Evlendiğini Şimdi Anladım İşte...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ablamla ilgili konu açmıştım burda.İkinci kez hamileydi ve bunu benimle paylaşmamıştı kayınvalidesinin attığı iftiraya bakarak(iftirada şu;benim annem dayım ve teyzelerimle sorun yaşamıştı miras mal mülk davasından,eniştemde bunu gidip annesine anlatmıştı.Kadın herkesin ortasında anneme,kardeşlerinle miras için birbirinize düşmüşsünüz,demişti.Ablamda kayınvalidesine kimden duydun diye sorunca kadın benden duyduğunu söylemişti ablamda beni bi güzel azarlamıştı nasıl aile sırrımızı yayarsın diye.Abimin düğününe geldiğinde kızını sevdim sarıldım ama kendisiyle de eşiylede konuşmadım aile masasınada oturmadım hatta ve hatta ailelerle yapılan toplu çekimlerde onların olduğu karelerede girmedim.Bu kadar kırdı beni yaptıklarıyla.

Yazık yaaa, ablanız o sizin. Bir azarladı diye bu kadar tavır almanız hiç hoş değil. Sanki yan komşunuzdan bahsediyorsunuz, aile icinde uzun süreli küslük olmaz, daha dogrusu; olmamalı. Simdi abiniz de ayni seyi size yapsa onla da ayni bu sekilde buzz gibi bi iliskiniz mi olacak? Hadi oldu diyelim, nereye kadar? Kalbinizi bukadar sogutmayin ona karşı, ilk adimi atmaktan da gocunmayın derim ben :KK39:

Abartmışsınız diyenlerin,dalga gecenlerin abisi olmadıgına varsa bile arkadas gibi yakın olmadıklarına eminim.O yüzden bu yorumları takmayın,ben sizi gayet iyi anlıyorum ve hak veriyorum.Çözümü ise bilmiyorum ama dalga gecenlere sinir oldum.Abartıyorsun diyenlerin hayatında bu denli önemli bir abi/abla/kardeş figürü olmamış demek ki.Her zaman destek olan,üzüldüğünde seni neselendirmek icin dogdugun günden beri uğraşan,her zaman kol kanat geren,sırdaşın,arkadaşın,her şeyin.Yerine ne konur bilmiyorum :KK43: 1 senelik 2 senelik sevgilisinden ayrılıp burada ayılıp bayılan çok kişi var.Onların yaptığı bana daha abartı ve saçma geliyor.

Yazık yaaa, ablanız o sizin. Bir azarladı diye bu kadar tavır almanız hiç hoş değil. Sanki yan komşunuzdan bahsediyorsunuz, aile icinde uzun süreli küslük olmaz, daha dogrusu; olmamalı. Simdi abiniz de ayni seyi size yapsa onla da ayni bu sekilde buzz gibi bi iliskiniz mi olacak? Hadi oldu diyelim, nereye kadar? Kalbinizi bukadar sogutmayin ona karşı, ilk adimi atmaktan da gocunmayın derim ben :KK39:
İnanın bu kadar uzaklaşma sebebim sadece azarlaması değil.Yıllardır bana karşı hep fesatça bi tutum içindeydi yani buraya yazsam roman olur.Hep yanında oldum aman eşine kayınvalidesine mahcup olmasın diye ama verdiğim değerin 1 gram karşılığını göremeyince bitti artık.Yeğenlerimle hiç öyle değilim çocuk çünkü onlar daha onların hiçbi suçu yok.Ama ablamla eniştemle daha konuşmam.

