- Konu Sahibi KakuleTarcin
-
evet aynen telf edfiyo fakat baska bi cabasi yok .sadece ben cocuklari gorcem diyo esimde gorebilirsin diyo.gerisi yok.tabi esim yaptigindan dolayi pek taraftar degil.ama napcak mahkeme karari varNe tuhaf tel, açıyor ama çocuklarını görmeye gelmiyor ,her kadın anne olamaz ,daha doğrusu fedakar olamaz,olamıyor
babayla babaanne farkli sehirdeler.ama haftasonlari esim hep gitmis gormeye.Eski karisi adami aldatmis, adamda bunlari basmis ve o yüzden bosanmis... Kadin cocuklari istemedigi icin cocuklar babada kalmis ve iki senedir kadin cocuklariyla ilgilenmemis, aramamis, sormamis yani cocuklar bile hatirlamiyor annelerini... Bu sürectede babaanne bakti sanirsam babayla cocuklara, orasini bende cözemedim... Esinizle düzgün bi sekilde konusun, sonrada oturup kv le konusun, bu cocuklar yeterince yiprandi artik bi düzene ihtiyaclari var, ben onlari cok seviyorum ama böyle olursa birbirimize alisamiyoruz ve düzenimiz oturmuyor, evleri nersi ve o eve kimler ait bilsinler, normal ailelerdeki gibi babaanne misafir oldugunu bilsinler, sen gelince ben cok rahatliyorum ama sonrasinda ccuklarla zorluk cekiyorz cünkü beni degil seni anne örnegi olarak görüyorlar, su alisma süresini gecelim, cocuklar neyin ne oldugunu bilsin bi düzene girsin o zaman sorun olmaz uzun kalmalarin falan diye güzelce konusun... Eger mantikli insanlarsa kötü niyetiniz olmadigini, aksine cocuklarin iyiligi icin ugrastiginizi anliyacaktirlar esinizde kv de... Konusmadan cözülmez böyle seyler, ah kirilir falan diyede susarsaniz evliliginiz biter yada mutsuz bi evlilige devam edersiniz, neden bunu kendinize yapasiniz...
Neden babaanne almıyor çocukları?babayla babaanne farkli sehirdeler.ama haftasonlari esim hep gitmis gormeye.
uygun bi dille anlatmaya caliscam artik ufak ufak .Eşiniz yokken bozduğu her kural için kayinvalidenizi de uyarin. "Cocuklari sevdiginizi biliyorum ancak bu evde babalarıyla beraber uyguladigimiz kurallar var ve bu kurallar siz olduğunuz sure içinde de bozulmamali....lütfen siz de bize ayak uydurmaya calisin yeni bir düzen oluşturmaya değil" diyerek gayet acikca konusun.
Kirilir üzülür demeyin sizin yuvaniz söz konusu.
yasadigi yerde cocuklar acisindan iyi degil.okul felan yok koyde.yoksa kucugu vermiyecekti buyusun oyle alirsiniz dedilerde biz kabul etmedik kardesler ayrilacakti ozmndaNeden babaanne almıyor çocukları?
cok sagolun.aminRabbim sabır versn ne diyebilirimki...çok zor bir durum..2. evlilik hemde çocuklu..birde kayınvalide..Allah yardım etsin...
Yani sen ne cesaret iki çocuğa anne olmaya çalışıyorsun? Kaynanan gelip aylarca sen de kalacağına taşınsın bir ev bulun çocuklarla beraber yaşasın sizi de görür, yarın sen çocuk istemeyecek misin? Senin çocuğun olduğunda bu çocuklar ağır gelir sana yaşın kaç canım?yasadigi yerde cocuklar acisindan iyi degil.okul felan yok koyde.yoksa kucugu vermiyecekti buyusun oyle alirsiniz dedilerde biz kabul etmedik kardesler ayrilacakti ozmnda
onyn icinde kotu olurdu dıslanmis gi i
gittigimizde cektiriyo diye baskasi yazmisti.biz hic gitmedik.kayınvalidenizin çocukların üstündeki ilgisi tabiki büyük olacak... çünkü biten ilişkilerde anneler hep torunları için üzülürler... mağlum torunların yeri hep büyüklerimizde farklıdır... kayınvalidemle çocuklar dışında sorun yaşamıyoruz demişsiniz... ama... okuduğum kadarıyla bu sorunlar sadece çocuklarla alakalıda görünmüyor.... yani... gittiğimizde de çektiriyor falan demişsiniz... tabi ilişkinizi bilemiyorum ama... birde şöyle düşünüyorum acaba yeni evli olduğunuz için kayınvalideniz çocukların yükünü bir anda tamamiyle sizin üstünüze atmak istemiyor olabilir mi...
29 yasindayimYani sen ne cesaret iki çocuğa anne olmaya çalışıyorsun? Kaynanan gelip aylarca sen de kalacağına taşınsın bir ev bulun çocuklarla beraber yaşasın sizi de görür, yarın sen çocuk istemeyecek misin? Senin çocuğun olduğunda bu çocuklar ağır gelir sana yaşın kaç canım?
yanlış anladım o zaman kusura bakma...gittigimizde cektiriyo diye baskasi yazmisti.biz hic gitmedik.
Çok gençsin çocuk düşünüyor musun? Yani 4 ve 6 yaşında senin olmayan çocuklara annelik yapmak herkesin harcı değil sen olursun 45 yaşında çocukların olur tecrübeli anne olursun bebek yapma düşüncen olmaz olur o bile zor ya, bu çocuklarla sen nasıl aile yuva olucaksınız bunu konuştun mu eşinle, sen bi bakarsın ki zaman geçmiş bakıcı olmuşsun bu böyle olmaz çocuğa en iyi anne bakar o yoksa anneanne babanne bakmalı ,29 yasindayim
onemli degil.yanlış anladım o zaman kusura bakma...
sole soleyim ben cocuk dusunmuyorum .suanki dusuncem bu.ben sonucta cocuklarin olcagini biliyodum bu konuda bundan sonra bisry doyemem.anne zaten istemiyo.babaannede cok zor bakamaz.ama cocuklarin yani babanin yanidir.eger anne yoksa.Çok gençsin çocuk düşünüyor musun? Yani 4 ve 6 yaşında senin olmayan çocuklara annelik yapmak herkesin harcı değil sen olursun 45 yaşında çocukların olur tecrübeli anne olursun bebek yapma düşüncen olmaz olur o bile zor ya, bu çocuklarla sen nasıl aile yuva olucaksınız bunu konuştun mu eşinle, sen bi bakarsın ki zaman geçmiş bakıcı olmuşsun bu böyle olmaz çocuğa en iyi anne bakar o yoksa anneanne babanne bakmalı ,
evet bilerek evlendim sabirla ve zamanla insallah hersey rayina oturur .tesekkur ederim.Çok büyük bir misyon üstlenmişsin , Allah yardımcın olsun . Herşeyi bilerek evlendiğinebla gibi görüp , sevebilirler . Zaman alacak ama sabırla bunu gerçekleştirebilirsin inşallah .
Evliliğiniz de mutluluklar dilerim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?