Evlendiğinizde Kaç kiloydunuz?

ahhh ahhhhhh.....cokacimcoook
şu iştah olmasa
evlendiğimde 54 kilodaydım sene 99.
ilk çocuğum doğdugunda 64 kiloydum(2002).
ikinci çocuğum doğduğunda 70 kiloydum(2005)
ve 4 senedir de 1 kilo verebildim.
yapıştı sanki üstüme kilolar yaa üfff gitmiyo(2009) mafoldumben

eşimle tanıştığımda 73 kiloydum yani 2003 te geçen sene bugün evlendik 67 kiloydum fakat sene başında 77 kiloya çıkmıştım atandımdı düğündü derken zayıfladım evlendik efenim ocaka kadar 10 kilo aldım ben şimdi 74 e indim o da eşim askere gitti die üzüntüden heee

evlendiğimde 1998 42 kiloydum,2 yıl sonra hamile kaldığımda 47 kiloydum 2001,yıl 2009 hamile kalmadan önce 49'dum,şu an doğum yapmama az kaldı 59 kiloyum,(boyum 155)

bu konuya yazmadan geçemedim en takıntılı olduğum mevzu çünkükaydirigubbakcemile3;
eşimle tanıştığımızda diyemeceğimde (çünkü aynı mahallede büyüdük) işte birbirimizi sevmeye başladığımızda 47 kiloydum, 2 sene sonra sözlendiğimde 50 kiloydum ne olduysa sözden sonra oldu 59 kiloya çıktım,eşim askerden dönene kadar 56 ya düştüm nişanda kilo almadım çok şükür hatta düğün stresiyle 2 kilo daha verdim ve 54 kiloyla evlendim veeeee maceram yeni başlamış oldu ben evli olmanın verdiği huzurun ve rahatlığın etkisiyle ,ayrıca 2 aylık bir bebek tedavisinin de etkisiyle 63 lere kadar çıktım.fakat aklım başıma geldi ve büyük bir çabayla 55 kiloya düştüm.şu an 55 kiloyum ve daha da düşmek istiyorum nasipse hamile olursam ki inşallah olurum yine alıcam kiloları....ama ben o şekilde kilo almayı bile çoooooooooook istiyorum mafoldumben...neyse çok uzattım sanırım .herkes benim gibi olacak diyede bir kural yok zaten ..benim haşimato rahatsızlığımın bu olaydaki payı çok fazla çünkü......korkmayın kızlar herşey kendimizde bitiyor ...biz nasıl istersek öyle olur yeterki isteyelim hayırlısını tabiiiiiiiiiiiiiiiiii....opuyorumnanaktan

Evlendiğim de 52 kiloyum. zemuszemus Gebeliğimi 65 kiloyla tamamladım :ecrin_bebek: 4.250 bir bebek doğurdum kısa sürede 53 kiloya döndüm ama 11 ay oldu doğum yapalı hala göbeğim var :kedi:

temmuz 2006 da evlendim 49 kiloydum :lepi:hihoyyyt
mayıs 2007 de hamile:CüvCüv: kaldığımda 55 kiloydum :uhm:
hamilelik sonunda tosun gibiydim klava:maşşalah :tomato:23 kilo almıştım ettimi 78 -tatlicadiarzu-kafamçokkarıştı
şubat 2008 de doğum yaptığımda anca 73 e düştüm :ecrin_bebek:laelaelaelaelae
şu an 60ım, azimliyim 55 e düşücem tutmayın beniii :sm_cool::hooray:

esımle anlasırken 56 kg dım ecen sene temmuzda evlendıgımde 53 kg evlendıkten snra sekreter olarak calışmaya basladım hep oturdugum için işe ve nereye gıdersem arabayla gıttıgım için (evlendıgım sehır soguk oldugu için esım hıç arabadan indırmıyodu hasta olmuyayım dıye) yemege kayınvalıdeme gıttıgım için v e oda cokkk guzel yemekler yaptıgı için şubatta 59_60 tım 3 aylık hamıleyken 63 tum su anda 8 aylık hamıleyım 68 ım inş 70 le bıtırırım ve dogumdan snra nisana kadar hedefım 55 inşallahhhhhhhh

bekarken 47 yi pek geçmedim evlendiğimdede ya 47 ya 45 tam hatırlamıyorum hemen hamile kaldım 72 ile doğum yaptım şimdi 58 ...5 yıllık evliyim...

evlendiğimde 56 kiloydum..
57 kilo ile hamile kaldım... 12 kilo kadar aldım toplamda...
69 kilo ile doğurdum... 58'e düştüm bir ara ama düşmem ile çıkmam bir oldu...
şuan 61 kiloyum...

54 kiloydum 1 senedir evliyim 60 oldum :) kocam iyi beslemiş beni Şeniz

meraba arkadaşlar ben 2 yıllık evliyim evlendiğimde 49 kiloydum şimdi 47 kiloyum çocuk yok daha bizde bakalım kilo alırmıyım ilerde ama çevrem sen çok kilo almazsın diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…