evlendiğimde problem olur mu?

valla bende bilemedim buna seviniyim mi üzüleyim mi :) yaa benim ümitlerim var bu tahta göğüslerden evlenince kurtulurum diye.büyüsünde küçülmesin emiiiii

bu bana çok iyi geldi ya cameron diaz ında küçük biliyorumda kate moss un küçük olmasına daha sevindim Allahım ya mutlu olduğum şeylere bak:) teşekkür ederim

benımde kucuk
gelınlık gıyıcem haftaya
sımdıden aldı sıkıntı ıcını neyle doldursam napsamda dolgun gozukse dıyeeeeee :26:

evlilik yakın yani şimdiden tebrik ederim Allah bi yastıkta kocatsın inşallah gelinlikte ayrı bi dert bizim için ama şimdiden onu sorun etmiyim:) eminim çok güzel bi gelin olacaksın içini doldursanda doldurmasanda

kızlaaarrr dediğiniz gibi aşkımın karşısına dolgusuz sutyenle çıktım ..farketmedi bile .Çok sonra söyledim bu orjinal hali diye .Hiç farketmedim gayet normal duruyor dedi.Kafama taktığımı da anlamış boşuna kompleks yapıyorsun ben sorun etmiyorum sen neden ediyorsunki falan dedi.Çok sevindimmmmm.sonraki buluşmada da öyle dolgusuz giyindim .Alıştım artık herkes bana bakıyormuş gibi hissetmiyorum.Ama onu giydiğimde dar giymek zorundayım bol giydiğimde dümdüz duruyor .ama benim sevgilim biraz abarttı hiç belli olmasın öyle dar giyme falan dedi kıskanç işte:) Neyse Sonuç olarak onun bunu takmadığını öğrendim .Rahatladım kendimi daha iyi hissediyorum .Bu şekilde severse beni her halimle sever canım benimm .

Benim takıntım hala geçmiş değil ama büyük oranda rahatlamış olsamda

sevdıkten sonra insan gormezki..Gercekte bana gore bu sızın ıcın sorun degıl ama ıcınde bulundugunuz ıcın kafanızda buyuyor olabılır.. bızler bınbır farklı cevap verebılırız ama bu onun gorusunu tutarmı bilinmez..Yinede sızın ıcın sorunsa bu sorunun asıl cevabı bence sevdıgınızde..

1 Bel inceltme hareketleri yap
2 polen ye
3 Rezene çayı iç
4 Vucudun kendi içinde orantılı olmalı 90 olmak zorunda değilller
5 Evet kilo aldıkça büyüyorlar , bir gün sarkma tehlikeleri var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…