Teşekkür ederimKeşke baştan ilan etmedikçe evlenmem deseydiniz ama olan olmuş.
Sizi gerçekten seviyor ve kaybetmek istemiyorsa ,çözüm bulmalı.Hem çocuğu bir şekilde öğrense,bence ilk günden demediği için daha kötü olur ilişkileri,çocuğunu hepten kaybedebilir,bunu hiç düşünmüş mü. Bir psikolog desteğiyle halledebilir,sonuçta eninde sonunda söyleyecek, sizin de evli olduğunuzu hissetmek hakkınız.Tabi bu ilişkiye başlama şeklinizi tasvip etmiyorum ama artık evlenmişsiniz,birşey denemez fazla.Ona psikolog alternatifini sunun ve zaman sınırı koyun,ayrıca sizi kaybetmekten de korksun.
Çocuk 14 yaşında...evet başta sorunlu bir donem olmuştu ancak evleneli bir yıl oldu...gizli evlilik nereye kadar olur...başka brşey var altında gibi geliyor bana...guven sıfırBütün yorumları okuyamadım canım da oğlu kaç yaşında acaba? Bir de öncesizinde sizin ilişkiniz varmış zaten boşnaırken eski eşi öğrenmiş galiba oğlu ve eşinizin ailesi de biliyor muydu? Hani biliyorlarsa belki de çocuk ve ailesi sizi istemeyecek diye zaman kazanmaya ya da geçiştirmeye çalışıyordur.
Gerçekten bence de durum buBelki ağır gelecek bu dediklerim ama dediğim gibi sen ailesinin ve çocuğunun gözünde "yuva yıkan" konumundasın. Bu yüzden de evliliğinizi saklamak istemesi çok normal çünkü alacağı tepkiden oğlu-ailesi ve senin aranda kalmaktan korkuyordur. Eski eşi nişanlanmış, çocuk biliyor, annesiyle yaşıyor ve bu yadırganmıyor çünkü kadın adam akıllı boşanmış şimdi yoluna bakıyor normal olan da bu zaten. Ama senin hiçbir iyi imajın yok o insanların gözünde o yüzden de adam bu topa girimyor. Haa mesele evliliğini saklamasının yanlışına gelince evet gerçekten koca bir yanlış var ortada ve bu böyle sürüp gidecek gibi duruyor. Rest çekmeseydin bu yüzünü hiç göremeyecektin belki de. Lütfen bana darılma kırılma ama benim penceremden olaylar böyle görünüyor, üzgünüm.
Elbette sizin tavrınız doğru,aradan 1 yıl geçmiş artık saklanmaması gerek,eğer çocuğunu düşünüyorsa psikoloğ eşliğinde açıklanabilir.Çok güzel söylediniz...daha iyi anlamak için soruyorum.. Siz annesiniz sanırım ve çocuk olsa da fedakarlık yapılacak bir durum değil diyorsunuz.boyle duşunmenize sebep olan ne sizin gozunuzden durum nasıl gorunuyor.tavrım doğru öyle değil mi.
