• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendiğim için pişman oluyorum

hayatın monotonlaşması evliliğe özgü bi durum değil bence, bekarken de çok sıkıcı olabiliyor.

Diyorum Facede whatsupp ta profil fotosu olarak ikimizin fotolarından koy Israrla hayır.tamam ne var bunda ama koysa nolcak

hayatın monotonlaşması evliliğe özgü bi durum değil bence, bekarken de çok sıkıcı olabiliyor.
Valla bekar olsaydım çok güzel tadını çıkarırdım.diyen Boşa dememiş bekarlık sultanlık diye

Çok bi paylaşımımız yok ev içerisinde de. Bunun böle OLDUĞUNU biliyordum aslında da değişir diye düşünmüştüm.evlendikten sonra beni de kısıtlamaya başladı.ailesine çok düşkün benimkisine ise resmen düşman .annesi gelir bana aileme istediği kadar laf sokar kocamında hoşuna gider. Bunlarda var soğumam için
Uww o zaman hiç de haksız değilsin. Keşke bu kadar taviz vermeseydin. KV ile muhatap olmayacaksın diye, kendi aileni mi görmüyorsun 2 senedir?
Canım hayatın iplerini eline al bence. Orta bir noktada buluşmanız lazım. Niye taviz veren hep sensin? Olmuyorsa da inceldiği yerden kopsun. Bu dünyada ikinci bir yaşam hakkımız yok. Huzur en temel ihtiyaç, o olucakki onun üzerine bir hayat inşaa edeceksin.

Gel tatile gidelim diyorum.parayı kaynıms elime yolluyoz onlar geziyorlar bi güzel.ilişkimize evliliğimize değer verdiği yokki

Uww o zaman hiç de haksız değilsin. Keşke bu kadar taviz vermeseydin. KV ile muhatap olmayacaksın diye, kendi aileni mi görmüyorsun 2 senedir?
Canım hayatın iplerini eline al bence. Orta bir noktada buluşmanız lazım. Niye taviz veren hep sensin? Olmuyorsa da inceldiği yerden kopsun. Bu dünyada ikinci bir yaşam hakkımız yok. Huzur en temel ihtiyaç, o olucakki onun üzerine bir hayat inşaa edeceksin.
Ya işte artık iyice bunaldım dört Senem gitti iki sene de Flört var ölmüyorsa olmuyor. Biz olma kavramı inan yok. Çok değişik bi tip.benimle evlenenlerin çocukları okula başlıcak biz hala birbirimize ayak uydurmaya çalışıyoruz.ilişkimize gerçekten hiç sahip çıkmıyor.eltim daha Kıymetli onun için.

Valla bekar olsaydım çok güzel tadını çıkarırdım.diyen Boşa dememiş bekarlık sultanlık diye

4yıl önce öyleymişsiniz o zamanda evlilik için heyecan duyuyordunuz tahminimce :KK16:

mutluluğu şarta bağlamamak lazım ama biz insanlar bulunduğumuz durumda mutlu olamıyoruz ya çoğu zaman nedense, mutluluğu başka şartlarda arayabiliyoruz :/ Mesela ben de 25- 26yaşında ve evli olsam belki daha mutlu olurdum diyorum( mantığım onaylamasa da kalbim söylüyor.) Ama 21yaşındayım ve cok monoton bi hayatım var, şuanlık

Ailen hakkında konuşmasından rahatsız olduğunu açıkça söyle. Ben senin ailen hakkında konuşursam, hoşuna gider mi, de. Diğer huylarına takma. Her güzelin bir huyu olur, derler. Evine bakıyor mu, ihtiyacını karşılıyor mu, ona bak. Erkekler genelde asosyaldir. Asosyal olmaları da iyidir bence. Bayan arkadaşlar edin, onlarla vakit geçirmeye çalış.

Çocuğun varsa boşan, ailene sana saygı duymayan- yapılan terbiyesizliğe göz yuman bir adamla ömrünü neden çürütüyorsun? Hayır bi de normal zamanda da mutsuzsun, hayat geçiyor..

