- 17 Nisan 2018
- 319
- 220
- 103
- Konu Sahibi sekerzadem
-
Şimdi ablacım hiç insaflı olamicam. Kocan gemi azıya almış. Bir kere vuran kabul ettiğini görünce bir daha vuruyor. O yüzden bu hakareti kabul etmediğini göstermelisin. Ara babana söyle. Abin, kuzenin varsa getirsin beraberce girişip ağzını burnunu kırsınlar. Siz de bir lamba, kalınca bir kitap ne varsa kapıp girin. Bir daha öyle kafasına estiği gibi şiddete kalkışamayacğını böylece anlamış olur.
Ortada bebek olmasaydı o tatlı tepsisini alın k.çına sokun derdim ama çocuk var işte. Önce bir silkelenenin, bu hayvan herif için hiç sevdiğim adam falan diye dramatize etmeyin, acımayın da o size vurarken acımadı.
++++++++++
Bu adama ayar şart
3yil3 aylik evlisin ve 1 bebegin var bu kismi anlamadim elleri kirilsin ama mesele su aslinda sana vuramayacagini bilmesi lazim vurdugun an geri donus olmayacağını siz yeni evlisiniz en guzel zamanlar simdi o el kalkti eger cok keskin bir tepki vermezsen bi daha asla inmez haberin olsun ortaligi ayaga kaldirip hakkindan gelmelisin
3 yillik.3 aylik evlisin ve 1 bebegin var bu kismi anlamadim elleri kirilsin ama mesele su aslinda sana vuramayacagini bilmesi lazim vurdugun an geri donus olmayacağını siz yeni evlisiniz en guzel zamanlar simdi o el kalkti eger cok keskin bir tepki vermezsen bi daha asla inmez haberin olsun ortaligi ayaga kaldirip hakkindan gelmelisin
3 aylik evlisin ve 1 bebegin var bu kismi anlamadim elleri kirilsin ama mesele su aslinda sana vuramayacagini bilmesi lazim vurdugun an geri donus olmayacağını siz yeni evlisiniz en guzel zamanlar simdi o el kalkti eger cok keskin bir tepki vermezsen bi daha asla inmez haberin olsun ortaligi ayaga kaldirip hakkindan gelmelisin
tesekkur ederim simdi faek ettim boyle konularda o kadar sinirleniyorum ki 7 senelik evliyim esim bilir asla ama asla bana el kaldirmayacagini cunku hem agzini yuzunu dagitirim bu konuda cok ciddiyim hazmedemem çünkü hemde tek celsede bosarim felegini şaşar adam vuruyo hala ben napiyim aglamaktan icim.cikti hicbirsey yapamiyorsan git agzina tuvalet terligiyle vur hirsin gecsin3 yillik.
tesekkur ederim simdi faek ettim boyle konularda o kadar sinirleniyorum ki 7 senelik evliyim esim bilir asla ama asla bana el kaldirmayacagini cunku hem agzini yuzunu dagitirim bu konuda cok ciddiyim hazmedemem çünkü hemde tek celsede bosarim felegini şaşar adam vuruyo hala ben napiyim aglamaktan icim.cikti hicbirsey yapamiyorsan git agzina tuvalet terligiyle vur hirsin gecsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?