- 14 Ağustos 2012
- 109
- 10
- 298
- Konu Sahibi muallime34
-
Sevgilin göğüslerinin küçük olduğunun fakındadır herhalde,evlenelim dediğine göre sorun yapmıyor..Bence bunu kafana takma, çocuk olunca büyüyor diyorlar...Çok aklına takılıyorsa sor ve ya başka iri göğüslü ünlülerden örnek ver nasıl hoş kadın değil mi? gibisinden.. Bazı erkekler iri göğüs sevmez..
Küçük durmana gelince bende 30 yaşındayım ama görenler max.25 diyor,genelde 22-23 diyorlar :)) güzel bir şey boşver,her daim genç ve güzel
Ama senin asıl sorunun evlilik konusunda kararsız olman,kendini hazır hissetmemen.Hazır değilsen evlenme.bunu ona güzelce anlat,saygı duymalı daha 20 yaşındasın..Acelen yok. Okuyormusun?Üniversite falan..
bir memen mi yok yoksa ikisidemi kücük , anlamadimki :44:
silikon taktirirsin cok dert ediyorsan
okulunu bitir öyle evlen daha iyi olur
yaslariniz kac
ikimizde okuyoruz iki yıl sonra bitiricez o biraz geç karar vermiş okumayada. kçük göstermem güzel aslında hep genç kalcak olmam iyi ama aramızdaki yaş farkı çok belli sonra bihterle adnan gibi durmayalım yanyanairi göğüs severmi bilmem bi şekilde çaktırmadan falan sorarım küçük göğüse bişey demez belki ama hiç göğüs olmamasınıda istemez yani düşünüyorumda kimse istemez ya azcık olsa neyse dicem
bir göğsüm yok yazdımda o anlama gelceğini hiç düşünmemiştimm:) ikiside yok toptan yoklar yaniii:) silikon taktıramam .Hem sağlığıma zarar verir diye korkuyorum hemde dinen uygun bişeye yapmaya gönlm razı olmaz. dğal yolla büyüse keşke.ben 20 yaşındayım o da 27 yaşında
20 yaşında olmandan kaynaklı sanırım kendine neden güvenmiyorsun?
gögüslerın yok diye mi seninle evlilik hayallarını bırakacak?
gögüslerim küçük dolgulu takıyorsun az çok fark edilir, belli bi süre dolugusuz sütyen tak bakalım dikkatini çekecek mi?
evlilik için de acele etme okulunu falan bitir daha 6 ay olmuş birlikteliğiniz, 27 yaşında ki birisinin 20 yaşında bi genç kızla evlilik planları kurması çok normal ama sen bi düşün bakalım hazır mısın evliliğe
evliliği zaten iki yıl sonrası için düşünüyorum yani mezun olunca .o hemen istiyo ama beklesin işi ne . dolgulu haliyle yine küçük ama ben dar giyiniyorum çok büyük gösteriyor gerçek halinden en az 5 kat fazlası gibi duruyo .yani küçük göğüslerim olsa sorun etmez belli ama bu kadar aşırı küçük oluncada korkuyorum işte bana belli etmez ama içinden dermiki cidden bi çocukla evlenmişim diye .
takıntılı olduğumuda göstermek istemiyorum çnkü takmıcaksa bile o zaman takar kafaya o kadar mı kötü diye takılır kafasına heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?