Evlendigimizden beri birlikte olmadik, imam nikahi dusermi?

resmi nikahınızın düşmesine az kalmış, siz hala aramızda bir şey geçerse dini nikahsız olmasın diyorsunuz.

merak etmeyin düşmez nikahınız, bu kafayla aranızda da ömrü billah bir şey olmaz zaten.

Bişey olmaz canım merak etme
Sonuçta adam boşamamış seni sözel olarak
Bu arada Allah yardımcın olsun zor bir süreç :44:

Nikahının düşeceğini sanmıyorum fakat nikahtan önce nikahını nasıl taze tutarsın diye bir girişime gir bence sen bu girişim için çok erken tarihe geri dönüş yapmışsın

her 10 kadından 1 inin başına gelebilecek bir durum sendeki fakat bunu beraber aşmanız gerekiyor geçmişteki kafandaki saçma oluşmuş cümlecikleri at kafandan elinin altında net var gir araştır uzmana git konuş çift terapistine gidin yada herşeyin çözümü var şükür

bir yerde okumuştum vaginismus denen şeyin nedeni %90 psikolojik etkenlerden kaynaklanıyormuş,tekrar söylüyorum kedicik bunu yapabilirsin ayıbı yok günahı yok ve emin ol bu durumda olan bir çok kadın var ve hepsininde bir başarı öyküsü var bak bu vereceğim linkle başarı öyküleri yazıyor,evlilikte cinselliğin çok önemli oldugunu düşünüyorum ve malesef boşanma nedenlerinden bir tanesi..korkularının üstüne gidemezsen yenemezsin emin ol,eşin yarın öbür gün boşanmak bile isteyebilir

http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...ube-deneyimlerimizle-vajinismusu-yenelim.html

cinsellik kulaktan dolma yalan yanlış bilgilerle,sadece görev olarak anlatılmakla insanlar bu hale geliyor,
sevmeden olması çok zor tamam ama severekte o kadar yıl nasıl uzak durulabilir ki??
korkuyorum en büyük bahane...evliliği evlilik yapan cinselliktir,çok iyiyiz demişsin ama aslında eksik çok emek yok sizin evliliğinizde eşiniz öpmeye bile korkar olmuş sizi ...

Canım senin gerçekten çok büyük bir problemin var. hatta küçücük bir tepeyken dağ olmuş bu problem. Ama sen o dağı görmüyosun da minik minik taşlarla oynuyosun tabiri caizse.

2 yıldır eşinle cinsel ilişkiye giremediğin hiç önemli değil de nikah düşerse naparım diye düşünüyosun. Böyle bir şey nerden geldi ki aklına. Orasını anlamadım :)

Ben de vajinismustum. Eşimle evlenmeden 2-3 yıl önce tatile gitmiştik.(şuan da 1.5 yıllık evliyiz) O zaman ilk defa denedik. Ve yapamadım.. İnanamıyodum. Çünkü o zamanlar sevgilim olan adamla sevişmek en çok istediğim şeyken yapamayınca nedenini anlayamadım. Vajinismus oldugumu anlayamadım. Sadece bacaklarımı o kadar sıkmıştım ki 2 gün boyunca ağrısını çektim ve sıktıgımın bile farkında değildim ona kızıyodum çok zorladıgından böyle oldu diye. Benim vajinamda problem olduguna çok inandım. Birkaç kez daha denedik, yine aynı bacak sıkmaları. Uzun süre bir daha denememeye karar verdik. Ama ilişki berbat oldu. Öpüşme dokunma hiçbir şey kalmadı bende. Çok soguduk ama kardeş kardeş takılıyoduk. Böyle bir sene kadar sürdü. Ve ben ayrılmak istedim artık. Öpüşemediğim bi adamla mı evlencem diye krizlere giriyodum. Sonra eşimin ısrarıyla jinekologa gittim. Birkaç tavsiye ve doktordan vajinanda sevişmene engel hiçbir şey yok sözünü duymak beni inanılmaz rahatlatmıştı. Forumdan çok yararlandım o dönemde. Zeytinyagıyla yenenler diye bir başlık var tavsiye ederim. Zor ve psikolojik olarak yıpratıcı bir süreç ama adım atman gerekiyor. Az kalsın en sevdigim insanla evlenmekten vazgeçiyordum..

Sen ne güzel evlenmişsin. Evliliğini bozma. Eşinin agresifleşmesi çok normal. En güzel yıllarını böyle tatlı bir şeyden mahrum bırakma :)

simdi onceki konundan art niyet icermeyen bi gonderme yapmak istiyorum sana. dedik ki bunun olmasi gerekiyo sen dedin ki bize benim esim oyle sapik erkeklerden degil olmasa da oluyo.. ama bak agresiflestigini kendin gormussun. henuz bisey yasamadik olur mu olmaz mi bilmiyorum ama esime asigim onun icin deli oluyorum o yuzden seni anlamiyorum.

on sevisme isini mi beceremiyosunuz acaba? :/ parmak denemesi yapmaya basla dusunme simdi nikahi filan yazik esine o da bi insan evladi

kedicik , tedavi ol, adım at. Vajinusmusum diyorsan bi gayret göster artık. Bu sorununu aşan onlarca kadın örmeği var.
Kusura bakma önceki konundan ister istemez bahsetmek zorunda kaldım.Yeterince gayret içinde değilsin.Normal bir evlilik birliği içinde değilsin ki herşey normal diyorsun cinsellik dışında.2 sene bu ne demek.Eşine de yazık sana da yazık.
Sorununa gerçekçi yaklaşmadığını düşünüyorum açıkçası...Sanki eşin hiç tepki göstemese senelerce yaşarmışsın gibi böyle...

