Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla bekar olsaydım çok güzel tadını çıkarırdım.diyen Boşa dememiş bekarlık sultanlık diyehayatın monotonlaşması evliliğe özgü bi durum değil bence, bekarken de çok sıkıcı olabiliyor.
Uww o zaman hiç de haksız değilsin. Keşke bu kadar taviz vermeseydin. KV ile muhatap olmayacaksın diye, kendi aileni mi görmüyorsun 2 senedir?Çok bi paylaşımımız yok ev içerisinde de. Bunun böle OLDUĞUNU biliyordum aslında da değişir diye düşünmüştüm.evlendikten sonra beni de kısıtlamaya başladı.ailesine çok düşkün benimkisine ise resmen düşman .annesi gelir bana aileme istediği kadar laf sokar kocamında hoşuna gider. Bunlarda var soğumam için
Ya işte artık iyice bunaldım dört Senem gitti iki sene de Flört var ölmüyorsa olmuyor. Biz olma kavramı inan yok. Çok değişik bi tip.benimle evlenenlerin çocukları okula başlıcak biz hala birbirimize ayak uydurmaya çalışıyoruz.ilişkimize gerçekten hiç sahip çıkmıyor.eltim daha Kıymetli onun için.Uww o zaman hiç de haksız değilsin. Keşke bu kadar taviz vermeseydin. KV ile muhatap olmayacaksın diye, kendi aileni mi görmüyorsun 2 senedir?
Canım hayatın iplerini eline al bence. Orta bir noktada buluşmanız lazım. Niye taviz veren hep sensin? Olmuyorsa da inceldiği yerden kopsun. Bu dünyada ikinci bir yaşam hakkımız yok. Huzur en temel ihtiyaç, o olucakki onun üzerine bir hayat inşaa edeceksin.
Valla bekar olsaydım çok güzel tadını çıkarırdım.diyen Boşa dememiş bekarlık sultanlık diye
Her aşk bir gün biter.Her evlilik gibi benimkinde de sorunlar bitmiyor. Başlarda o kadar çok problem çıktı bu beni gerçekten çok yıprattı.şimdilerde eşim biraz daha Yapıcı ama sanırım heyecan kalmadı aşk bitti. Herşey çok monotonlaştı
30 +, bekar ve son derece mutlu bir ablan olarak nacizane tavsiyem; mutluluğu kendi içinde ara. Tabii, zamanı gelince, sevdiğin kişiyle evlen ama insan kendi kendini mutlu edebilmeli; mutluluğa giden en kestirme yol bu.4yıl önce öyleymişsiniz o zamanda evlilik için heyecan duyuyordunuz tahminimce
mutluluğu şarta bağlamamak lazım ama biz insanlar bulunduğumuz durumda mutlu olamıyoruz ya çoğu zaman nedense, mutluluğu başka şartlarda arayabiliyoruz :/ Mesela ben de 25- 26yaşında ve evli olsam belki daha mutlu olurdum diyorum( mantığım onaylamasa da kalbim söylüyor.) Ama 21yaşındayım ve cok monoton bi hayatım var, şuanlık
kv dolduruşlatıyla Yada aksiyon daha da artsın:))30 +, bekar ve son derece mutlu bir ablan olarak nacizane tavsiyem; mutluluğu kendi içinde ara. Tabii, zamanı gelince, sevdiğin kişiyle evlen ama insan kendi kendini mutlu edebilmeli; mutluluğa giden en kestirme yol bu.
zennubee : Eğer bu evliliğe bir şans vermek istiyorsan, ailenle de görüş, kimsenin lafına takılıp sinirlenme, acil arkadaşlar edin. Onlarla gez toz. Kültür turları çok güzel oluyor mesela. Eşin sana uymuyorsa senin eğlencene seyirci kalsın.
Ben seminerlere bile katılamıyor ken mi yapıyım bunlarıKc
kv dolduruşlatıyla Yada aksiyon daha da artsın:))
Canım hayat senin elbette. Benimki nacizane bir tavsiye. Mutlu değilim, artık katlanamıyorum tarzında anlattıkların. Ama ne bireysel mutluluğun için bir risk alıyorsun, ne de adam için yapılabilir bişey var diyorsun.B
Ben seminerlere bile katılamıyor ken mi yapıyım bunları
30 +, bekar ve son derece mutlu bir ablan olarak nacizane tavsiyem; mutluluğu kendi içinde ara. Tabii, zamanı gelince, sevdiğin kişiyle evlen ama insan kendi kendini mutlu edebilmeli; mutluluğa giden en kestirme yol bu.