- Konu Sahibi dagcicegi33
-
Ailem durumu biliyor. Biraz ugras mücadele et. Kötü biri degil diyorlar.baştan istememislerdi evlenmemi. Onları dinlemedim.yine de Her konuda arkamdalar. Kimseye de zararim olmaz ki. Kendime de bebeğe de bakarım çok şükür.
Sorun yaşamana çok üzüldüm canım..Ama evlilik böyle erkekler yüzünden maalesef kötü,üzücü sonuçlara gidiyor..Birde hamilesin,keşke bebek olmasaydı.Çünkü bebekten sonra bağı kopartmak çok daha zor..Bekara karı boşamak kolaydır derler,çok doğru.. Senin yaşayacagın sıkıntıları kim anlayabilir.Çocugunun yaşayacagı psikolojik travmaları kim anlayabilir.Tüm yük senin omuzlarında..Çocuk olmasa hiç düşünme ayrıl biran önce derim ama çocuk varsa çok düşünmelisin..
Şunu unutma,sorun yaşamayan evli çifteler yok.Kimi maddi kimi manevi.Bende sorun yaşadım,herkes yaşıyor.Etrafımdaki evliliklere bakınca onun eksisi benim artım oluyor.Şükürki o huyu yok,o sıkıntıyı yaşamıyorum diyip evliligime,çocuklarıma odaklanıyorum.Bazı durumlarda üç maymunu oynuyorum..Allah kulunun çekemeyecegi yğkğ vermezmiş,bunu unutma ve hiçbir zaman isyan etme..Allaha yalvar,eşine hidayet versin,bol bol dua et..H,çb,r dua geri çevrilmez ve Allah seni darda bırakmaz..Bunun bir imtihan oldugunu düşüneceksin..Sabret bebeğim,Allah sabrının sonunu hayır etsin inşallah..
Ailen ile irtibatı asla kesme.Her sorununu onlarla paylaş.Onların desteginin her zaman oldugunu eşinde görsün.Seni yalnız kalmış hissetmesin hiçbir zaman.Güçlü dur,yıkılma ..Çocugunu düşün ve ona odaklan..
kendine de bebeğe de tabiki bakalabilirsin ama canım ortada bir yuva var ya.inan ki evliliklerin çoğu ilk yıllarda çok zor dönemlerden geçiyor.ben de 2 aylık hamileyken nerdeyse eşimşe ayrılacaktık ama daha sonra barıştık.bebeğimiz oldu.şimdi hamd olsun herşey daha iyi.kötü düşünme lütfen.zamanla düzelir inşallah.bu bebek belki de senin kurtarıcındır.bebekten sonra eşin sana daha da bağlanır.kız çocuklar babayı eve bağlar.babaya çok düşkün olur.zamanla bunu eşin de farkeder.Allah yardımcın olsun.
yazını okudugumda kendımı hatırladım 1,5 yıldır evliyim 1,5 aylık oğlum var ailemin karşı duruşlarına rağmen evlendim çoooook pişman oldum cok ağladım yatağa girip yorganı kapayıp sessız sessiz hıçkırıyodum hamileliğim berbat geçti eşimin 24 yasında olmasına ragmen hala annesıyle aralarındakı göbek bağı kesılmemıs hareketlerı yuzunden krizler geçirdim kavgalar kıyametler koptu evimizde eşimin gözündeki at gözlüğü karnımdakı bebegımızle benı odak alması gerekırken annesını alıyodu. değişti mi? tabiki hayır öyle ki annesi 3 yıllık hastalıgını ısrarlarıma kolundan tutup defalarca hastaneye goturmeme ragmen her defasında tedavıyı reddedıp yarım bırakıp benım dogum yapacagım gun acımın ağrımın içinde oğluna nazlanıp dogumumu sabote etti. simdi gercekten rahatsızlanmıstır kadın dıyenler olacak bende oyle zannettım annem benım peşimde kosarken kocam annesini muayene ettırmenın pesınde kostu dogumdan cıktım aa ne goreyım kayınvalıdem ıyılesmıs. doktoru begenmemıs muayene olmamıs. esım ve kp ertesı gun kadını tekrar hastaneye zaten ben hastanede yatıyorum benı gormek ıcın gelıyolar ama kayınvalıdem rahatsızlanıyo onu muayene ettırıyolar. eşim beni vede bebeğini göremiyo annesının pesınde dolasmaktan iyi ki annem varmısta ben sahıpsız kalmamısım. sonra dogumdan 3 gun sonra kv ankaraya gıdıyo nedenı tedavı olmak ama oraya gıttıgınde yıne ıyılesıyo yıne vazgecıyo. düşün ki o gün bile stres sinir ameliyetımla annemın yanında hıckıra hıckıra agladım ben. he eşim değiştimi hayır değisecek mi hayır ama sana bişey söyleyeyım mınık kızını kucagına aldıgında sen cok degıseceksın o yuzden sabret su evde aldıgım nefes haram dıyodum ama sımdı benım nefesım mınıcık bı cana can verıyo. borc harc demıssın hala 100 bın borcumuz var fakat kp ev ıstıyo bu aldıgımızı begenmemıs ıkıncı kat alacakmıs bunu satıp yenısını alacaklarmıs isterlerse dunyayı satıp daha buyugunu alsınlar Rabbım kuzumu bana benı kuzuma bagıslasında ne yaparlarsa yapsınlar sımdı hıc umrumda degıl sabret guzelım kızın ıcın sabret.
