evlendigine pişman olan yeni evliler

kendine de bebeğe de tabiki bakalabilirsin ama canım ortada bir yuva var ya.inan ki evliliklerin çoğu ilk yıllarda çok zor dönemlerden geçiyor.ben de 2 aylık hamileyken nerdeyse eşimşe ayrılacaktık ama daha sonra barıştık.bebeğimiz oldu.şimdi hamd olsun herşey daha iyi.kötü düşünme lütfen.zamanla düzelir inşallah.bu bebek belki de senin kurtarıcındır.bebekten sonra eşin sana daha da bağlanır.kız çocuklar babayı eve bağlar.babaya çok düşkün olur.zamanla bunu eşin de farkeder.Allah yardımcın olsun.

Bunların dışında eşimin tv karşısında uyuma alışkanlığı var. Kış ortasında bile uyuyamaz. Kalkar oturma odasına geçer acar tv yi. Yakar sigarasını . Gece bir açarım gözümü yatakta yok. Öyle üstüne battaniye bile almadan uyuyakalir. Aynı yatakta uyuyup uyandigimiz gün sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Aslında zararı kendine ama ben çok kafama takiyorum

yazını okudugumda kendımı hatırladım 1,5 yıldır evliyim 1,5 aylık oğlum var ailemin karşı duruşlarına rağmen evlendim çoooook pişman oldum cok ağladım yatağa girip yorganı kapayıp sessız sessiz hıçkırıyodum hamileliğim berbat geçti eşimin 24 yasında olmasına ragmen hala annesıyle aralarındakı göbek bağı kesılmemıs hareketlerı yuzunden krizler geçirdim kavgalar kıyametler koptu evimizde eşimin gözündeki at gözlüğü karnımdakı bebegımızle benı odak alması gerekırken annesını alıyodu. değişti mi? tabiki hayır öyle ki annesi 3 yıllık hastalıgını ısrarlarıma kolundan tutup defalarca hastaneye goturmeme ragmen her defasında tedavıyı reddedıp yarım bırakıp benım dogum yapacagım gun acımın ağrımın içinde oğluna nazlanıp dogumumu sabote etti. simdi gercekten rahatsızlanmıstır kadın dıyenler olacak bende oyle zannettım annem benım peşimde kosarken kocam annesini muayene ettırmenın pesınde kostu dogumdan cıktım aa ne goreyım kayınvalıdem ıyılesmıs. doktoru begenmemıs muayene olmamıs. esım ve kp ertesı gun kadını tekrar hastaneye zaten ben hastanede yatıyorum benı gormek ıcın gelıyolar ama kayınvalıdem rahatsızlanıyo onu muayene ettırıyolar. eşim beni vede bebeğini göremiyo annesının pesınde dolasmaktan iyi ki annem varmısta ben sahıpsız kalmamısım. sonra dogumdan 3 gun sonra kv ankaraya gıdıyo nedenı tedavı olmak ama oraya gıttıgınde yıne ıyılesıyo yıne vazgecıyo. düşün ki o gün bile stres sinir ameliyetımla annemın yanında hıckıra hıckıra agladım ben. he eşim değiştimi hayır değisecek mi hayır ama sana bişey söyleyeyım mınık kızını kucagına aldıgında sen cok degıseceksın o yuzden sabret su evde aldıgım nefes haram dıyodum ama sımdı benım nefesım mınıcık bı cana can verıyo. borc harc demıssın hala 100 bın borcumuz var fakat kp ev ıstıyo bu aldıgımızı begenmemıs ıkıncı kat alacakmıs bunu satıp yenısını alacaklarmıs isterlerse dunyayı satıp daha buyugunu alsınlar Rabbım kuzumu bana benı kuzuma bagıslasında ne yaparlarsa yapsınlar sımdı hıc umrumda degıl sabret guzelım kızın ıcın sabret.

Inşallah canım. Umarim o gunleri gorurum.Cok Seviyorum ve de seviliyorum . Bundan şüphem yok. Yuvami yıkmak degil niyetim. Ama güçsüz hissediyorum kendimi. Ben hep disimle tirnagimla biryerlere geldim. Hayat hiç kolay olmadı bana.. belki yine mücadele ederdim ama ınan canım mücadaleden se ölmeyi tercih edecek durumdayım. Biliyorum doğumdan bir süre sonra yine amazon kadın olup herşeyin üstesinden gelicem. Sabır lazım şimdi.

ya bu aradaaa hem bebgımle ılgılenıyorum hem yazıyorum bıraz sacma cumle yapıları olmus kusura bakma =)

Sağol canım. Üzüldüm ben de senin durumuna. Insan evladına kiyamaz birak ev kaldırıp borca sokmayı varını yoğunu evladina vermek ister. Umarım senin de düzelir biran önce. Ben evliliğe hiç sıcak bakmadım.gec evlendim o yüzden . Geçen sene bugün esimi tanımıyordum bile. Şimdi 6 aylik hamileyim. Adaptasyon sorunu mu yaşıyorum çok mu buyutuyorum yoksa yyerden goge kadar hakli miyim ben de emin değilim.

ya bu aradaaa hem bebgımle ılgılenıyorum hem yazıyorum bıraz sacma cumle yapıları olmus kusura bakma =)

