- Emoji Skoru
- 10
- Puanlar
- 298
- Konu Sahibi muallime34
-
Merhaba canim,simdi yazacaklarim sana moral mi olur yoksa uzer mi bilemiyorum ama gercekleri soylemek zorundayim.29 yasundayim 2 cocuk annesiyim ve dogum kontrol hapi kullaniyorum.Kendimi bildim bileli goguslerim tahta gibi.Cocuklarimi emzirirken cok sutum oldu ama goguslerim cok az buyudu sonra memeden kesince eski hallerine geri donduler.Esim bu durumu hic sorun etmedi hatta ben sorun edip silikon mu yaptirsak dedigimde bile ben oyle seviyorum sakin haa dedi.Evlilik gonulden ibaret insan sevince hersey guzel geliyor.Hic kafana takma tek kusur bu olsun be guzelim.Omrunce mutlu ol gerisi bos...
Canım boşa takıyosun kafana. Bunu sorun etme ama bir an önce erkek arkadaşına söylemeye çalış. Bak kate moss dünyanın en ünlü en çok para kazanan mankenlerinden biri ama memeleri ufacık
Eki Görüntüle 499961
benımde kucuk
gelınlık gıyıcem haftaya
sımdıden aldı sıkıntı ıcını neyle doldursam napsamda dolgun gozukse dıyeeeeee :26:
benim gibi koca sarkık memelerin olacağına her daim diri genç kız memen olur boşver. şimdi hamileyim, patlayacak gibi oldular bir de çatladılar. iğrenç
göğüs büyütmede bende bişeyler denedim ama bitkisel şeyler geçici sürekli yapmak gerekiyo yaa minasr ın masajını yapıyorum bide telkin dinliyorum ama çokta ümitli değilim .kilom 46 .boyuma göre çok fena değil 2-3 kilo alsam tam kıvamında olcak ama bir de göğüs olaydı
yaşım 20 .22ye kadar büyürde ne kadar büyürki 20de son aşamaları tamamlar diye biliyorum son şeklini alır falan diyolardı .böyle kalcak diye korkuyorum 22 yaşına gelmedende ne yapılcaksa yapıyım yani az vaktim kaldı :)
benimde göğsüm 84 olsa belki bu kadar sorun yapmazdım ya çok daha küçükler neredeyse dümdüz .kilo almaya çalışıyorumda hamile oluncada sarkcakmı ya hayal gibi geliyo sarkan bi göğüse sahip olmak bu ufak şeyler nasıl sarkabilir diyee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?