ya bu aradaaa hem bebgımle ılgılenıyorum hem yazıyorum bıraz sacma cumle yapıları olmus kusura bakma =)
Canım oğlunu Allah bağışlasın. Anali babalı büyütsün inşallahya bu aradaaa hem bebgımle ılgılenıyorum hem yazıyorum bıraz sacma cumle yapıları olmus kusura bakma =)
amin cümlemizin bebeklerini bağışlasın Allahım. bosver nerde istiyosa orda yatsın hiç kendinide bebişinide huzursuz etme keyfıne bak bebegıne bı defter tut güzel şeyler düşün güzel günler hayal et yaz deftere hepsi gececek tek derdin bebegının gazı uykusu sağlığı olacak hamileliğin etkiside var unutma eşim bana yine dingil hormonlardan salgılıyosun heralde kimseyi bulamayınca bana saldırıyon derdi biz anlam veremiyoruz ama hormonel değişim etkiliyo bizi. takma şimdilik bebeğin doğduğunda onunla uyuyacaksın eşini aramayacaksın bile üzme kendini
bencede biraz daha sabret acele etme yanlış kararlar alma en azından sonradan pişman olmazsın elimden geleni yaptım sabrettim bekledim düzelmesi için zaman verdim ama olmadı dersin pişmanlık yaşamazsın vicdanın da rahat olur herkes bir şansı hak eder madem ailende biliyor destekler biraz daha sabır ve sürekli dua et düzelmesi için rabbim yardımcın olsun
Ailem durumu biliyor. Biraz ugras mücadele et. Kötü biri degil diyorlar.baştan istememislerdi evlenmemi. Onları dinlemedim.yine de Her konuda arkamdalar. Kimseye de zararim olmaz ki. Kendime de bebeğe de bakarım çok şükür.
böle konuları okudukca evlılıkten soguyorum valla :/ iyikide bekarım ve ozgurum dıyorum.. allah sabır versn cnm bebek kısmetıyle bereketıyle gelırmıs. ıns hayatın iyi yonde gıder
anlıyorum seni ama daha çok yenisin evlilikte evliliğe alışma zaman ister birde hamilesin oda ayrı sakın şimdi ayrılmayı düşünme dövme işi falan yoksa sabret yoksa diyelim boşandın inan o hallerinide ararsın pişman olursun hiçbişey eskisi gibi olmaz dayan lütfen bak hiç tanımadan böyle durumda olanlara çok üzülüyorum aynı şeyleri kendimde çektiğim için ayrılmak iyi bişey olsaydı ayrıl derdim tabi dövme, içki, kumar gibi şeyler yoksa
Diyelim ki ayrildiniz, ayrildiktan sonraki hayatinizdan memnun olma ihtimali nedir?
Tekrar evlenmeyi dusundunuz, karsiniza cikacak olan insanin esinizden daha iyi olacagina dair bir garantiniz var mi?
Bana kalirsa hamilelik boyunca mutluluk hormonu duzeyinizi yukseltecek, kafanizi dagitacak aktivitelerde bulunun, hamile yogasi, pilates gibi, bunlar dogumu da kolaylastitir, bolca muz ve cikolata da iyi gelir)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?