evlendik ama evlendiğimizi gizliyor

Terk ettim yazacaktım
Peki siz boşanmayı düşünüyor musunuz ya,fikrimi gelince ya eski eşine karşı hissi var boşandığına pişman oldu yada başka bir kadın var,neyse Umarın en doğru kararı verirsiniz Rabbim yardım eder sizin içinde dua edeceğim.

eski eşi nişanlıymış ya söylemek için belki de onun evlenmesini bekliyor belki hala ona karşı hisleri var.
Önce o evlensin diye beliyır belki de...sen evlendin ben de odan sonra evlendim diycek...butun facebokka yazdım evli olduğumuzu soyadımı da değiştirdim.karısı duymuştur diye duşunuyorum.facebooktan çok kişi duyduaslında ama herkese ne diyor bilmiyorum ki belki de yok öyle bişey kızdı baa öyle yazdı diyırdur

Sağolun...avukatla goruştum vekaletname verdim boşanmak için avukat bir hafta bekle kendini dinle kararını gözden geçir dedi...ay sonua doğru açıyorum davayı

Su an görüştüğü kız evliliğinin ilk dönemindeki kiz değil....onun üstüne kac kisi geldi gect. Bu kız evleri ayridgimizdan beri hayatinda belki de seviyordur bilemiyorum...
Allah sorsun hakkimi ama ayrıldığım kişi bu kizla görüşürken baska kisilerlede görüşüyordu anlayacağıniz maymun iştahlı kimseye sınır yok
burdan çıkan sonuç; eşiniz gerçekte sizi değil o kızı sevmiş. hala onunla beraberse ve onu aldatmıyorsa bu sonuç çıkıyor ortaya malesef

Sanki 18 yaşında ergen gibisiniz gizli evlilik, aldatılan eş kaç yaşında insanlar, maalesef ah alanların yüzü gülmezmiş..

Ee eski eş nede olsa bosandiktan sonra nisanlanmis yani alninin akiyla tabiiki halinden memnun olacak
Ama sizinki yasak bir ilişki olarak başladığı için hala gizliliğini koruyo
Ama anlamadigim evli olduğunu bilmiyodym dediniz peki resmen nikah olmadiginda da mi bilmiyodunuz
Ozaman ögrendiginizde niye nokta koyamadiniz.en azından kocaman oglunu ogrendiginzde

Boşanacağım senden dedim konuşalım diye aradı iki kez hayır dedim ortadan kayboldu...yokoldu adam...kocam dediğim adam evliliğimizi açıkla deyince buhar oldu uçtu...

Bir kişi eşinden boşanma aşamasında olsa bile,onun başkasıyla ilişki başlatması asla doğru olamaz.

Adam önce ayrılacaktı resmi olarak,sonra da güzelce evlenecektiniz.Ama ayrı yaşıyorlardı aten karı koca değillerdi vs demek bahane değil.Kanun önünde evli mi evli arkadaşım.

İlan etmemesi sadece çocuğu için bile olsa başka bir çok soruna sebep.Düşünün etrafındaki insanlar bu adamı bekar sanıyor.
Evlilik demek ilan etmek demektir,bunlar birbirinin helali-karı kocalar demektir.Eğer kısa sürede ilan edecekse sabredin,yoksa işin sonu hoş görünmüyor.

Bi Bir sene oldu evleneli sizce bu yeterli bir süre çi

Boşanacağım senden dedim konuşalım diye aradı iki kez hayır dedim ortadan kayboldu...yokoldu adam...kocam dediğim adam evliliğimizi açıkla deyince buhar oldu uçtu...
Son durum bu mu abla şimdi görüşmüyor mu eşin seninle.

Son durum bu mu abla şimdi görüşmüyor mu eşin seninle.
aradı dört beş kez...işyerime geldi bağırdı çağırdı ayrılamazsın diye...ben omurluk evlendim senle ama çocuğum var lu an söyleyemem diyor...ben de kovdum..uzerine aradı bir iki kez görüşmek istemiyorum dedim bir kaç gündür hiçbişey yok...

Bence çok sinir edici bir durum.Herkes yeniden evlenebilir,oğlunu çok düşünüyorsa bir psikologdan destek alıp öyle açıklasın ne var yani.Oğlunu düşünüyor ,ya siz ne olacaksınız.Bu kadar fedakar olmayın.Fedakar olunacak bir mevzu değil.

Çok güzel söylediniz...daha iyi anlamak için soruyorum.. Siz annesiniz sanırım ve çocuk olsa da fedakarlık yapılacak bir durum değil diyorsunuz.boyle duşunmenize sebep olan ne sizin gozunuzden durum nasıl gorunuyor.tavrım doğru öyle değil mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…