- 16 Nisan 2011
- 7.819
- 1.534
- 248
Bu durumdaki hanımların eşlerinde ister istemez ereksiyon sorunu oluyor. :26:
Erkekler daha çok etkileniyor bu durumdan. Bizim bile alışmamız aylar sürmüştü
Merhaba arkadaslar,
eski konularimdan bildiginiz uzere, 2 yildir hala malesef beraber olamadik.
Amacim bu konu hakkinda tartismak vs degil.
Aklima takilan tek soru, imam nikahimiz dustumu bizim?
Yani bunun bir suresi varmi?
Lutfen sadece bu soru uzerine olsun cevaplar, onceki konumda tatsiz tartismalar cikmisti.
Amacim sadece bilgilenmek, cunku onemli bir konu.
düşecegini sanmıyorum sonucta ,aynı evde yasıyorsunuz,aynı yastıga baş koyuyorsunuz tam birleşme olmasa da illaki aranızda birşeyler geçiyodur ,vaginismusa gelince bence yenebilirsin bu durumu tedavı eden merkezler var nereye kadar böyle gidecek senınde özverili olman gerekiyor merak etme kimse ölmedi acısından sanada birşey olmaz
acıdan öte bunlar artık fizyolojik olarak etkilenmiyor. adam kardeş kardeş yatıyor
en kisa zamanda denemelere yine basliyacagiz, bende cocuk istiyorum, esim 30 yasinda onada yazik.bende seni merak ediyordum
hatta ben bu sorunu çözdügünüde düşünüyordum
bence sakinleştirici bi ilaç al aynı zamanda kayganlaştırıcı jelde kullanın
yazık adama az zaman degil bak kendinde demişsin agrasifleşmeye başladı diye
bi an önce çözmen gerek artık
bu arada nikah öyle düşmez
eşinin seni boşaması lazım yada senin
Evet etkilenme olmuyor uzaklastigimiz icin belkide, eskiden oda bende el ele geldigimizde bile boyle enerji patlamasi yasardik o derece.gerçekten ilginç ama 2 yıl uzun bir süre. etkilenme bile olmaması çok üzücü.. biz de konuda uzman falan değiliz tabi. amaç konu sahibini incitmek asla değil ama 2 yetişkin insan aynı evde ve evli cinsellik hariç her şey. neden bir doktora gitmiyorlar diye düşünmeden edemiyor insan.
Yok malesef hicbirsey olmuyor, oyle seylerdende tirstim artik, opusme disinde hicbirsey olmuyor.düşecegini sanmıyorum sonucta ,aynı evde yasıyorsunuz,aynı yastıga baş koyuyorsunuz tam birleşme olmasa da illaki aranızda birşeyler geçiyodur ,vaginismusa gelince bence yenebilirsin bu durumu tedavı eden merkezler var nereye kadar böyle gidecek senınde özverili olman gerekiyor merak etme kimse ölmedi acısından sanada birşey olmaz
kedicik artık somut adımlar atsan olmaz mı?
2 sene o kadar uzun bir zaman ki eşin gerçekten cok anlayışlıymış
git bi doktora anlat durumu bu yenen o kadar çok kişi var ki
sen neden yenemeyesin
şimdi birşey yok gibi görünüyor rahat olabilirsin ama belli bir zaman sonra evliliğinde sarsılabilir
Ben birlikte olamiyorum, vajinismusum, denemeyede korkuyorum, iyice tirstim. Iki yildir evliyiz, esim baya agresiflesti son zamanlarda. Bundan kaynaklandigini dusunuyorum.
Ama simdi nikahsiz nikahsiz o isde olmasin yani zinaya girer allah korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?