Ya işte boşan demek kolay. Kaç kere düşündüm aslında .sırf ailem üzülmesin diye. Bide Kv ye inat olsun diye. Ona gün doğmasına izin veremem.Allaha şükür maddi problemimiz yok.bugün ben boşansan Hakkımı nekadar alsamda kocam çok saf ve anneci bütün herşeyi kaynıma eltime ve kv me yedirir

4yıl önce öyleymişsiniz o zamanda evlilik için heyecan duyuyordunuz tahminimce :KK16:

mutluluğu şarta bağlamamak lazım ama biz insanlar bulunduğumuz durumda mutlu olamıyoruz ya çoğu zaman nedense, mutluluğu başka şartlarda arayabiliyoruz :/ Mesela ben de 25- 26yaşında ve evli olsam belki daha mutlu olurdum diyorum( mantığım onaylamasa da kalbim söylüyor.) Ama 21yaşındayım ve cok monoton bi hayatım var, şuanlık
30 +, bekar ve son derece mutlu bir ablan olarak nacizane tavsiyem; mutluluğu kendi içinde ara. Tabii, zamanı gelince, sevdiğin kişiyle evlen ama insan kendi kendini mutlu edebilmeli; mutluluğa giden en kestirme yol bu.

zennubee zennubee : Eğer bu evliliğe bir şans vermek istiyorsan, ailenle de görüş, kimsenin lafına takılıp sinirlenme, acil arkadaşlar edin. Onlarla gez toz. Kültür turları çok güzel oluyor mesela. Eşin sana uymuyorsa senin eğlencene seyirci kalsın.

Kc
30 +, bekar ve son derece mutlu bir ablan olarak nacizane tavsiyem; mutluluğu kendi içinde ara. Tabii, zamanı gelince, sevdiğin kişiyle evlen ama insan kendi kendini mutlu edebilmeli; mutluluğa giden en kestirme yol bu.

zennubee zennubee : Eğer bu evliliğe bir şans vermek istiyorsan, ailenle de görüş, kimsenin lafına takılıp sinirlenme, acil arkadaşlar edin. Onlarla gez toz. Kültür turları çok güzel oluyor mesela. Eşin sana uymuyorsa senin eğlencene seyirci kalsın.
kv dolduruşlatıyla Yada aksiyon daha da artsın:))

B
Ben seminerlere bile katılamıyor ken mi yapıyım bunları
Canım hayat senin elbette. Benimki nacizane bir tavsiye. Mutlu değilim, artık katlanamıyorum tarzında anlattıkların. Ama ne bireysel mutluluğun için bir risk alıyorsun, ne de adam için yapılabilir bişey var diyorsun.
Ne demek ailemi bile göremiyorum, seminere bile gidemiyorum? sen kendinden taviz verdikçe, daha fazlasını isteyecekler. Olacağı bu. Yoksa eşinin her dediğine he dedikçe, sana daha fazla bağlanmadığını kendin görmüşsündür zaten.

:KK66: teşekkür ederim

sağlığım yerinde, sevdiklerim yanımda, geleceğe umutla bakabiliyorum evet ben şuan mutluyum. ama her kızın düşünüp istediği şeyleri ara ara ben de düşünebiliyorum. eyleme dökeceğimi zannetmiyorum, kendimce hedeflerim var ve bunlara ulaşmadan gerçeğe dönüşmesini istemiyorum. zaten hayali gerçeğinden daha güzel gibi geliyor:KK45:

Evliliklerde 4. yıl dönüm noktasıymış. Bu yılı çok kırılmadan hayırlısıyla atlatabilirseniz, seneye herşey daha iyi olabilir.

Ya bu son zamanlarda sankj bu evlilikler yok gibi sanki dimi? Benimde keşke ve iyikilerim çok. Bekarlara imreniyorum:KK43:

Evliliğin başından beri sürekli problem yaşadığın ve kırıldığın için sevgin ve Saygın bitmiş canım. Monotonluk değil bu durum sevginin bitmiş olması. Bir de farklı karakterlerdeysiniz hayat iyice çekilmez oluyor. Allah Hakkımızda hayırlısını versin

bence ilk etapta boşanma.

ama şunu bir dene,boşanmaktan korkmayacak şekilde davran.yani ne oluyorsa olsun bakalım.çünkü zaten iyi giden bir şey yoksa mahvedeceğin bir şey de yok demektir.

her zaman bir milat yaşamalı insan.korkarak olmuyor,su bulanmadan durulmuyor.bazen bir şey yaparsın ki milat olur ve her şey tersine değişir.

ben ki hep ezildim yıllarca hep fedakar hep verici..
ama oturup düşündüm baya ,etrafımdaki insanlara baktım,gözlemledim.

bana canavar gibi davranan insanın korktuğu bir kişiye kedi gibi davrandığını gördüm.

haaa dedim ben korktuğum için böyle ,korkularımı silkinip attım,korku ben korktuğum için vardı silkinip atamak insanın elinde.
ama bunu yaparken her şeyi göze alacan ki almak da lazım.herkesin hayat hakkı bir tane başka yok...

bu yazdıklarım sadece eş ilişkisi için değil tüm ilişkiler için geçerli...

Back
X