- Konu Sahibi muallime34
-
Çok teşekkr ederm kızlar böyle olmasak daha iyiydi ama yalnız olmadığımı bilmek rahatlatıyor beni:) burdaki yorumlarında etkisiyle dolgusuz sutyenle dışarı çıktım şehirdışı gezisi vardı full kız .ilk herkes göğsüme bakıpp aaa ne kadar küçük diyomuş gibi hissettim snra alıştım .Tam rahatlıcam dedimkiiii ,orada bulunan 100 küsur kızın hepppsinin göğsü bnmkinin en az 3 katı .14-15 yaşında kızlar hemde .Gelde üzülme
evlendiğimde azcık büyüycek işte o rahatlatıyor biraz .Ellendğinde büyüyor diyonuzda ellencek bişey yokki yaniii :):)
benimde göğsüm yok denecek kadar ufaktı,75Anın içinde bile kayboluyordu.evlendim hamileliğimde aşırı kilo aldım,çocuğum oldu kilolarla beraber göğsümde büyüdü.şimdi eski kiloma geldim yani zayıfladım,göğsümde gitti yine yok gibi..hiçbir zaman sorun olmadı..boşuna strese girmeyin.sizi seçen insan göğsünüz için değil siz olduğunuz için sizinle evlenecek..
vallahi o yaşta olup da öyle göğüsleri olan kızları görünce ben de imreniyorum ne yalan söyleyeyim ama
80Bye çıkmışım ben canım, buraya yazmak uğurlu mu geldi nedirhadi inşallah evlenince 85leri görelim
ikimizde okuyoruz iki yıl sonra bitiricez o biraz geç karar vermiş okumayada. kçük göstermem güzel aslında hep genç kalcak olmam iyi ama aramızdaki yaş farkı çok belli sonra bihterle adnan gibi durmayalım yanyanairi göğüs severmi bilmem bi şekilde çaktırmadan falan sorarım küçük göğüse bişey demez belki ama hiç göğüs olmamasınıda istemez yani düşünüyorumda kimse istemez ya azcık olsa neyse dicem
bir göğsüm yok yazdımda o anlama gelceğini hiç düşünmemiştimm:) ikiside yok toptan yoklar yaniii:) silikon taktıramam .Hem sağlığıma zarar verir diye korkuyorum hemde dinen uygun bişeye yapmaya gönlm razı olmaz. dğal yolla büyüse keşke.ben 20 yaşındayım o da 27 yaşında
kocam isterse olabilirmi bende bunu merak ediyordum biraz rahatladım aslında teşekkür ederim:) Ama yinede kendiliğinden büyümesini isterdim .Kilo alsam büyürmü 45 kiloyum çok uğraşıyorum almak için ama olmuyo .
Bende evlilikten önce en az 1buçuk 2 yıl zaman geçmesi lazım diye düşünürdüm hep insanın birini tanıması çok zor 6 ayda .Ama onun yaşı yüzünden ve sürekli evlilik evlilik demesi yüzünden açılıyo bu konular .Ama kesinlikle mezun olmadan evlenmicem zaten 2 yıl sonra anca evleniriz .Onunla evlenmesem bile başkası olsada bu konuyu sorun edicem bi erkek için ne önemlidir diye düşünüyorum
ellenince büyür mü ne alaka akıl var mantık var ya
kim saçmalıyor bunları
o zaman herkes kendi memesini ellesin büyütsün silikona gerek olmasın.
bir de göğüs değil onun adı meme.