Abartmışsınız diyenlerin,dalga gecenlerin abisi olmadıgına varsa bile arkadas gibi yakın olmadıklarına eminim.O yüzden bu yorumları takmayın,ben sizi gayet iyi anlıyorum ve hak veriyorum.Çözümü ise bilmiyorum ama dalga gecenlere sinir oldum.Abartıyorsun diyenlerin hayatında bu denli önemli bir abi/abla/kardeş figürü olmamış demek ki.Her zaman destek olan,üzüldüğünde seni neselendirmek icin dogdugun günden beri uğraşan,her zaman kol kanat geren,sırdaşın,arkadaşın,her şeyin.Yerine ne konur bilmiyorum :KK43: 1 senelik 2 senelik sevgilisinden ayrılıp burada ayılıp bayılan çok kişi var.Onların yaptığı bana daha abartı ve saçma geliyor.
Çok teşekkür ederim.Abim benim için bi abiden çok daha öteydi babamın yapmadığı babalığı o yaptı.Çoğu yorumu göz ardı ettim zaten direk. 😊

Merhaba hanımlar...
Benim en yakın arkadaşım abimdi.Kardeş ilişkisinden çok iki arkadaş gibiydik yıllardır.Cumartesi günü düğünü oldu evlendi.Nikahı ağustosta olmuştu ama 1+1 evini düğünden birkaç gün sonra boşaltıp kapatacağı için ben orda kalıyordum.Eşinin evinde de kalsa ara ara hep beraberdik eşi dünya iyisi bi insan çok çok seviyorum onu da.Birkaç ay sonrada bebişleri olacak.Yuvası kuruldu diye çok çok murtluyum ama bugün okuduğum şehre döndüm artık.Beni yeni evli abisinin evine kurulmuş bi parazit olarak görmeyin sakın,kalmamı onlar istedi ısrarla...Vedalaşırkende içim buruktu ama kırılma noktam feribotta oldu..Feribot iskeleye yaklaşırken arkadan ona çok çok benzeyen birini gördüm “Aaa abi” dedim hatta.Feribottan indiğimde de ona benzettiğim kişi önden yürüyordu “Abi benide bekle” diye tanımadığım birinin arkasından koşarken buldum kendimi gözlerim sulu sulu.Eve gelene kadar da ağladım.Bunca zaman hep yan yanaydık farkına varamamıştım evlendiğinin.Şimdi bile ağlıyorum elimde olmadan.Onun adına çok mutluyum ama yinede üzülüyorum.Ablam evlendiğinde de üzülmüştüm.Eşi ve görümcesiyle bize gelmişti oturmaya.Giderken ben onu kalacak sanıyordum sonra bi baktım o da gitti onlarla,o zaman anladım artık bambaşka bi hayatı olduğunu.Gerçi şimdi şeytan görsün yüzünü...
Abisi/ablası evlenenler ben nasıl aşıcam bu hüznü?
Yapacak bişey yok.Doğanın kanunu bu

Yapacak bişey yok.Doğanın kanunu bu
Haklısınız.Zaten ara ara kaçıp gelirsin diyolar ama işte orasıda başka sorun utanıyorum ben 🙄 hani bişey mi kırıcam yanlış bişey mi yaparım diye bu sefer onlarla geçirdiğim zaman akıp gidiyor ben böyle kendimi yerken 😬😬

Mune Mune abla konumu kapatmanı rica ediyorum.Gerçekten yardımcı olan halden anlayan hanımlara çook çook teşekkür ederim 🤗

benm abim 13 yıl önce evlendi üst katımda oturur.. ayda 1 kere görsem görururm.. yada biz de öyle kardeslk duygusu yok çokta umurumda olmaz kendisi..

bana bir yerlerde bir konuda takılı kalmışsınız gibi geldi

yani siz zaten başka şehirde iseniz abiniz evlendi diye bu kadar üzülmek ya da ablanız evlenince üzülmek gerçekten makul gelmedi

kaldı ki abiniz mutluymuş ayrıca muhtemelen aylardır da yenge ile bir arada

kırk yıl düşünsem birinin ben evlendiğim için üzüleceği aklıma gelmez

bence bağımsızlık konusunda yani bana ne onun hayatı aşamasına geçmek için destek alın yahut okumalar yapın

bir yerde bağlanma hususunda sıkıntılar yaşanmış olabilir

Çok abartı yaa çocuk musunuz yani hele tanımadığınız bir insanın arkasından benziyor diye abi diye ağlamak 3 yaşında çocuk işi yahu ağabeyin evlendi sadece sizi silmedi yani. Ablanızda da aynı şeyi düiünmüşsünüz herkesin bir evi yuvası olacak bu kadar acitasyona gerek yok sadece evleri ayrı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X