evlendigim adami taniyamiyorum...

cherry yorumlarını cok severek okuyorum bu konularda benim nevrim donuyor resmen elin herifi gelip bana vurucak olduuu benim esim yapılı bi adam ama hic gozume gelmez bana bir vursa elime ne gecse fırlatırim bi daha da kopek olsa yuzumu goremez ama bakiyosun adam dovuyo kadin ertesi gun yemek koyuyo onune bu adam tabiki devam eder kendine saygin yoksa kimse duymuyor

Tatlıyı az mı bulmuş şimdi ne boşbogazmış zıkkım yesin ya babanıza söyleyin madem bitirsin onu öyle babası olmayanlarda var sahip çıkmayan daha ne istiyosun ailene sığınsana birde yavaş vurdu diyosun yok bayıltsaydı bir de!!

Kiyamam ya sana cok uzuldum. Eger sevmiyosan bosan

Bu adam size niye böyle davranıyor biliyor musunuz? Cevap kendi satırlarınızda:
-Ben onun icin nelerden vazgectim neler yaptim onceden herseyi altan aliyordum biraz sesimi cikarinca hemen sindirmeye calisiyor-

Böyle adamlar için ailenizden, sizin için önemli olan şeylerden vazgeçip hep alttan alırsanız adamlar da kendini bulunmaz hint kumaşı zannediyor. Kişiliği de zayıfsa höt-zöt yaparak, karısına hakaret edip vurarak kocalık yapıyor.

Bu zamana kadar nolmuşsa olmuş ama daha fazla katlanmayın bu insan müsveddesine.
Zararın neresinden dönerseniz kardır.
Toplayın eşyalarınızı, alın bebeğinizi doğruca babanızın evine gidin.
Normalde siz evde kalın, kilidi değiştirip onun eşyalarını da atın kapının önüne derdim de sizde bunu yapacak kapasite yok ne yazık ki...

Tepsi değil de şemsiye mi kullansalar

Öğrensin baban ! Ya şiddetin tokatı, tekmesi olmaz .. adama soruyorlar “karını dövdün mü ?” “Olur mu efendim ne dövmesi , sadece bir tokat attım!!!” Diyen bir zihniyet var ülkede ..

Bu şimdi tokat ama ilerde neler olacağının da bir fragmanı

Öncelikle gecmis olsun ağlama sakinleş ne yapacagını düşün, benim eşim polis stresli bir işi var ailesiyle yaşarken ne zaman bişey hoşuna gitmse sinir krizi gecirip sağa sola saldırmaya alışmış yani kimseye değil etrafa zarar veriyormuş. Ailesi bile korkuyordu annesi beni uyardı birgün annesinin kredi kartını kaybetmiş eve gelince duvara kafa atmış filan... ilk evlendik yüz göz olmamak icin onun sinir krizlerine karışmadım. Sonra baktım bununki şımarıklık ve göz korkusu verip sindirmeye calısıyor. O bir bardak fırlatıyorsa sinirlenince ben 2 bardak fırlattım yere, o bir tabak attıysa ben 5 tabak attım. Ben sus bağırma komsular duyar dedikce daha cok bagırıyordu ben de onu bastıracak kadar bagırmaya basladım. Aileye caktırma diyodum yanında suratsız duruyordu ben de her tartısmada ailemi aradım alıp götürdüler beni. Şimdi 2,5 yıl oldu ve gecen bişey olmuştu akrabalardan birine kızdım konusu gecince benden gizli annemi cekmis kenara anne kızın cok sinirli gözü dönüyor kızınca demiş tabi annem beni tanır hic öyle değilim uysalımdır kimseyle kavgam olmamıştır cocuklugumdan beri hep ben sessizdim.şimdi evin asabisi benim diye sindi nerde kriz geciren şımarık o krizler bitince ben de dişimi göstermiyorum son 1 yıldır gayet sakin huzurlu evliliğimiz. Diyecegim o ki sineye cekme pabuc bırakma.

Eski konularına falan bakacak vaktim yok.

Bu konu özelinde ara aileni, çok ciddi bir tepkin olsun yani.ilk olayda gözünü korkuttun korkuttun yoksa malesef daha çok ağlarsın.

Sevdiği tatlıyı yap, az yaptın diye dayak ye!!!

Terbiyesiz adam.Ayy okurken çığrımdan çıktım.bu ne öküzlük yahu.

Siz er geç bosanacaksiniz,
Birincisi ailenizi hiçe sayıp kaçarak evlenmişsiniz ki aile eminim ki size göre degil diye istememistir.
İki evi düzeni sağlayamamış ki aileyle yaşama kayınpeder vs..
Üçüncüsü aldatılma belirtileri
Dördüncüsü asagilsma sindirme çabaları
Birde tokat mevzu....

Bakın bosanirsiniz demiyorum Bosanacaksiniz

Kadınların en büyük silahları, ahaha harikasın valla

Şiddeti ben de kaldıramam. Eğer siz bugün gördüğünüz şiddet için sesiniz çıkarmazsanız, bundan güç alarak yarın yine en ufak bir şeyde 2 medeni insan gibi konuşmak varken acizlik yapıp şiddete başvuracaktır.

Sessiz kalmayın lütfen. Soyadını taşıyorsunuz diye onun ne kölesi oluyorsunuz ne dayakçısı, ne de hizmetçisi.

Bişi sorucam neden kucağına telefon atınız? ? Bana vurdu ama yavas vurdu nedemek yaaa sonucta o el kalkmış yavaşı hızlısımi var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…