bu bahsetceğim konu biraz şeyyy yani uygunsuz ise özür dilerim:) günlerdir hatta aylardır bunalımdayım .Ben şuan 20 yaşındayım .Ve benim bir göğsüm yoookkk.forumun göğüs büyütme yöntemlerini falan takip ettim ama anladımki hepsi geçici süreli bi dolgunluk yapıyo sadece.Yani her kadında olan şey bende hiç olmıcak (kafamı çevirdiğim her yer göğüs bi bende yok kahroluyorum). normalde takmazdım ama erkek arkadaşım evlenelim falan demeye başlayınca eksikliğimin farkına vardım .Ben evlendiğimde napıcammmm??? .Yani muhtemeln sorun olur anlamamda böyle şeylerden ama gerçekten kötü hissediyorum kendimi .6 aylık bi ilişkimiz var tam tanıyamıyorum aslında böyle bi konuya takarmı acaba bilmiyorum.kendime güvenim yok .Bu yüzden evlenmeyi hiç istemiyorum . .böyle sorunu olupta evliliği sorunsuz giden varmı .ne derece önemlidir bu konu.Adam şok olucak evlendiğimizde ya dolgulu kullanıyorum bende bişey var sanıyo .Eğer bu konuda takıntılı biriyse ne bilim belkide mutlu olmıcak benle bni bıraksın gerçekten kadın gbi görünen biriyle evlensin o zman diyorum kendi kendime iyice vazgeçtim kendimdenn
Bir başka sorun daha ,sevgilim benden 7 yaş büyük .ben yaşımdan küçük gösteriyorum liseli hatta ortaokullu falan sanıyolar beni .(malum göğüs falanda olmayınca).o da tam yaşında gösteriyo koca adam işte.yanyana hiç sevgili gibi durmuyoruz. sizce bu ilişki yürürmü. ben kendimden emin olamıyorum .benim ailemde onun aileside istemicek bu evliliği ben onları ikna edebilecekmiyim.Zorluklara göğüs gerebilcekmiyimm ? yaşından ötürü artk evlenmek istiyor okulun bitmesini beklemeylim diyo .o da yetmiyo hemen çocuk istiyo büyüdüklerinde dede görünümlü birine baba demesinler çocuklarım diyo .Ben ise daha küçüğüm ne evlenmeye ne de çocuk yapmaya hazırımm .Çok dertliyimm
bu bahsetceğim konu biraz şeyyy yani uygunsuz ise özür dilerim:) günlerdir hatta aylardır bunalımdayım .Ben şuan 20 yaşındayım .Ve benim bir göğsüm yoookkk.forumun göğüs büyütme yöntemlerini falan takip ettim ama anladımki hepsi geçici süreli bi dolgunluk yapıyo sadece.Yani her kadında olan şey bende hiç olmıcak (kafamı çevirdiğim her yer göğüs bi bende yok kahroluyorum). normalde takmazdım ama erkek arkadaşım evlenelim falan demeye başlayınca eksikliğimin farkına vardım .Ben evlendiğimde napıcammmm??? .Yani muhtemeln sorun olur anlamamda böyle şeylerden ama gerçekten kötü hissediyorum kendimi .6 aylık bi ilişkimiz var tam tanıyamıyorum aslında böyle bi konuya takarmı acaba bilmiyorum.kendime güvenim yok .Bu yüzden evlenmeyi hiç istemiyorum . .böyle sorunu olupta evliliği sorunsuz giden varmı .ne derece önemlidir bu konu.Adam şok olucak evlendiğimizde ya dolgulu kullanıyorum bende bişey var sanıyo .Eğer bu konuda takıntılı biriyse ne bilim belkide mutlu olmıcak benle bni bıraksın gerçekten kadın gbi görünen biriyle evlensin o zman diyorum kendi kendime iyice vazgeçtim kendimdenn
Bir başka sorun daha ,sevgilim benden 7 yaş büyük .ben yaşımdan küçük gösteriyorum liseli hatta ortaokullu falan sanıyolar beni .(malum göğüs falanda olmayınca).o da tam yaşında gösteriyo koca adam işte.yanyana hiç sevgili gibi durmuyoruz. sizce bu ilişki yürürmü. ben kendimden emin olamıyorum .benim ailemde onun aileside istemicek bu evliliği ben onları ikna edebilecekmiyim.Zorluklara göğüs gerebilcekmiyimm ? yaşından ötürü artk evlenmek istiyor okulun bitmesini beklemeylim diyo .o da yetmiyo hemen çocuk istiyo büyüdüklerinde dede görünümlü birine baba demesinler çocuklarım diyo .Ben ise daha küçüğüm ne evlenmeye ne de çocuk yapmaya hazırımm .Çok dertliyimm
bi hastalığın yok sağlık problemin yok neden takyıorsun ki?
eğer kendin çok rahatsızsan git bi büyütme ameliyatı ol çok zor değil. o istiyor diye yapma
benim vücudumda eski ameliyatlarımdan kalma büyük izlerim var başka konularda anlatmıştım
onları gidermek için uğraşıyorum
göğsüm küçük olsaydı ama cildim pürüzsüz olsaydı yeğlerdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?