evlendik ama evlendiğimizi gizliyor

sen bu adamla resmi olarak mi evlendin?
resmi ise, oha yani nasil saklanir ki koskoca 1 yil evlendigi insanin.
ayni evde degilmisiniz, cocuk hic gelmiyor mu, bu adamin ailesi arkadaslari akrabalari yok mu, hic gelmiyorlarmi bu adamin evine.
anlamadim gitti.

Daha evvel cevap vermiştim aıklamıştım...farklı şehirlerde yaşıyoruz ailesi ve çocuğuyla

Tazminat isteyen kim....ben bu saçmalıktan kurtulmak istiyorum
Canim sorun burda tazminat degil ;benim demek istedigimde farkliydi
Konuyu ilk okudugumda sana kizmistim,ama konu ilerledikce asil kabahatli olan esin diye dusunmeye basladim.
Adam ilk esi aldatildigini anlayinca bosandi diye hincini senden cikarmaya calisyor sanki
Ilk esi bosanmiycakti ,sende sevgili olarak kalicak mutlu mesut yasiycakti
Sanirim hep boyle yasamayi dusunuyordu ama isler istedigi gibi gitmedi
Yani simdi sen bosansan adam tazminat vermez ,sen istemezsin o ayri
Benim demek istedigim bu adam mahkemede seni rezil eder ,ilk evliligimim bunun yuzunden bozuldu bile der
sana her turlu camuru atar ,insanlar malesef ayrilinca gercek yuzlerini gosteriyorlar hers seye hazirlikli ol

Ben de böyle yapabileceğini hissediyorum...gerçek yuzunu şimdi gordum...ben söylemedim çunku öyle uygun goruyorum diyor...ben uygun görmüyorum ve kabul etmiyorum dedikçe çıldırdı.. Alışkın değil tabiii hep ben taviz verdim...geri dondum..iş ciddiye bindi ankayınca çirkefleşti resmen.işyerinde seni rezil edicem ailenle aranı bozucam diyor.insan kocadı ile ailesi ile ilgili şeyleri paylaşır ya onları bana karşı kullanıyor şimdi.tehdit ustune tehdit...beter şeyler olmaz inşallah..ders olsun bunlar arkadaşlar...çıkarına dokununca başka biri oldu...geri donuşum yok asla...ailem diyor ki bir adım atarsa istersen bir daha duşun diyor ben böyle bir adamla geçecek omur isyemiyorum

Nasıl yapabilirim bunu
Çevrenizden evlendiğinizi kimse bilmiyor sonuçta arkadaşlarınızdan bu konuda yardım isteyebilirsiniz aslında şahitlik falan yapabilirler aklıma bu geldi.Eşinizin iş arkadaşı ile olan konuşması var,hani arkadaşı nasıl idare edebiliyorsun demiş ya o arkadaşı şahitlik falan yapar mı acaba

Tehditler devam ediyor.yaptığı hata ya da hataları telafi etmek için adım attığı yok.tehdit ustune tehdit..en hoşlanmadığım insanlarla facede yazışmaya başlamış...sanki hatalı kendi değil...şapkasını alıp onune düşüneceğine diğer evliliğini mahvetti bunu kurtarayım diye duşunduğu yok.nasıl bir inat anlamak mumkun değil..tamam açıklayalım herkese demek yok...zamanı gelince açıklıycam diyor ne zaman diyorum kimbilir belki hemen belki iki hafta içinde diyor...belirsiz yani ama eve don diye tutturuyor...evden eşyalarını al dava aç diyor tamam diyorum kufredip tlf kapatıyor yüz kere arıyır sonra konuşalım diye tamam soyle dinliyorum diyorum ağza alınmayacak kufurler..neden kufrediyorsun diyorum cevap yok..korku filmi gibi..dun yanında kaldığım akrabamın evinin onune geldi dılanıyor sokakta...inadından da vazgeçmiyor...anlaşılan 90 yaşıma kadar kimse evlendiğimizi bilmeyecekti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…