Evliliği gizlediğini ispat edebilirsiniz.Ne yapayım yaaaaa ne yaşıyorum boyle
Tazminat isteyen kim....ben bu saçmalıktan kurtulmak istiyorumOyle adamlar tazminat verirmi saniyorsun
Her yolu dener ,hatta birde ustune konu sahibini suclar
Daha evvel cevap vermiştim aıklamıştım...farklı şehirlerde yaşıyoruz ailesi ve çocuğuylasen bu adamla resmi olarak mi evlendin?
resmi ise, oha yani nasil saklanir ki koskoca 1 yil evlendigi insanin.
ayni evde degilmisiniz, cocuk hic gelmiyor mu, bu adamin ailesi arkadaslari akrabalari yok mu, hic gelmiyorlarmi bu adamin evine.
anlamadim gitti.
Yanlış anlaşılan neYanlis anlasilma yanlis mesaj..
Canim sorun burda tazminat degil ;benim demek istedigimde farkliydiTazminat isteyen kim....ben bu saçmalıktan kurtulmak istiyorum
Ben de böyle yapabileceğini hissediyorum...gerçek yuzunu şimdi gordum...ben söylemedim çunku öyle uygun goruyorum diyor...ben uygun görmüyorum ve kabul etmiyorum dedikçe çıldırdı.. Alışkın değil tabiii hep ben taviz verdim...geri dondum..iş ciddiye bindi ankayınca çirkefleşti resmen.işyerinde seni rezil edicem ailenle aranı bozucam diyor.insan kocadı ile ailesi ile ilgili şeyleri paylaşır ya onları bana karşı kullanıyor şimdi.tehdit ustune tehdit...beter şeyler olmaz inşallah..ders olsun bunlar arkadaşlar...çıkarına dokununca başka biri oldu...geri donuşum yok asla...ailem diyor ki bir adım atarsa istersen bir daha duşun diyor ben böyle bir adamla geçecek omur isyemiyorumCanim sorun burda tazminat degil ;benim demek istedigimde farkliydi
Konuyu ilk okudugumda sana kizmistim,ama konu ilerledikce asil kabahatli olan esin diye dusunmeye basladim.
Adam ilk esi aldatildigini anlayinca bosandi diye hincini senden cikarmaya calisyor sanki
Ilk esi bosanmiycakti ,sende sevgili olarak kalicak mutlu mesut yasiycakti
Sanirim hep boyle yasamayi dusunuyordu ama isler istedigi gibi gitmedi
Yani simdi sen bosansan adam tazminat vermez ,sen istemezsin o ayri
Benim demek istedigim bu adam mahkemede seni rezil eder ,ilk evliligimim bunun yuzunden bozuldu bile der
sana her turlu camuru atar ,insanlar malesef ayrilinca gercek yuzlerini gosteriyorlar hers seye hazirlikli ol
Nasıl yapabilirim bunuEvliliği gizlediğini ispat edebilirsiniz.
Çevrenizden evlendiğinizi kimse bilmiyor sonuçta arkadaşlarınızdan bu konuda yardım isteyebilirsiniz aslında şahitlik falan yapabilirler aklıma bu geldi.Nasıl yapabilirim bunu
Galiba arkadaş başka yere mesaj yazacaktı buraya yazmış yAnlışlıkla.Yanlış anlaşılan ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?