- 30 Aralık 2009
- 23.358
- 92.606
- 1.123
18 senedir evliyim, eşimin yapma dediğim halde yapıp battığı 3 iflas hasebiyle dünyanın borcunu ödedik.
O borçlar simdinin iki ev parasi ederdi.
Evlenirken de eşimin ailesinden bir şey görmedik sadece kendi ailem ne yaptı yaptıysa.
Borcla evlendik biz de.
Ev eşyalarımizin çoğunu kendimiz aldık.
Emek çok fazla sarfettik.
Ama düştük ama çıktık.
Daha geçen sene ev alabildik o da bir kısmı banka kredisiyle.
Arabamiz da var çok şükür yine kendi emeğimizle.
Zamanla oluyor sanırım.
Ben genelde bir seylerin sahibi olmak için kazıdım diyebilirim ama çok şükür, bin şükür Rabbime.
Kimseye muhtaç değiliz en onemisi bu.
Ve herşeyin başı sağlık.
Kızımın sağlık sorunu oldu ömür boyu ilaç kullanması gereken bir sağlık sorunu ile sinaniyoruz ama buna da şükür ki tedavisi olan bir hastalık.
Önünuze bakın demeye geldim, onun buyu var şunun şuyu var demekle kendinize edersiniz.
Yaşınız kaç bilmiyorum ama 40 yaşındayım belirli bir zaman sonra da Rabbimden sağlık dileniyorsunuz dünya malı yerinene.
Ne eşimin ailesinden, ne de kendi ailemden bize ileride kalacak bir mal mulk de yok.
Ne yaparsak kendimiz yapıyoruz.
O borçlar simdinin iki ev parasi ederdi.
Evlenirken de eşimin ailesinden bir şey görmedik sadece kendi ailem ne yaptı yaptıysa.
Borcla evlendik biz de.
Ev eşyalarımizin çoğunu kendimiz aldık.
Emek çok fazla sarfettik.
Ama düştük ama çıktık.
Daha geçen sene ev alabildik o da bir kısmı banka kredisiyle.
Arabamiz da var çok şükür yine kendi emeğimizle.
Zamanla oluyor sanırım.
Ben genelde bir seylerin sahibi olmak için kazıdım diyebilirim ama çok şükür, bin şükür Rabbime.
Kimseye muhtaç değiliz en onemisi bu.
Ve herşeyin başı sağlık.
Kızımın sağlık sorunu oldu ömür boyu ilaç kullanması gereken bir sağlık sorunu ile sinaniyoruz ama buna da şükür ki tedavisi olan bir hastalık.
Önünuze bakın demeye geldim, onun buyu var şunun şuyu var demekle kendinize edersiniz.
Yaşınız kaç bilmiyorum ama 40 yaşındayım belirli bir zaman sonra da Rabbimden sağlık dileniyorsunuz dünya malı yerinene.
Ne eşimin ailesinden, ne de kendi ailemden bize ileride kalacak bir mal mulk de yok.
Ne yaparsak kendimiz yapıyoruz.