bisey oldugumu var ki zina olsun
ne doktoruna gittinizde kas gevsetici verdi size?
bu isin uzmani doktorlara gitmeniz lazim!!!
seans baslamaniz lazim,parmak egzersizleri baslamak lazim...
Yani iki sene senin dediyin gibi vurup kafayi yatarsan birsey olmaz tabi..

nikah falan da bozulmaz.
ama diger sorun daha cok onemli
ona yonelin

lütfen böyle konulara kafanı yorma sen evliliğinin düzene girmesi için yollar düşün.

konu hakkınad tahminimse şöyle.

hz. muhammed hz. ayşe ile hz. ayşe 9 yaşındayken evlenmiş. herkes çok eleştirdiği için bunu bazı din adamlarının yorumu aralarında cinsel ilişki olmadığı hz muhammedin koruma amaçlı evlendiği yönünde.

o yüzden nikahının düşeceğini düşünmüyorum.

ha bana inanma hemen tabi sen araştır zira ben müslüman bile değilim

belden asagı uyusturularak dene cnm
yada emla kremle
rabbım yardımcın olsun

2 yıl çok uzun bır sure sankı bırazcıkta işinize gelmiş gibi geldi bana arkamı donup yatıyorum dedıgınıze gore sız pek ısteklı bırısı degılsınız ısteklı kadın mutlaka bunu cozerdı bukadar zamanı boşa harcamazdı bende yaşadım 2 ay sonra kendı kendıme cozdum esınız çok sabırlıymıs eşinizi ihmal edıyosunuz bence

bende tam bilgili değilim açıkcası ama çok ilimli bir tanıdık diyelim çok uzaktan bilinen evlendi 6 ay sonra babasının evine dönüp nikah düşmüştür gereken yapılmamıştır deyip ayrıldı yani bu zamanda dr gitmek soruna çözüm aramak duruken nikahım devam ediyormu diye soruyorsun böğlece yaşlanmayımı düşünüyorsun eşine yazık iyiki 2 senede sadece agresifleşmiş eşine bravo valla.

Merhabalar konu ile ilgili net bilgim olmamakla beraber su ayrinti dikkatimi cekti.İmam nikahi dediginiz tabirle zina olmamasi cinsel birlikteligin dinen uygun olmasi icin kiyiliyor.Akliniza boyle bir soru gelmesi dini inancinizin daha kuvvetli oldugunu gosteriyor guzel bisey tabi de evliligin temeli cinseik ayip bisey degil bahsettiginiz nikah bunun icin de gerekli.Sizinle ilgilenmek bir birliktelik paylasmak esinizin hakki. Dini yonden dusunursek kul hakkina giriyorsunuz belki de.Esinizin sabri takdirlik gercekte.2 yildur sabretmesi bundan sonra da sabredecegi anlamina gelmiyor o daha derin bir psikolojidedir su an.Hep siz yazdiniz biz okuduk acaba esiniz biseyler yazsa neler yazardi.Gecmis olsun diyprum bu sizin tek basiniza cozecegi bir sorun degil. mutlaka destek alin.ben de 20 yasindayim boyle konulari konusmayi iyi bulmayan bir ailedeyim kimse oturup anlatmadi neden cunku cinsellik hala tabu.konusmasi ayip gibi goruluypr.Ben de oturfum internetten arastirdim nedir ne degildir diye hala okuyorum tibbi siteleri bunun dogal bir surec oldugunu kabul etmeye calisiyorum.Umarim evlendigimde ilerde ayni sorunlari yasamam.Siz de bir yerden baslayin begenmediniz mi doktoru degistirin dogru teshisi saglikli tedaviyi bulana kadar.

Iyi de yenmek istiyorsun da, 2 senedir nasil böyle yasiyorsunuz.
Iki sene olmus daha yenmek istiyorum diyorsun ?
Nasil birsey bu ?
Adam 2 senedir nasil bekliyor yaninda sevdigi yatarken ?
cok ilginc ben buna inanamyiyorum.

Yani yillardir evli olursun bekler hadi neyse , ama en asik oldugu zaman tadini bile almadigi birinin yaninda nasil dayaniyor büyük soru ???
Cok büyük sorun olsaydin ikiniz icin simdiye hal etmis olurdunuz zaaten.

Arkadasin dedigi gibi , senin imam nikahi seni niye irgiliyor ki , zaaten iliski yok...
Sen onu bosver evliligin ana problemini cözmeye bak.
Biz 1-2 gün istemegince evde ne firtinalar kopuyor degilki 2 sene ....

Neyse umarim yakinda kurtulursun bu sorundan.

Haklisiniz arkadaslar,herbirinize ayri ayri hak veriyorum.

Yeterince gayret gostermiyoruz ikimizde, o bana birakti bende ondan bir adim bekliyorum belkide.

Insallah en kisa zamanda cozumlenir.

Haklisiniz arkadaslar,herbirinize ayri ayri hak veriyorum.

Yeterince gayret gostermiyoruz ikimizde, o bana birakti bende ondan bir adim bekliyorum belkide.

Insallah en kisa zamanda cozumlenir.
cnm allah yardımcın olsun.. tırstım iyice deyip kenara çekilme lütfen..
adam 2 yıldır sabretmiş.. sende çaba harca. kendin yenemiyosan bi dr a git tedavi ol...
eşsiniz ama abi kardeş gibi yaşıyosunuz 2 yıldır... silkelen ve kendine gel bi an önce

Bebeğin olmuş kedicikk Allah analı babalı büyütsün. 2 yıldan sonra evlilik hayatın düzene girdi dimi? Eşinle arandaki sorunu hallettin mi?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…