Ben de telden yazdığım icin sözlükten dolayi kelimeler değişik çıkıyor bazen:) benim koca bebek te tv karşısında uyuyakalmis yine. Kizsam da bağırıp cagirsam da gece yarısı saldirsam da tatlı dille de konussam bu huyundan vazgeciremedim aylardır

amin cümlemizin bebeklerini bağışlasın Allahım. bosver nerde istiyosa orda yatsın hiç kendinide bebişinide huzursuz etme keyfıne bak bebegıne bı defter tut güzel şeyler düşün güzel günler hayal et yaz deftere hepsi gececek tek derdin bebegının gazı uykusu sağlığı olacak hamileliğin etkiside var unutma eşim bana yine dingil hormonlardan salgılıyosun heralde kimseyi bulamayınca bana saldırıyon derdi biz anlam veremiyoruz ama hormonel değişim etkiliyo bizi. takma şimdilik bebeğin doğduğunda onunla uyuyacaksın eşini aramayacaksın bile üzme kendini

Hamilelik hormonları etkili tabi:) yalnız insan biraz ilgi bekliyor. 6 aylik hamileyken birşeylere el atsın yardim etsin istiyor. Nerdeee...hala bir bardak çay alamıyor kalkıp yerinden.

anlıyorum seni ama daha çok yenisin evlilikte evliliğe alışma zaman ister birde hamilesin oda ayrı sakın şimdi ayrılmayı düşünme dövme işi falan yoksa sabret yoksa diyelim boşandın inan o hallerinide ararsın pişman olursun hiçbişey eskisi gibi olmaz dayan lütfen bak hiç tanımadan böyle durumda olanlara çok üzülüyorum aynı şeyleri kendimde çektiğim için ayrılmak iyi bişey olsaydı ayrıl derdim tabi dövme, içki, kumar gibi şeyler yoksa

aynen bende bunu demek istiyordum

bu tip durumlarda başdan pişmanlık varsa sonrasının iyi olacağını düşünmüyorm. Keşke hamile olmasaydınız, ama inanın 7sinde neyse 70inde de o.
ve bu borcu sallamak karakter meselesi, parası olsada sallar

Özellikle kavga ettigimiz zamanlar cok pisman oluyorum. .
Ne guzel parami kazaniyodum keyfim yerinde idi. Ne diye acele ettim diye..

Bu zamanda cocuk buyutmek heleki tek basina cok zor. Benim sana onerim kocana sabret. Eski kadinlar gibi olene kadar sabret dayan demiyorum. Ama cocuk nasisa dogcak bi dogduktan sonrada gor degiscekmi degismicekmi. Ondan sonra kararini ver bence. Ama suan sadece sabret belki sende hassas donemdesin farkinda degilsin ona yukleniyosun bilemeyiz. Karamsarda olma. Allah dogacak bebegine sans versin insallah.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

böle konuları okudukca evlılıkten soguyorum valla :/ iyikide bekarım ve ozgurum dıyorum.. allah sabır versn cnm bebek kısmetıyle bereketıyle gelırmıs. ıns hayatın iyi yonde gıder

harika evliliklerde çok öyle düşünme bence.:) önemli olan sadece arkadaşında hatasını fark ettiği gibi emin olmadan evlenmemek. evlilik farklı birşey karşındakinin çekilmez huyları varsa şuan ilişkide tahammül edemiyorsan evlilktede tahammül edemessin aşk güzel ama bu yanlarıda düşünmek lazım.ben bu insana bir ömür katlanabilir myiim diye. ben eşimle 3 ayda evlilik kararı aldım ama emndm herşeyinden harika bir eş harika bir baba olacaktı. 1 yıldada velendik önemli olan sadece emin olmak. sonradan pişman olmak boş evlilik karşılıklı fedakarlık gerektiriyor iki kişide vazgeçmeli inatttan. konuyu açan arkadaşımda eşiyle oturup konuşmalı herşeyi. inat etmemeli bebekte var ortada hamilelklten kaynaklı streste bu sorunlara neden olabilir. en güzeli saygı duyun değiştirmeye çalışmayın birbirnizi. eşinize dürüst olması gerektiğine ikna edin. ne olursa olsun o dürüst olduğunda tepkkinizi aşırı vermeyin.

Diyelim ki ayrildiniz, ayrildiktan sonraki hayatinizdan memnun olma ihtimali nedir?
Tekrar evlenmeyi dusundunuz, karsiniza cikacak olan insanin esinizden daha iyi olacagina dair bir garantiniz var mi?
Bana kalirsa hamilelik boyunca mutluluk hormonu duzeyinizi yukseltecek, kafanizi dagitacak aktivitelerde bulunun, hamile yogasi, pilates gibi, bunlar dogumu da kolaylastitir, bolca muz ve cikolata da iyi gelir )

Dayak olayı kesinlikle yok. Hatta hormonlarım tavana vurduğu zaman ben saldiriyorum. O zaman bile yok. Sanırım en büyük problem evliliğe adapte olmadan hamile kalmamdi. Bunun daha lohusa depresyonu var. Bakalım ne yapicaz

Allah korusun. Kızım olacak Allah kısmet ederse. Ona üvey baba istemem hayatta. Ben eşimi çok seviyorum. O da çok seviyor. Ama ben çok ince eler sık dokurum. O ise çok daha rahat. Rahatlığı beni deli etse de diyorum bazen o da pimpirikli bişey olsaydı hayat hic cekilmezdi.simdi her hamile kadin gibi duygusal cikmazdayim.birkaç ay sonra daha aklıselim düşünebilirim umarım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…