Evlendiğim Ada'm okadar kabalaştıki

Çok haklısınız kesinlikle en güzeli hoca tutmak uğraşılmaz ya deli etti beni hayır hoca tutacam ben arabamı vermem diyor buyur burdan yak.buna gakılmış gibi kadın lazım vallahi boşa çıldırmıyorum tam ayı ya arabayı dibe kadar düşürdü yerle temas neredeyse sıfır kalkmış mana çukur var diye bağırıyor Ozaman modifiye araba yapma ya aileyiz biz

Ay hiç sevmiyorum ama ben ya o şekil konuşmayı siz anlaşabiliyosanız sorun yok ama ben alışamadım

Ah ya bize bu fırsatı aile baskısı vermedi malesef.çok haklısınız.vallahi bakıyorum hani diyorlarya çok erkekle gezmiş diye o çok gezenler varya en iyi kocayı kapıyolar biz hemen 8ayda evlilik kararı aldık

Haftada bir mi diş fırçalıyor
afedersiniz nasıl opuyorsunuz esinizi
Kokuyu gectim dişlerinin çürümesinden hiç mi korkmuyor
Hayret ettim valla
Öpüşmeyi sevmiyorum desem anlarsınız sanırım.dişleri bembeyaz bide onu anlamıyorum ama hepsi çürük bide kalkmış bana dişlerin sarı diyo sabah akşam fırçalarım küçükken çok antibiyotik içtiğim için sarı ona laf ediyo bide

benimkide oyleydi esim oyle boyle soyleye soyleye 2 senede ancaaa egittim bunlar hep kayinvalidemizden kaynaklaniyor yada aile yapisindan sende ilk once uyar sonra ceza ver ama asiriya kacma ki adam da sogumasin
Maşallah size ya 8yıl bitti bizim daha kaç yıl burda yazarım bilmem

Maşallah size ya 8yıl bitti bizim daha kaç yıl burda yazarım bilmem
hadi yaa bende yeni evlisin sanmistim zamanla oturur diycektim ama sizinki baya kararliymis degismemekte benimki yumusak bir insan gunluk hayatindada bundan daha kolay oldu benim isim ins sizinde duzelir cnm

İleride esim odunlasicaksa, bari temiz olsun

hadi yaa bende yeni evlisin sanmistim zamanla oturur diycektim ama sizinki baya kararliymis degismemekte benimki yumusak bir insan gunluk hayatindada bundan daha kolay oldu benim isim ins sizinde duzelir cnm
İnşallah çocuk olunca beyni yandı sanırım

Hepsı aynı odun
6 senelik evliyim,günden güne harikalaşan bi kocam var.. benden önce kimseyle çıkmadığı için olsa gerek,nasıl davranacağını bilmezdi.şimdi yatağa kahvaltı bile getirir hepsi aynı demeyin lütfen. Annem;şu dünyada olmadık yok,duyulmadık çok derdi..

Ben arada salak filan kaçırıyorum ağzımdan terliklen vurası geliyo benim herifin
Yetişmeyle alakalı sanırım. Kvalidem bu konularda titiz kadınmış, hiç bir kardeşinden o tarz kelimeler çıkmaz mesela. Kaba davranmaz, kibar naziktir. Ben daha öküzümdür O yüzden değişeceğini sanmıyorum. Belki eşin sana başlarda kibar görünmüş zamanla salmıştır kendini ?
Uyara uyara yola gelir diye düşünüyorum, çocuk gibi eğitcen bacım, erkekler böylee.

Yolda yere tukuren bi adam gorsek hepimiz hem kinariz hem tiksiniriz.
Herkesin kocasi sizin ki kadar kabalaşmamıştır. Esinizin kabalığı baya ileri boyutta.
Böyle bi adamla yasamanin zorlugunu tahmin dahi edemiyorum.
Ne yapin ne edin esinize bi ceki duzen verin.

evlilikten gözüm korktuu nelerden bahsediyorsunuz böyle 4 yıllık bir ilişkim var yeteri kadar tanıdığımı düşünüyorum ama inşallah evlendikten sonra böyle olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…