evlendiğimde problem olur mu?

benimde göğsüm yok denecek kadar ufaktı,75Anın içinde bile kayboluyordu.evlendim hamileliğimde aşırı kilo aldım,çocuğum oldu kilolarla beraber göğsümde büyüdü.şimdi eski kiloma geldim yani zayıfladım,göğsümde gitti yine yok gibi..hiçbir zaman sorun olmadı..boşuna strese girmeyin.sizi seçen insan göğsünüz için değil siz olduğunuz için sizinle evlenecek..

tatlım çok zayıfsan eğer olan göğsün de kaybolmuştur sağlıklı bir şekilde biraz kilo alırsan ortaya çıkarlar.
ayrıca daha küçüksün boşver evliliği biraz gez toz kendi paranı kazan onu harca keyfine bak.
eninde sonunda gömlek yıkayıp çorap toplayacağın günler gelecek:)
göğüslerini sıkıntı yapmana gerek yok. alan adam farkındadır elbet.

vallahi o yaşta olup da öyle göğüsleri olan kızları görünce ben de imreniyorum ne yalan söyleyeyim ama
80Bye çıkmışım ben canım, buraya yazmak uğurlu mu geldi nedir hadi inşallah evlenince 85leri görelim

Son düzenleme:

kilo alııyım göğüste büyüsün diyorum kilo almam zor o kiloyu tutmamda zor hemen veririm ama yine eski haline döncekse hiç almıyım o zman belki evlenceğim insna sorun yapmıcak bilmiyorum ama bn çok takıyorum ya

yaa 80b ye nasıl çıktın yaa nasıl oldu o 75 demiştiinn :O ????

sililon taktır gitsin ya. artık herkes yaptırıyo öyle yaptırılmayacak kadar pahalı da değil. devlet hastanesinde bile yaptıranı duydum ben tabi parasını ödüyolar. bence sen hemen bi doktora görün ne yapabileceğini öğren. sevgilin sorun yok dese bile sen rahatsız oluyosun belli ki. önemli olan senin psikolojin bence. kendini mutlu hissedeceksen yaptır

duyanda diycek sen 20 adam 60 yaşında altı üstü 7 yaş fark var normal oda ama bence sen henüz olgunluğa erememişsin evlenme bence zaten

ben de 46 kiloyum göğüslerim küçük evliyim ama hiç sorun olmuyor bu.gerçi benim eşim büyük göğüsleri hiç sevmiyor.tabi biraz daha büyük olsa isterdi mutlaka ama sorun olmuyor bu aramızda.senin de sorun olcağını sanmıyorum.hamilelikte ve emzirirken epey büyümüştü ama emzirme bitince eski haline geldi.ama büyümesi için tek çare kilo almak bence.kilo alınca büyüyorlar kesinlikle.en azından 50 kilo olsan farkeder.gerçi zor biliyorum ben de ne yapsam kilo alamam.30 yaşındayım çocuk yaptım liseden beri 46 kiloyum düşün yani.

ellenince büyür mü ne alaka akıl var mantık var ya
kim saçmalıyor bunları
o zaman herkes kendi memesini ellesin büyütsün silikona gerek olmasın.
bir de göğüs değil onun adı meme.

Saçmalık değil tatlım evet normal ellemekden bahsetmıyoruz değil mi :) neyse acık acık konuşmayacağım ama büyüyor evet.

Masaj nasıl yapılır?
Masaj salonlarında genel de olan masaj aletleri vardır ama bu aletlerin haricinde. Göğüslere avucunuzun içine göğüs ucunuz gelecek şekilde yerleştirirsiniz ve dairesel hareketler yaparsınız. Bu hareketinizi en az 5 dakika boyunca kolunuz yorulana kadar yapın. Bu masajınızı yaparken göğüs büyütücü yağ ya da vücut kremi kullanabilirsiniz. Bu hareket en önemli harekettir. Buz masajlarında bile en çok yapılan budur.
Dairesel hareketler göğüs ucunuza değmeden dairesel hareketler önemli. Bunun haricinde göğüslerinize yukarıdan baskı yapar gibi sıkıştırmak. Bu hareketi de en az 5 dakika kolunuz yorulana kadar yapın.
Önce sağ göğsünüze sonra da sol göğsünüze uygulayın. Her iki elinizi kullanarak eş zamanlı olarak iki göğsünüze de masaj yapabilirsiniz. Üçüncü harekette koltuk altı: Koltuk altınıza yaptığınız masajlarda göğüslerinizin büyümesini sağlayacaktır. Kollarınızı havaya doğru kaldırın ve masaj yapın. İstediğiniz gibi yukarı aşağı sağ sol şeklinde karışık hareketler masajlarınıza başlamalısınız.
Dördüncü harekette dıştan içe doğru sıkıştırma. Göğüs aranızda çatal oluşturacak şekilde dışta içe doğru sıkıştırın ve sıkın. Hafifçe sıkmalısınız. Krem ile beraber zaten kayacaktır. Son ve besinci harekette göğüs uçlarınızı harekete geçirmek için uygulanan bir harekettir.
Bu hareket süt bezelerinizin de gelişmesini sağlayacaktır.
Uçlarından tutup göğüslerinizin kıvırmalısınız. Ve tüm bu hareketlerin sadece göğüs büyütücü değil göğüslerinizi dikleştiri ve sarmasını önleyici özellikte olduğunu da unutmamalısınız.

