Evlendiğinizde Kaç kiloydunuz?

simdi olctum taze taze 43.7 kilo cikti.700gramini cikiyorum kaldi 43...11 gune de kilo degismez herhalde kaydirigubbakcemile3 43 kiloyla dunya evine girecem.benden zayifi varmi?

simdi olctum taze taze 43.7 kilo cikti.700gramini cikiyorum kaldi 43...11 gune de kilo degismez herhalde kaydirigubbakcemile3 43 kiloyla dunya evine girecem.benden zayifi varmi?

ayyyyyyyyyyyy ne kadr az kalmışşşşşşşşş resim beklliiiyoruzzzzzzzzzzzzzzz :lepi::enbuyukkk:

nişanlıyken 57 felan vardım evlendim 53 oldum düğün koşuşturmasından
şimdi 55 kiloyum 3 yıllık evliyim henüz bebeiş yok bakalım ozamn kaç kilo olucam

Ben hala evlenmedim ama 50 kiloda evlenmeyı planlıyorum şuan 51 -52 kıloyum boy 1.66 =)))
Çok zayıf olunca hoş olmuyo elbiseleri taşımak açısından =)
Evdeki hesap çarşıya uyar ınş =)
Biraz erken konuşdum =))))

Son düzenleme:
evlendiğimde 47 kiloydum
47 ile hamile kaldım
hamileyken 85 oldum
dogum yapınca 52 kıloya dustum
kızım 9 yasında ben 65 kıloyum kaydirigubbakcemile2

46 kiloydum,yüzüm çökmüştü resmen,gelinlik için biraz kilo almak istedim ama alamadım,stresten

evlendiğimde 47 kiloydum yaklaşık 1 sene olucak şuan 54 kiloyum...biras kilo almak iide umarım fazlada almam:)

nişandan sonra birkaç kilo aldım ve 55 oldum.düğünde 53 şimdi ise 51im

kızlar bende 58 kiloyla evlendim 2 ay içinde 4 kilo aldım..yani anlayacağınız evlilik yaradı.:asigim:.sonra evliliğim 5 ayında hamile kaldım 62 ile ama hamileliğim çok zor geçti ilk 4 ay kilo verdim 58 düştüm..72 ile hamileliğim bitti şimdi bebğim olalı 9 ay oldu 64 kiloyum ama sıkı bir diyetteyim hedef 56 bakalım...:lepi:

Son düzenleme:
57 kiloydum evlendiğimde şimdi oldum 63.. 1bucuk senelik evliyizzz çocuk olunca düşünemiom kiloları yaadelikafadulden:mymeka:

bende 10aylık evlıyım evlenırken 52 kıloydum evlendıkten 3ay sonra 58 oldum şimdı gene 52 yım yanı fark etmıyo aynıyım eşim ise bayılıyo bu halıme.:sm_cool:

evlenırken 47 kıloydum...
hamıleyken son ayıma kadar aldıgım kılom 62...(15 kılo almıştım)
şimdiki kılom 55..
oglumuz 15 yaşından gıdıyor.)

ehehe ben evlendigimde 65 kiloydum hamile kaldım 6.ayımda hala 65 dim sonra 9.ayda balon gibi bir anda 90 oldum.dogumdan sonra 5 ayda tekrar 65 dim kızım bir yaşına geldiginde 58 kiloya düştüüm.şimdi ikinci hamileligim 2.ay bitti 66 kiloyum yani kendimi tekrar ediyorum kızlar.

ben evlendiğimde 63 kg.dım şimdide aynı kilodayım aradan 10 yıl geçti...ve 8 yaşındada bir oğulumvar.ama hala fiziğim genç kızların ki gibi..yerimseniben

kaydirigubbakcemile2 eşimle tanıstıgımda 52 kiloydum
düğünümde 58 oldum
4 yıllık evliyim 72 kiloyum
biri beni fişten ceksin yoksa durmayacagım ama dip not: sigarayı bırakalı 2 yıl oldu burdan belki kurtarırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…