinin çürümesinden hiç mi korkmuyor
Hayret ettim valla
Ee Ozaman ben aldatmalıyımOlaya iyi tarafından bak. Seni kesin aldatmıyor.
Maşallah size ya 8yıl bitti bizim daha kaç yıl burda yazarım bilmembenimkide oyleydi esim oyle boyle soyleye soyleye 2 senede ancaaa egittim bunlar hep kayinvalidemizden kaynaklaniyor yada aile yapisindan sende ilk once uyar sonra ceza ver ama asiriya kacma ki adam da sogumasin
hadi yaa bende yeni evlisin sanmistim zamanla oturur diycektim ama sizinki baya kararliymis degismemekte benimki yumusak bir insan gunluk hayatindada bundan daha kolay oldu benim isim ins sizinde duzelir cnmMaşallah size ya 8yıl bitti bizim daha kaç yıl burda yazarım bilmem
İnşallah çocuk olunca beyni yandı sanırımhadi yaa bende yeni evlisin sanmistim zamanla oturur diycektim ama sizinki baya kararliymis degismemekte benimki yumusak bir insan gunluk hayatindada bundan daha kolay oldu benim isim ins sizinde duzelir cnm
İkiside olmasın ya of çok kötüİleride esim odunlasicaksa, bari temiz olsun
6 senelik evliyim,günden güne harikalaşan bi kocam var.. benden önce kimseyle çıkmadığı için olsa gerek,nasıl davranacağını bilmezdi.şimdi yatağa kahvaltı bile getirirHepsı aynı odun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?