bi hastalığın yok sağlık problemin yok neden takyıorsun ki?
eğer kendin çok rahatsızsan git bi büyütme ameliyatı ol çok zor değil. o istiyor diye yapma
benim vücudumda eski ameliyatlarımdan kalma büyük izlerim var başka konularda anlatmıştım
onları gidermek için uğraşıyorum
göğsüm küçük olsaydı ama cildim pürüzsüz olsaydı yeğlerdim

Canım öncelikle göğsün konusunda bir uzmanla görüşmelisin.Vücuttaki kusurlarını ayıp gibi algılama.Eminim başka güzel özelliklerin de mevcuttur.Sen bu durumun öz güvenini zedelemesine izin verme sakın.Sen önce bu evliliği isteyip istemediğine karar ver. Karışmak istemem yanlış anlama ama 20 yaş çok genç evlenmek için bence.

Vücuttaki yağ oranı arttıkça göğüsler de büyüyor. Beslenmeni bir gözden geçir. Bir taraftan kilo alırken bel inceltme hareketleri de yaparsın .İstediğin forma ulaşırsın. Çok büyük ihtimal 30 yaşlarında evli ve bir çocukluyken Gayet güzel göğüslerin olacak. Güzellik bir bütündür. Cilt bakımı saç bakımı, ten kokusu , dişlerin temizliği ... Sadece bir tek noktaya takılma. Hangi yönün güzelse onu ön plana çıkar.İlerde bu günlerine güleceksin emin ol.

sen karşındakini sevip sevmediğini düşün kendi fikirlerin daha önemli bi insan sevdiğindede göğsü düşünceğini sanmıyorum ve siz daha çok yenisiniz 6 ay olmuş eğer duygularından emin değilsen ve karşındaki böyle şeylere önem veriyorsa hiç başlama daha iyi bence ve sanırsam karşındakini beğenmiyorsun bence onun seni beğenip beğenmiceğini düşünme sen onu beğeniyormusun kimse kimsenin mecburiyeti değil

bende katılıyorum, daha kötü durumda olanlar var

Sık sık tv lerede çıkan bir prof.un sitesinde göğüs büyütmeye yönelik bitkisel kürler var.
Annemin kireçlenmesi vardı onun bir bitkisel kürünü uyguladık kadın yatıp kalkıp dua ediyor ki ağrıdan ağlıyordu. Bir araştır istersen canım.

canım keşke demek doğru değil elbet ama keşke baştan dolgulu falan hiç kullanmasaydın..keşke olduğun gibi dursaydın...o zaman seni beğenen seven insan olduğun gibi kabul ederdi... beğenecekse o şekilde beğenseydi...şimdi senin tereddütün haklı olarak evlilik olursa diye... baştan hata etmişsin tatlım...yanlış anlama nolur ama olmayan bişeyi varmış gibi göstermek zaten kandırmaktır sevdiceğini... genelde bu hata yapılıyor küçük göğüslü olanlarda... dolgulu balenli falan kullanıyorlar sonra evlenirken napıcam kaygısı yiyip bitiriyor içlerini...
şimdi sana tavsiyem sessiz kalıp bu şekilde evlenme...çünkü ortaya çıkacak ve o zaman adam diyecek haklı olarak neden gizledin söylemedin diye...eğer göğüs meraklısı biriyse ömür boyu başına kakacaktır bunu..şayet değilse zaten sorun olmaz... ama yinede kamufle etmiş olman onda bir soru işareti bırakacaktır...
bence sen eğer gerçekten evlenmeye kararlıysan onla, al karşına tatlı dille anlat... bu allahtan gelen bişey ve eleştirmeye yorum yapmaya hakkı yok... seni sen olduğun için seviyorsa zaten sorun etmez...ama sen açıkladığın için, gönlün rahatca evlenirsin... aksi halde gizledikçe hep aklının köşesinde yer edecek bu durum... kaldı ki eğer sen ona açıkladığında yan çizmeye ayrılmaya falan kalkışırsa zaten onun ne olduğu belli olmuş demektir...sevgi aşk hikaye demektir...göğüsle değerlendirecekse seni zaten bitsin...aslında bu senin için bi fırsat onu tanımak için... ister bu kişi olsun ister başka kişi olsun evleneceğin zaman düzgünce anlat bu durumunu...allah böyle yaratmış sakın gocunma tatlım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…