- 13 Haziran 2011
- 12.715
- 7.810
- 448
Arkadaşlar ben geçen hafta-on gün kadar önce nişanlandım ama şöyle bir sorun yaşıyorum. Biz iki kardeşiz kardeşim memur doğuda-Van'da görev yapıyo dolayısıyla bizden uzakta. Bizse geçen yıl şimdiki evimize kiracı olarak geldik ama burada hiç komşuluk yok heryer apartman. Annem çok sıkılıyor ben işe gidince yapayalnız kalıyor. Şimdi ben evlenicem seneye haziran gibi nasipse. Nişanlımın evi yok kirada oturacağız ama nişanlımın oturduğu semt bize oldukça uzak iki araç değiştirmek gerekiyo 1,5 saat oluyo nerdeyse aramızdaki mesafe. Nişanlım evlenince de ordan ev tutmak istiyo bense istemiyorum hem kiraları çok yuksek hemde asıl neden aileme bu kadar uzak olmak istemiyorum. Çünkü biliyorum oyle olursa çalışan bi bayanım annemi zor görücem kadın zaten yapayalnız komşuluk yok kardeşim uzakta. Ben nişanlıma orta bi yerden ev bulalım annemin bana ihtiyacı olduğunda atlayıp taksiye gidebileceğim mesafede olsun diyorum. Hayır başka yeri istemiyorum diyor. Bende inat ettim “madem oyle o zaman biz evlenmeden annemlere orlardan uygun ev bulacaksın anca oyle olur” diyorum. Buluruz diyo ama dediği kiralar annemler için çok fazla. Biz yetişiriz sen eskisi gibi yardım edersin diyo. Ben tabiî ki aileme yardım edicem ama sonuçta evli olucaz eskisi gibi maaşımın yarısını annemlere veremicem diyorum verirsin bişey olmaz diyo. Kavga ediyoruz. Kızıyorum ne var bu kadar bağlısın bu semte diye yıllardır burda oturuyoruz bütün cevrem burada diyor. Ben daha da ofkeleniyorum ikimizde birbirimizi bencillikle suçluyoruz. Fikirlerinize ihtiyacım var ben kendimi kesinlikle haklı görüyorum birde sizlerin yorumlarını almak istedim