- 12 Aralık 2014
- 119
- 30
- 38
- Konu Sahibi KakuleTarcin
-
sagolun.aminAllah yardimciniz olsun size sabir versin baska birsey diyemiyorum.
Tek dilegim sizin gibi "kayinvalidem evimin ortasina isese de sikayet etmem." diyenlere boyle kayinvalidelerin denk gelmesi. Bizlerden de uzak dursunlar. Bunu can-i gonulden istiyorum.Bende kv mi sevmiyorum. Ama eşimin annesi diye saygı duyuyorum.
Gelip kalsa salonun ortasına kendisi işese yinede eşime şikayet etmem.
Bi erkeğe anasını, sülalesini şikayet edersen senden uzaklaşır.
4 ve 6 iki senedir hic gormemisler.hatirlamiyolar bile.çocuklar kaç yaşında, neden boşanmışlar, anneleri hiç ilgilenmiyorda mı babaanneye bu kadar düşkünler?
evet iyi yonude var o ilgileniyo sirekli cunku o gelince benim pek bi onemim kalmiyo ama gittikten sonra cok zor oluyokayın valıdenın evde olması bı yandan ıyı bı yandan kötu
iyi yanı çocuklar için hem senın de sırtından yuku alır
kötü yanı sen kendı evınde söz sahibi olamassın kv yaslanır cocuklar bıner tepene
4 ve 6 iki senedir hic gormemisler.hatirlamiyolar bile.
Tek dilegim sizin gibi "kayinvalidem evimin ortasina isese de sikayet etmem." diyenlere boyle kayinvalidelerin denk gelmesi. Bizlerden de uzak dursunlar. Bunu can-i gonulden istiyorum.
Silmenizi tavsiye etmem zaten. Ama cumleniz cok abartiliydi. Ve kendinize saygi barindirmayan bir cumleydi.Îyî bi kvm yok, evime her geldiğinde ve biz gittiğimizde yapmadığını bırakmıyo.
Kocam annesini mi silsin ?
Ben olsam annemi silmem kocamdanda bekleyemem.
yok baskasiyla yakalamisvalla hem eşin hem kaynanan madem o çocukları sana emanet etti bence evde senin düzenin geçerli olmalı, hastalık falan olmadıkça keyfine bir ay kalmalarıda çok saçma buluyorum bir ay yatılı misafirlikmi olur ya, ne dirlik kalır ne düzen tabii
eski eşinden kaynana sorunu yüzünden mi ayrıldı acaba
basta zor olucak ama kv ne soyle bıraz uzak dursun cocuklardan tabıkı sevsın destegını cekmesın ama hep oyle o yanlarında durursa senı tanımaz çocuklar kaç ytasındalar tuvalet yaptıklarına gore 3 5 yaslarında olmalılar kvnle bu durumu konus bence Allah gecinden versın sana bısey olsa bu cocuklar boyle olmaz de korkar o daevet iyi yonude var o ilgileniyo sirekli cunku o gelince benim pek bi onemim kalmiyo ama gittikten sonra cok zor oluyo
ayrica esim annem ilkdefa evimde kaliyo der.daha onceki evliliginde hic kalmamis.cocuklarii ozluyo heraldevalla hem eşin hem kaynanan madem o çocukları sana emanet etti bence evde senin düzenin geçerli olmalı, hastalık falan olmadıkça keyfine bir ay kalmalarıda çok saçma buluyorum bir ay yatılı misafirlikmi olur ya, ne dirlik kalır ne düzen tabii
eski eşinden kaynana sorunu yüzünden mi ayrıldı acaba
Silmenizi tavsiye etmem zaten. Ama cumleniz cok abartiliydi. Ve kendinize saygi barindirmayan bir cumleydi.
evet illaki zorlancaz ama bole daha cok zor oluyo dedigin gibi cocuklar beni tanimiyo bole gidersede hep bi sogukluk olcak.babaanneye desem yanlis anlayip kirilabilir.basta zor olucak ama kv ne soyle bıraz uzak dursun cocuklardan tabıkı sevsın destegını cekmeyaslarında olmalılar kvnle bu durumu konus bence Allah gecinden versın sana bısey olsa bu cocuklar boyle olmaz de korkar o da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?