evlendigim adami taniyamiyorum...

Allah aşkına siz onu affetmeye hazırsınız bile baksanıza bana vurdu ama yavaş vurdu siz bi ufak bunu sindirmişsiniz kılıfıda hazır yavaşmış boşu boşuna ailenize huzursuzluk vermeyin akılları sizde kalmasın zaten affediceksiniz içiniz soğumuş yavaşcasından anladığım kadarıyla
 
ay çok tatlısınız
 
Öküz diyeceğim öküze ayıp. Sus kafanı kırarım ne demek? Vurmak ne demek? Eşşeğin bi tarafını yesin afedersin. Adama tatlı yapılmış vay efendim niye bu kadarmış. Boşanda semerini ye be!
Ve bana cok ayıp geliyor ya gunah ya.
Kadın evde yemek yapıyor utu yapıyor cocuk bakıyor uyku uyuyamıyor kocası ıcın suslenıyor cok yorgun ama kocasını reddetmıyor temızlıkcı aynı zamanda sonra sen kalk butun bunlari yapan kadına tokat at. Ben bakamam kocamın yuzune o yaptığından utanır mı bilmiyorum da ben o duruma dusmus OLdugum ıcın cıkamam etkisinden
 
Adam sana katlanamıyor.
 
doğru anladıysam ilk kez vurmuş. eğer evliliği sürdürmek istiyorsan kesinlikle ailene anlat ve desteğini al. içine atarsan tepkini net ve sert bicimde koymazsan devamı gelir.
 
Ne büyük saygısızlık. Boşanın, boşanmayın,evi terk edin falan diyemem elbet sizin evliliğiniz, siz daha iyi bilirsiniz ama lütfen sizi sindirmesine izin vermeyin. Sanırım sizi kaybetme korkusu hiç yok. En azından bu korkuyu edinmesini sağlayın. Her koşulda ne yaparsanız yapın nasılsa gidemeyeceğinizi düşünmesin. Ailenize söyleyebilirsiniz mesela , tekrarlanması halinde net bir kararla boşanacağınızı belirtebilirsiniz ailenizin aracılığıyla.İfadelerden de anlaşılıyor ki size saygısı yok eşinizin ve sanırım sizin hiç bir yere gitmeyeceğinizden çok emin. Bence en önemlisi bunları inşa etmek.

Kendinize saygınız olduğunu ve yapılan saygısızlıkları görmezden gelmeyeceğinizi , gerekirse evliliğinizi bitireceğinizi çok net bir şekilde bildirin bana kalırsa yoksa böyle bir gün iyi bir gün kötü gider. Sevgiler
 
Muhtemelen kocasını çoktan affedip, 2. çocuk hayalleri kurmaya başladı bile konu sahibi.

Yavaş vurmuş sonuçta, kafasını kırmamış.
Büyütmeyin her kadın illa ki bir "tokat" yer kocasından. Yemedim diyen yalancıdır. Net.
 
vallahi helal olsun aradigim ozlenen kadin tipi aynen o bir yapıyosa ki fark etmisin ne kadar guzel simariklik olduğunu sen 5 yapicaksin ki bi noluyo dicek ben bununla bas edemem bu kadina sokmez dicek gerçekten cok sevindim mutlu olmana dayak yiyip etrafa saldirip aglayan pisan kadinlarimiza en guzel cevaplardan biri
 
Ne sanıyosa kendini. Çıldırıyorum böyle şeyler duyunca. Hiçbirini yapmasa bile vurma sövme hakkı yok. Evlenince köle sahibi oldum sanıyolar heralde dümbükler
 
Siddete siddetle karsilik vermek herzaman yemez.karsindakini tirmandirabilir.sonuda genelde mutfaktaki bicak benzeri kesici aletlere dayanir.sahsen tavsiye etmem.tokatinda yavasi hizlisi olmaz neticede vurmak istemis.bir sekilde caninizi yakmak istemis.nacizane tavsiyem.eger esinizi affedip şans verecekseniz kesinlikle ailenizi bulastirmayin.tekrarinda olacaklar icin uyarin.siddet malesef aldatmayla esit bagimlilikta bir kere oldumu gerisi gelir.karar sizindir.ama iciniz sogusa bile yaraniz zamanla dahada azar.Allah yardimciniz olsun.
Ahhh ahhh.
Keşke kadinin ve erkegin rolleri benimsense saygı duyulsa karsilikli anlayis olsa.ozaman kimse birbirine kiyamazdi.Analik zor meziyet baba hem anneye hem cocuga eziyet.
 
Ha şunu da söyleyim kocamı çok severim sağolsun iyidir ama şu anlattıklarınızın onda birini yapsın kim kimin kafasını kırıyo görürüz. Cümleyi kurduğu an cingarı basarım. Yavaş gelsin. Anam babam, kocam bana zulmetsin diye büyütmedi beni.
 
Ya gercekten evliliklerde bu kadar basit sebeplerden kavgalar cikiyor mu aklim almiyor. Annemler 30 senelik evli bahsettiginiz olay defalarca olmustur ama hicbir zaman kavga nedeni olmadi. Evlilikten korkar oldum. Birdaha sen yap ozaman demek yerine bende farkettim ya bir daha olcuye uymayacagim deyip kapasaydiniz bukadar uzarmiydi acaba? Her kosulda tokat kabul edilemez esyalarinizi toplayip babanizin evine gitseniz, burnunu surtturseniz iyi olur. El kaldirmamayi bilsin.
 
Evliler çocuk olunca çıkıyor maalesef. Ya artık yaş sınırını mı yukarı çekerler, iq eq testine mi tabi tutarlar nedir şu evlilik ve çocuk işine bi el atmaları lazım. Bu nedir ya? Ne yapayım diyor bir de.
 
Size akıl danışmaya gelmiş üzgün bir kadına bazı üyeler gerçekten çok sert konuşuyor . Çok merak ediyorum çevrenizde derdini açan kişilere de böyle yapıyor musunuz? Yoksa sanal dünyanın bir ürünü mü bu tavırlar ? Bu üye sizin komşunuz olsa, kardesiniz ya da herhangi bir şeyiniz belki çok daha farklı yaklaşırdınız.
Bir karar vermeden fikir alması kadar doğal bir şey yok , fikrini söyleyenlere lafım elbette yok ama şu dalga geçer gibi konuşma tarzları gercekten sizin iç dünyanızın kötülüğü.

Konu sahibesi size önerim babanıza anlatmanız olacaktır , eşiniz bugün size bir defa vurmaya cesaret ettiyse (yavaş ya da sert) bunun devamı gelir. Size bunu yapmasına izin vermeyin lütfen ve bebeğiniz böyle bir ortamda büyümesin onun için ayrılıktan daha da zor bir durum olur şiddet içinde buyumek
 
Eğer tepkini keskin bir şekilde belli etmezsen; bunun ikincisi üçüncüsü ve daha fenaları gelir..
Ailene mi söylersin, bir yere mi gidersin, konuşur musun, küser misin, başka şekilde mi tavır koyarsın bilemem.
Ama sessiz kalma!!!
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…