Evlendigime pişmanım.

Günaydın.
Evlilik soyadı, kız kıza tatil, kendi paranı yemek, eş kütüğü, kütüğün bulunduğu köy vs. Ne kadar ilginç dertler var. Allahım sıkıntı vermesin siz bunlara mı deliriyorsunuz gerçekten?
Hayatta en büyük problem şükürsüzlüktür bence. Her sabah uyandığınızda yanınızdaki adama bakıp da şükretmiyorsanız o işe gidince siz de adliyeye geçip açın davanızı, hiç zor değil.
Kütüğümdeki bilmemne köyüne baktıkça mutlu olurum, kocamla ikimizin de hiç bilmediğimiz bir yerin hemşerisi olduk diye, kocam bile 3 defa gitmemiştir oraya, hayır gitsek ne olur ki, oralı olsak ne olur ki. Köylü olsak, kocamızın köyüne, soyadına geçince bizden eksilen nedir öğrensem süper olur. Mutlu olmayı bilmiyorsak adam bizim soyadımıza da geçse bence hayat hep zor maalesef.

Hay agzına saglık. Çağımızın tek sıkıntısı şükürsüzlük baska da birşey degil. Cocuk altına etse hazır bez var alıp yıkama derdi yok. Elde camasır bulasık yok hepsi makine ile. Kalabalık aileler genel olarak yok bir hizmet cabası yok. Köy yok bağ yok bahçe yok. Bizim nesile rahatlık batıyor

Herkese iyi akşamlar. Benim bir derdim var ve ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum. Henüz 20 günlük evliyim. 6 yıllık bir flört dönemi geçirdik bu yıl üniversiteden mezun oldum ve hiç çalışma hayatına atılamadım. Aslında ben evlenmek istemiyordum ama erkek arkadaşım 6 yıldır beraberiz evlenelim diye çok baskı yapıyordu son 2 senedir bende ona üzülüyorum çünkü atandı hiç bilmediği uzak bir yere orada kimsesi yok ona kıyamıyordum orta tek başına felan diye neyse evlendik. Şimdi eşimin bana yaptığı kötü birşey olmamasına rağmen beni sever ilgilenir ama ben kendimi çok kötü hissediyorum ben daha hayatımı yaşamdım atanıp çalışıp gezmek tozmak eğlenmek isterdim kız arkadaşlarımla kız kiza tatillere gitmek isterdim parami diledigim gibi harcamak isterdim. Bunlari evliykende yapabilirsin diyenler olacaktır eşim böyle biri değil maalesef beni hiçbir şeyden eksik bırakmaz ama ne yapacaksak beraber diye düşünen biri. Evlendigimiz günden beri eşime yansıtmasamda ne yaptım ben modundayim. Inanirmisiniz e devleti açıp orda soyadımı görünce bile oturup ağlıyorum. Benim sorum bu normal mi herkes ilk evlendiginde boyle mi olur ne yapmalıyım
Altı yıldır biriyle görüşmek yerine tüm bunları yapsaydınız o zaman.
Biriyle bu kadar görüşen ve uzun bir ilişki yaşayan biri bunun bir şekilde evliliğe varacağını bilir. Siz evlenmek istemişsiniz de sonra sorumlulukları pek işinize gelmemiş gibi

Hepimizin elbet içinde kalan yapamadıkları vardır. Belkı kız kıza takıldığında keşke evli olsaydım eşimle takılsaydım dicektin. Bence keşkelerle yaşama ne güzel eşinde iyi biriymiş dahada 20 günlük evliymişsin tadını çıkart bu günler gelmez bır daha

1 yillik evliyim.
evliligin ilk 1 yili bence sorgulamakla geçer diye düşünüyorum. Çünkü hayalimizdekiyle gercek çakışıyor. Bu sebepten de hayal kırıklığı olabilir. Ama cok yeni evlisin ve soyadini bile görünce aglamana anlam yukleyemedim. Hayal ettigin gezmeleri , hic yaşamayabilirdin de. Hepimiz evimizdeyiz .hangimiz her gun geziyoruz ki. Oyuzden biraz sakin ol. Surekli hata mi yaptim diye düşünme. Evlilik oyuncak degil malesef ciddiyet ister sorumluluk ister. Ailenden uzak bir şehire gittiysen bunlarinda etkisi vardir. Şuan yaşadığın yeni gittiğin sehri gezin dolaşın yeni yerler keşfedin birlikte. Yaşadığın yeri , evini sevmeye baslayacaksin zamanla. Ama surekli hata mi yaptim diye düşünme bence.Hayatın tadini çıkart .
Ilk zamanlar bende evime alışamadım, eşime alışamadım. Ama zamanla hepsi oturuyor. Cok yenisiniz. Zaman tanı

On
konu sahibinin derdi o degilki. Daha kiz arkadaslariyla tatil yapacakmis .. suan esi bunlara musade etmiyor. Hani bekarlik heveslerini arkadas ortamina kazandigi parayk tek basina harcamak falan bunlari yasayamamis daha
Aman ne mühim şeyler...Konu sahibi büyümeden evlenmiş malesef...eşine üzüldüm

Herkese iyi akşamlar. Benim bir derdim var ve ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum. Henüz 20 günlük evliyim. 6 yıllık bir flört dönemi geçirdik bu yıl üniversiteden mezun oldum ve hiç çalışma hayatına atılamadım. Aslında ben evlenmek istemiyordum ama erkek arkadaşım 6 yıldır beraberiz evlenelim diye çok baskı yapıyordu son 2 senedir bende ona üzülüyorum çünkü atandı hiç bilmediği uzak bir yere orada kimsesi yok ona kıyamıyordum orta tek başına felan diye neyse evlendik. Şimdi eşimin bana yaptığı kötü birşey olmamasına rağmen beni sever ilgilenir ama ben kendimi çok kötü hissediyorum ben daha hayatımı yaşamdım atanıp çalışıp gezmek tozmak eğlenmek isterdim kız arkadaşlarımla kız kiza tatillere gitmek isterdim parami diledigim gibi harcamak isterdim. Bunlari evliykende yapabilirsin diyenler olacaktır eşim böyle biri değil maalesef beni hiçbir şeyden eksik bırakmaz ama ne yapacaksak beraber diye düşünen biri. Evlendigimiz günden beri eşime yansıtmasamda ne yaptım ben modundayim. Inanirmisiniz e devleti açıp orda soyadımı görünce bile oturup ağlıyorum. Benim sorum bu normal mi herkes ilk evlendiginde boyle mi olur ne yapmalıyım
Evet cnm oluyor tabiki hayatın tamamen değişiyor

Back
X