Saldırıp duruyor...kararlıyım...Dun geç yarısı aradı bağırıyor kufrediyor neden evi terketmişim diye noterden ihtarname çekmiş eve don diye...evliliği gizlediğin muddetçe donmem ayrılıyorum dedim...oyle gerektiği için sakladım diyor hala haklısın açıklayayım demiyor...bitti dedim.tehdit ediyor...beni bağırarak tehditle bu koşulu kabule zorluyor...direniyorum...bir kaç gün geçsin davayı da açıcan...bir yandan eve don diyor ote taraftan gel eşyalarını al istemiyorum seni diyor...tamam arama o zaman dedim kriz geçiriyor telefonda...iş çirkinleşsin istemiyorum ama daldırıp duruyor
Eve dön diye noterden ihtarname mi çekmişDun geç yarısı aradı bağırıyor kufrediyor neden evi terketmişim diye noterden ihtarname çekmiş eve don diye...evliliği gizlediğin muddetçe donmem ayrılıyorum dedim...oyle gerektiği için sakladım diyor hala haklısın açıklayayım demiyor...bitti dedim.tehdit ediyor...beni bağırarak tehditle bu koşulu kabule zorluyor...direniyorum...bir kaç gün geçsin davayı da açıcan...bir yandan eve don diyor ote taraftan gel eşyalarını al istemiyorum seni diyor...tamam arama o zaman dedim kriz geçiriyor telefonda...iş çirkinleşsin istemiyorum ama daldırıp duruyor
bu evlilikten bundan sonra bir cacik olmaz .Hani adam artik evlendigini saklamasa bile acikca ilan etse bile duzelen pek birsey olmaz.Senden mutlaka bunun acisini cikarmak ister.Daha once yazmistim yine yaziyorum bu adam seninle sevgili olmayi benimsemis evli olma fikrini kabullenmiyor.Isin buyusu bozuldu ,cazibesini kaybetti .Insanlara apacik ben karimi aldattigim ,bosanmama sebep olan kadinla evliyim diyemiyor .Bunu gururuna yediremiyor.Aradan 10 yil gecse yine gizler bu adam,karakteri bozuk bence tum yaptiklariyla benim exi andiriyor.Dun geç yarısı aradı bağırıyor kufrediyor neden evi terketmişim diye noterden ihtarname çekmiş eve don diye...evliliği gizlediğin muddetçe donmem ayrılıyorum dedim...oyle gerektiği için sakladım diyor hala haklısın açıklayayım demiyor...bitti dedim.tehdit ediyor...beni bağırarak tehditle bu koşulu kabule zorluyor...direniyorum...bir kaç gün geçsin davayı da açıcan...bir yandan eve don diyor ote taraftan gel eşyalarını al istemiyorum seni diyor...tamam arama o zaman dedim kriz geçiriyor telefonda...iş çirkinleşsin istemiyorum ama daldırıp duruyor
Sizin de benzer bir olay mı olmuştu....eski eşinizle ilgili bu kesin kararı nasıl verdiniz.açıkçası bu saldırgan tavırları urkutuyor beni.hem suçlu hem guçlu beni bastırmaya ve kabullendirmeye çalışıyorbu evlilikten bundan sonra bir cacik olmaz .Hani adam artik evlendigini saklamasa bile acikca ilan etse bile duzelen pek birsey olmaz.Senden mutlaka bunun acisini cikarmak ister.Daha once yazmistim yine yaziyorum bu adam seninle sevgili olmayi benimsemis evli olma fikrini kabullenmiyor.Isin buyusu bozuldu ,cazibesini kaybetti .Insanlara apacik ben karimi aldattigim ,bosanmama sebep olan kadinla evliyim diyemiyor .Bunu gururuna yediremiyor.Aradan 10 yil gecse yine gizler bu adam,karakteri bozuk bence tum yaptiklariyla benim exi andiriyor.
Tazminat alabilirsin abla belkide bunu engellemek istiyor.Sizin de benzer bir olay mı olmuştu....eski eşinizle ilgili bu kesin kararı nasıl verdiniz.açıkçası bu saldırgan tavırları urkutuyor beni.hem suçlu hem guçlu beni bastırmaya ve kabullendirmeye çalışıyor
Oyle adamlar tazminat verirmi saniyorsunTazminat alabilirsin abla belkide bunu engellemek istiyor.
Ne yapayım yaaaaa ne yaşıyorum boyleAdam resmen bosanirsanizin alt yapisini yapiyor. Bosanma davasinda cekismeli olursa tazminat almanizi engellemeye calisiyor belki isterseniz ihtimali var demek aklinda. Ihtarname, davada kusurlu karsi taraf, evi terk etti don dedim donmedinin ispati icin kullaniliyor. Bosanmada kusuru size yikack yani anlasmali bosanmazsaniz.
Aşık olan, seven bir adamin bunu dusunmesi garip degil mi sence? Ben olsam hic guvenmem. Baya bildign tek ayak uzerinde 40 takla atiyor.
Kadınlar kulübünün siyaset topiğinde bir haber okudum dava açan kadın suçlu bulunmuş.Haberi okuyabilirsiniz sizde.Oyle adamlar tazminat verirmi saniyorsun
Her yolu dener ,hatta birde ustune konu sahibini suclar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?