Evlendiğini Şimdi Anladım İşte...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

gixxer_600

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2018
3.775
7.573
108
Merhaba hanımlar...
Benim en yakın arkadaşım abimdi.Kardeş ilişkisinden çok iki arkadaş gibiydik yıllardır.Cumartesi günü düğünü oldu evlendi.Nikahı ağustosta olmuştu ama 1+1 evini düğünden birkaç gün sonra boşaltıp kapatacağı için ben orda kalıyordum.Eşinin evinde de kalsa ara ara hep beraberdik eşi dünya iyisi bi insan çok çok seviyorum onu da.Birkaç ay sonrada bebişleri olacak.Yuvası kuruldu diye çok çok murtluyum ama bugün okuduğum şehre döndüm artık.Beni yeni evli abisinin evine kurulmuş bi parazit olarak görmeyin sakın,kalmamı onlar istedi ısrarla...Vedalaşırkende içim buruktu ama kırılma noktam feribotta oldu..Feribot iskeleye yaklaşırken arkadan ona çok çok benzeyen birini gördüm “Aaa abi” dedim hatta.Feribottan indiğimde de ona benzettiğim kişi önden yürüyordu “Abi benide bekle” diye tanımadığım birinin arkasından koşarken buldum kendimi gözlerim sulu sulu.Eve gelene kadar da ağladım.Bunca zaman hep yan yanaydık farkına varamamıştım evlendiğinin.Şimdi bile ağlıyorum elimde olmadan.Onun adına çok mutluyum ama yinede üzülüyorum.Ablam evlendiğinde de üzülmüştüm.Eşi ve görümcesiyle bize gelmişti oturmaya.Giderken ben onu kalacak sanıyordum sonra bi baktım o da gitti onlarla,o zaman anladım artık bambaşka bi hayatı olduğunu.Gerçi şimdi şeytan görsün yüzünü...
Abisi/ablası evlenenler ben nasıl aşıcam bu hüznü?

Fazla duygusalsınız anladığim kadarıyla. Abinizin mutlu oldugunu hatırlayarak ustesinden gelebilirsiniz. Zamanla alışacaksınız. Eşi ile iyi anlaştıktan sonra da baģlarinız hep kuvvetli olur. ben Abim in gerćekten evlendigini , market poşetlerini taşiyacak kimse kalmayinca anlamıstim.
😁😁.tabi sizin duygusal yaziniza hic olmadi bu anım ama kusura bakmayın.

Ne güzel duygularınızı böyle burda anlatıyorsunuz. Bazen görümceler aşırı garip davranıyor. Bunu anlamak için neler hissettiğinizi anlatmanız iyi olmuş. Zamanla alışırsınız inşallah. Biraz duygusal bir süreç. Ama aklı başında eğitim gören bir insansınız bunu atlatmak için duygularınızı paylaşıyorsunuz abuk subuk davranmak yerine takdir ettim.

E zaten okumaya başka sehre gitmissin
Abin annenin evinde de olsa zaten uzaga gitmistin.
Valla ben biri evlendi gitti diye boyle ici parcalanan-kendinden gecer gibi ağlayan insanlari anlayamıyorum (ozellikle kina gecelerinde)
Kendi ablam evlendiginde de universite icin gittiginde de "ne iyi,hadi iyi bak kendine" dedim bitti gitti. Ki cok yakinizdir.
Ayrica agustosta nikah ekimde dugun ne ara birkac aya bebekleri olacak noktaya geldiler,o kısmi anlamadim

Valla ben biri evlendi gitti diye boyle ici parcalanan-kendinden gecer gibi ağlayan insanlari anlayamıyorum (ozellikle kina gecelerinde)
Kendi ablam evlendiginde de universite icin gittiginde de "ne iyi,hadi iyi bak kendine" dedim bitti gitti. Ki cok yakinizdir.
Ayrica agustosta nikah ekimde dugun ne ara birkac aya bebekleri olacak noktaya geldiler,o kısmi anlamadim
Bebek nikah ve düğünden önce oldu.

Merhaba hanımlar...
Benim en yakın arkadaşım abimdi.Kardeş ilişkisinden çok iki arkadaş gibiydik yıllardır.Cumartesi günü düğünü oldu evlendi.Nikahı ağustosta olmuştu ama 1+1 evini düğünden birkaç gün sonra boşaltıp kapatacağı için ben orda kalıyordum.Eşinin evinde de kalsa ara ara hep beraberdik eşi dünya iyisi bi insan çok çok seviyorum onu da.Birkaç ay sonrada bebişleri olacak.Yuvası kuruldu diye çok çok murtluyum ama bugün okuduğum şehre döndüm artık.Beni yeni evli abisinin evine kurulmuş bi parazit olarak görmeyin sakın,kalmamı onlar istedi ısrarla...Vedalaşırkende içim buruktu ama kırılma noktam feribotta oldu..Feribot iskeleye yaklaşırken arkadan ona çok çok benzeyen birini gördüm “Aaa abi” dedim hatta.Feribottan indiğimde de ona benzettiğim kişi önden yürüyordu “Abi benide bekle” diye tanımadığım birinin arkasından koşarken buldum kendimi gözlerim sulu sulu.Eve gelene kadar da ağladım.Bunca zaman hep yan yanaydık farkına varamamıştım evlendiğinin.Şimdi bile ağlıyorum elimde olmadan.Onun adına çok mutluyum ama yinede üzülüyorum.Ablam evlendiğinde de üzülmüştüm.Eşi ve görümcesiyle bize gelmişti oturmaya.Giderken ben onu kalacak sanıyordum sonra bi baktım o da gitti onlarla,o zaman anladım artık bambaşka bi hayatı olduğunu.Gerçi şimdi şeytan görsün yüzünü...
Abisi/ablası evlenenler ben nasıl aşıcam bu hüznü?
Ağlamak biraz fazla değil mi yaaa garip yani tamam insan hüzünlenir falan ama daha fazlasına gerek yok ki...

Benim kız kardeşim evlediginde de, en baskın hissettiğim şey, "yuppi artık oda tamamen benim " düşüncesiydi.
Sevenler kavuşmuş bu ne dram.😄

Abim evlenip evi ilk terk ettiğinde bende çok kötü olmuştum. Aynı dediğiniz gibi arkadaş gibiydik.
1 gün geçti yok 2 gün geçti yok gelmiyorlar. Zaten ben en az 1 hafta beklemiyordum.
Neyse 3.gün annemle mutfaktayız. Anne ben abimi çok özledim diye ağlamaya başladım. Tam o sıra kapı çaldı.
Ayyy bir baktım gelmişler nasıl mutlu oldum nasıl sevindim.
Sonra zamanla onun mutlu olduğunu gördükçe alıştık tabi.
İnsan her şeye alışır.
Şimdi bende evlendim 1 sene oldu ve evimden çok uzaklara geldim.
İlk 2 ay her gece ağladım yatarken ama şimdi buna da alıştım.
Kısacası insan oğlu her şeye alışır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X