Ben birlikte olamiyorum, vajinismusum, denemeyede korkuyorum, iyice tirstim. Iki yildir evliyiz, esim baya agresiflesti son zamanlarda. Bundan kaynaklandigini dusunuyorum.
Ama simdi nikahsiz nikahsiz o isde olmasin yani zinaya girer allah korusun.
neden tedavi olmuyorsun? bu tedavisiz bir hastalık değil ki..
adam da bir zahmet agresifleşsin. erkek bu, belirli ihtiyaçları var. evliliğin bir sebebi de bu ihtiyaçların karşılıklı olarak giderilmesi değil midir?
nikahının düştüğünü de hiç sanmam. senin derdin de böyle akla mantığa ters şüpheler değil de hastalığını yenmeye yönelik olmalı. artık elini taşın altına koymazsan eşini kaybedersin.
Ben birlikte olamiyorum, vajinismusum, denemeyede korkuyorum, iyice tirstim. Iki yildir evliyiz, esim baya agresiflesti son zamanlarda. Bundan kaynaklandigini dusunuyorum.
Ama simdi nikahsiz nikahsiz o isde olmasin yani zinaya girer allah korusun.
canım çok geçmiş olsun ama inan ki atlatılmıyacak bir şey değilHaklisin canim, ama baska sorunlarimizda vardi onun icin cinsellige zaman vakit ayiramadik yada ayirmak istemedim, hergun kavga gurultu fln oluyordu sonra deneyesimde gelmiyordu vurup kafayi yatiyordum.
Evliligimizin en guzel yillari onun icin zehir gibi gecti ama en kisa zamanda cozum bulcam insallah!
Doktora gittim kas gevsetici fln verdi etki yapmadi pek ben ictikce dahada dinamik oldum, ters eti yapti
Benim sorunum kendimi cok SIKMAM bacak kaslarim agriyor o kadar SIKIyorm kendimi.
ama sen hiç hastalığının üzerine gitmemişsin ki. bu kas gevşeticiyle çözülecek bir sorun değil. ciddi bir tedaviye tabi tutulman gerekiyor. eşine de, kendine de, evliliğine de yazık ediyorsun. lütfen alanında uzman bir doktora git ve her şeyden önce bunu sen iste. kendine güven. bu evliliği yıkılmaya mahkum etmeHaklisin canim, ama baska sorunlarimizda vardi onun icin cinsellige zaman vakit ayiramadik yada ayirmak istemedim, hergun kavga gurultu fln oluyordu sonra deneyesimde gelmiyordu vurup kafayi yatiyordum.
Evliligimizin en guzel yillari onun icin zehir gibi gecti ama en kisa zamanda cozum bulcam insallah!
Doktora gittim kas gevsetici fln verdi etki yapmadi pek ben ictikce dahada dinamik oldum, ters eti yapti
Benim sorunum kendimi cok SIKMAM bacak kaslarim agriyor o kadar SIKIyorm kendimi.
Yapici elestirelere herzaman acigim ama onceki konumda, esin seni KESIN aldatiyor, ihtiyacini KESIN disarda goruyor gibi cirkin cumlelerle karsilastigim icin bunu yazma geregi hisettim.
Esimin sevgisinden eminim, zaten cinsellik haric normal evli cift gibiyiz, beraber zaman geciriyoruz, yemekleri beraber yapiyoruz, gezmelere gidiyoruz, yemege gidiyoruz, tatile gidiyoruz. Ama cinsellik eksik, yoksa yani oyle affedersiniz odun gibi yasamiyoruz.
Ama esim icin bu hastaligimi yenmek istiyorum.
Yapici elestirelere herzaman acigim ama onceki konumda, esin seni KESIN aldatiyor, ihtiyacini KESIN disarda goruyor gibi cirkin cumlelerle karsilastigim icin bunu yazma geregi hisettim.
Esimin sevgisinden eminim, zaten cinsellik haric normal evli cift gibiyiz, beraber zaman geciriyoruz, yemekleri beraber yapiyoruz, gezmelere gidiyoruz, yemege gidiyoruz, tatile gidiyoruz. Ama cinsellik eksik, yoksa yani oyle affedersiniz odun gibi yasamiyoruz.
Ama esim icin bu hastaligimi yenmek istiyorum.
Haklisin yenmem lazim bir an once, cocukta istiyoruz. Yani cocugu leylekler getirmiyor malesef.
Ama git gide soguma olustu bence, tensel temas olmayinca.
Sevgiliyken bile daha tutkuluyuduk, simdi kardes kardes yatiyoruz.
peki eşinde hiç ama hiç etkilenme olmuyor mu fizyolojik olarak.
peki eşinde hiç ama hiç etkilenme olmuyor mu fizyolojik olarak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?