Evlendigimizden beri birlikte olmadik, imam nikahi dusermi?

bende seni merak ediyordum
hatta ben bu sorunu çözdügünüde düşünüyordum
bence sakinleştirici bi ilaç al aynı zamanda kayganlaştırıcı jelde kullanın
yazık adama az zaman degil bak kendinde demişsin agrasifleşmeye başladı diye
bi an önce çözmen gerek artık
bu arada nikah öyle düşmez
eşinin seni boşaması lazım yada senin

Bu durumdaki hanımların eşlerinde ister istemez ereksiyon sorunu oluyor. :26:
Erkekler daha çok etkileniyor bu durumdan. Bizim bile alışmamız aylar sürmüştü

gerçekten ilginç ama 2 yıl uzun bir süre. etkilenme bile olmaması çok üzücü.. biz de konuda uzman falan değiliz tabi. amaç konu sahibini incitmek asla değil ama 2 yetişkin insan aynı evde ve evli cinsellik hariç her şey. neden bir doktora gitmiyorlar diye düşünmeden edemiyor insan.

düşecegini sanmıyorum sonucta ,aynı evde yasıyorsunuz,aynı yastıga baş koyuyorsunuz tam birleşme olmasa da illaki aranızda birşeyler geçiyodur ,vaginismusa gelince bence yenebilirsin bu durumu tedavı eden merkezler var nereye kadar böyle gidecek senınde özverili olman gerekiyor merak etme kimse ölmedi acısından sanada birşey olmaz

acıdan öte bunlar artık fizyolojik olarak etkilenmiyor. adam kardeş kardeş yatıyor

eşin ve sen boş ol demediği taktirde nikahınız bozulmaz..
hapise giren yada yurt dışında yaşayan kişileri göz önüne almak lazım her 2 senede bir nikah tazalemiyorlar..
rahat ol canım..
eski konuma değinmeyin demişsin eski konunu bilmiyorum ama canım bunun tedavisi var..
evliliğin bozulması an meselesi..

birlikte olamıyosunuz diye imam nikahınız düşmüyor canım....
umarım bu sorunda çözersiniz biran evvel..

acıdan öte bunlar artık fizyolojik olarak etkilenmiyor. adam kardeş kardeş yatıyor

öyle deme ,benım bir tanıdıgım vardı düğünden önce ne kadar cok kötü anısı olan varsa hepsi anlatmış buna ,bu garibimde korkmuş ,3.5 sene ön sevişme oluyormus ama diğer birleşmeye gelince kız korktugu için yapamıyorlarmış en son bu durumu tedavı ettırdıler ve 1 ay sonrada hamıle kaldı

kedicik artık somut adımlar atsan olmaz mı?
2 sene o kadar uzun bir zaman ki eşin gerçekten cok anlayışlıymış
git bi doktora anlat durumu bu yenen o kadar çok kişi var ki
sen neden yenemeyesin
şimdi birşey yok gibi görünüyor rahat olabilirsin ama belli bir zaman sonra evliliğinde sarsılabilir

en kisa zamanda denemelere yine basliyacagiz, bende cocuk istiyorum, esim 30 yasinda onada yazik.

Evet etkilenme olmuyor uzaklastigimiz icin belkide, eskiden oda bende el ele geldigimizde bile boyle enerji patlamasi yasardik o derece.

Yok malesef hicbirsey olmuyor, oyle seylerdende tirstim artik, opusme disinde hicbirsey olmuyor.
ama oda opusmeyi uzun tutmak istemiyor sonunda cinsellige gidecegi icin, ve zaten beraber olamadigimiz icin onuda istemiyor artik ( fazla acik oldu kus bakmayin)

Doktora gittim ama pek ciddye almadi gibi beni, kendi kendime cozum icin ugrasiyorum.

canım öncelikle geçmiş olsun bana göre bu bi hastalık bende 3 hafta kadar aynı sorunla uğraştım gerçekten çok zor bi durum insan

kendini çaresiz hissediyor seni çok iyi anlıyorum 3 hafta bile benim psikolojimi etkilemeye yetti sen 2 senede neler hissettin kimbilir

:18::18::18::18::18::18: ben jinekoloğa gittim antibiyotik krem verdi bana kendimde bazı şeyler denedim sonunda başardım

kuzenimde yeni evlendi bi hafta aynı sorunu yaşadı uyguladığım şeyleri anlattım denedi ve onunda oldu istersen sanada yazarım

özelden daha uygun olur sanırım

Son düzenleme:
kedicik bu işi kendim hallederim diye bekleme
bacaklarımı sıkmaktan ağrıyor diyorsun
bu şekilde sen nasıl kendin halledeceksin ki?
bu işin olmasını istiyrsan kendini rahat bırakman gerekir
kastıkça canın daha çok acıyacaktır
ama ne olursa olsun bir daha doktora gir
gittim işe yaramadı deyip kenara cekilme
bu işin üstüne düşmelisin canım
tavsiye veren arkadaşların tavsiyesini bi uygula bakalım
forumda vajınusmus topikleri var onları oku öneriler al
yinemi olmadı bu defa doktor işin ciddi ciddi düşün ve en iyi hekimi bul
2 yıl cok uzun bir süre

arkadasım bu cok önemli bi konu nikahın dusmez ama hangi eş dayanır ki 2 yıl eşin cok sabırlıymıs vajinismusu yenmek gercekten cok kolay yeter ki iste sadece bu meseleye odaklan kafanda bitirirsen bir aya kalmaz yenersin

Ben birlikte olamiyorum, vajinismusum, denemeyede korkuyorum, iyice tirstim. Iki yildir evliyiz, esim baya agresiflesti son zamanlarda. Bundan kaynaklandigini dusunuyorum.

Ama simdi nikahsiz nikahsiz o isde olmasin yani zinaya girer allah korusun.

Zor bir durum. Bu süreçte tedavi olmak için girişimlerde bulunmuşsunuzdur diye düşünüyorum. Bence diyaneti arayabilirsiniz ama sanmam. O zaman yaşlı çiftlerin hiçbirisi karı koca değil

Bu arada eşinizin durumunada üzüldüm.

öncelikle geçmiş olsun zor bir hastalık ama tedavisi mümkün bence kendin aşmaya çalışma yardım al imam nikahının düşeceğini sanmıyorum ama öyle giderse evliliğin biter cnm

Anlamadığım bu tür sorular neden uzmanına sorulmuyor da cevap burda aranıyor.
Ilmihal karıştırmak bile yeterli.

Neyse, bulmuşsunuz cevabı.

halamı olmadı kedicik nikah düşmez boş ol demedikçe eski konulara değinmeyin demişsin ama eski konularındada nerdeyse bütün mesajlarında en kısa zamanda denicem en kısa zamanda dr gitcem falan diyodun yine aynı cümleleri kuruyosun şu en kısa zaman gelsin artık yazık etmeyin kendinize

cinselliği o kadar günah, ayıp, yasak olarak öğretiyoruz ki kızlarımıza al işte sonuç.

bu doğanın gereği ve en doğal şey.
lütfen tedavi olun.
evliliğiniz bu şekilde ne kadar devam eder ki?
arzulamıyor musunuz eşinizi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…