Evlendiğinizde Kaç kiloydunuz?

1.68 boyum var. 11 aylikevliyim. Evlendigimde 68 kiloydum hayatta en kilolu oldugum donemdeydim yani simdi 58-59 kiloyum. cocugumuz yok su an dusunmuyoruz ama bebekten sonra kilo verememekten cok korkuyorum

yaa bu ne her evlenen kilo almış nerdeyse yazlanlardan çıkardığım dogum kontrol haplarının etkisinin olduğu... -tatlicadiarzu-

bekarken 53-55 arası değişiyordu evlendikten sonra 58 e kadar çıktım zaman zaman, şu anda 55 kiloyum 3 yıllık evliyim ve bebeğim yok hamile olunca ne olcak çok merak ediyorum:)) boyumda 162 bu arada..

kizzz biz senle ayni boyda ayni kilodayiz.. benimde boy 1.62 kiloda 53-55 arasi gidip gelio :))):sm_cool:
insallah evlenince bende cok fazla kilo almam

1,68 boy 53 kilodayımmm bende evlenince kilo almaktan korkanlardanım..erkeğim için deil kendim için fazla kilodan hoşlanmıyorumm inş almam ama bünyem kilo almaya müsait :çok üzgünüm: sağlık olsun ne dielim :CüvCüv:

kızlar bende 9 yıllık evliyim.ilk evlendiğimde 49 kiloydum.11günlük evliyken hamile kaldım vee tam 77 kiloya çıktım ee 17 yaşında bayaa bilinçsiz oluyo hamilelikler..neyse doğumdan sonra 63 kiloya düştüm ve her yıl 3-4 kilo alıp verdim bi düzen tutturamadan.şuan yine 49 kiloyum sabitledim bu sefer sanırım..

Evlendiğimde 47 kg.'dum.Şimdi 55 Boyum 1.67Allah'tan çok almadım.:Saruboceq:

1,61 boyum evlendigimde 40-42 arasindaydim sonra 52 fln oldum bir sene icerisinde sonra hamileligimin ilk ayinda tekrar 41-42 gibi oldum birden kilo attim ama kilo attiktan sonraki iki hafta icinde 10-15 kilo birden aldim ve hamileligimi 65 kiloyla bitirdim simdi 61 kiloyum ve 1,5aylik bir kizim var! Umarim en kisa zamanda gine 52 fln olurum!!

ben evlendiğinde 49 kiloydum sonra 56 oldum hamileyken 75e vurdu ibre doğumdan 1 sene sonra 60 kiloya düştüm şimdi kızım 3 yaşında ve ben 57 kiloyum

ben 5 sene önce evlendim. ozaman 45 kiloydum.Şimdi 58 kiloyum .Doğum yaptığımda 64 kiloydum.bukadar verebildim....

Evlendiğimde yani 2 yıl önce 45kiloydum. kilo almak benim için meseleydi. Hamile kaldığımdan buyana 12kilo aldım.. 46 kilo ile kaldım ve şuan 58kiloyum.. Hamile kaldığımda zayıf olduğum için doktorum lafını bile açmıyor.. Normal kilo ile hamile kalsaydım çok fırça yiyecektim sanırım doktorumdan..:mymeka:

48 kıloydum evlenelı 5 ay oldu 53 kg oldum 55 e kadar yolum var sonra daha almıcam, neden dersenız habıre kurabıye kek yapıp yıyorum dayanamıyorum :)

52 kg ıle ewlendım dogum kont hapı kullandım 4 ay ewlenıp 1 ay sonra bıraktım ve 3 aylık ewlıyken 60 kg 4 aylık ewlıyken 62 kg oldum kılo aldım daha cocuk yok

60 kiloydum evlendiyimde..
şimdi ise ne siz sorun nede ben söyleyeyim :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Ben evlenmeden önce hiç kilom oynamazdı yıllar yılı hep 52 kilodaydım.Şimdi ise söylemeye utanıyorum ama 66 kiloyumm senağlama
Bana göre neden bu şekilde şişmanladım oysaki bekarken hiç kilo almazdım.Bence doğum kontrol hapı,düzenli yemek yemek,mutluluk (eğer evlilikte sorun yoksa endorfin salgılama zamanların çok daha fazla evlilikte),sigarayı bıraktım,eşine becerikli hatunu gösterim derken yapılan kek börek pasta türleri ve bunları bi güzel tüketmek cokacimcoook

Aklıma gelenler bunlar ama bekar zamanlarda olduğu gibi kilo vermek kolay değilmiş bunu çok iyi anladım.

ozaman ben evlenmeden önce bi 5-6 kilo ineyim'ki evlendigimde kilo aldigimda suanki kiloma ulasim :jeyyar:

ben de evlenmeden önce 49 dum şimdi 45im çocuk falan da yok daha çocuk olduktan sonra klo alırmıyım bilmiomm ama kendimi böle daha güzel buluyorumm:asigim:

evlendiğimde 52 kiloydum 59 la hamile kaldım 76 da doğurdum oğlum şimdi 5 aylık şimdi 65 kilodayım
tabi hiç yemeden kesmedim malum süt veriyorum ama boyum 170 çokta etkilemiyo
kendimi şimdi daha güzel buluyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…