Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

bende geldiimmm, Oyam hayırlı olsun bu topiği bugün keşfettim

daha muradımıza ermedik ama olsun, evlenmiş arkadaşlarımızdan bişeyler öğreniriz belki hani maksat bilgi paylaşımı

inşallah canım sen de kısa zamanda muradına erenlerden olursunnnn

ahhh aslı ahhh o zamanlar neden yoktun senden fikir alırdım

bilmiyorum ya Allah karşılaştırmasın da ünv. birkaç kez sapık takip etmişti. bu olaydan sonra çok korkar oldum yanımda biber gazı ,çakı almadan dışarı çıkamıyorum :26:

çok şükür başıma birşey gelmedi. ama bu korkuyu yenemedim. Allah'ım kimseye yaşatmasın. bu tür pislikler yüzünden bayanlar ne zorluk yaşıyor.

aman Allahım oyaaaa
ay ne gerzek adammış o yaaa salağa bak, ne kadar sapık insanlar var yarebbim Allah ıslah etsin onları

aslı adamı boğma taktiğine de ayrıca bayıldım

hııhıııı uçkur manyağı çok etrafta

Allah korusun canım, haklısın bu pislikler yüzünden hayatımızı nasıl etkiliiyorlar

oyam ne bilem ben kendimde deelim birkaç gündür...

çağlam önce ayvayı yiyon sonra muz u yiyon afedersin :dd:d:d:d

heh konumuzun uzmanı da geldi...senin basına vurdugu günleri de hatırlatırım Özlemimmmm

heh konumuzun uzmanı da geldi...senin basına vurdugu günleri de hatırlatırım Özlemimmmm

HEHEHHHEHH bu hafta gelinlik denedikten sonra daha bi başıma vurduda neyse diommmmmm şimdi herkesi günaha sokmayayımmmm her meyveyi yemeye razıyım yaaaaaaa

bu konu neden geyik sohbeti sayılıyor ki bilgi paylaşımı var buda hayatın ta kendisi

yine uzman konuşması yapmış zaten

aynen

HEHEHHHEHH bu hafta gelinlik denedikten sonra daha bi başıma vurduda neyse diommmmmm şimdi herkesi günaha sokmayayımmmm her meyveyi yemeye razıyım yaaaaaaa

Özlemim madem öyle seni meyve kesmez ballı sütümmm...sana mantar öneriyorum....mesela ben tavuklu severim...ahahahahah(ayyy noluyo bana,dügün yaklastı die ya dimi,ben böyle değildim,ben böyle değildim...bari Zakkum sarkısını söleyimmm.cuk diye oturdu

o değil de evlenecek olan herkesten öneri bekliyorum ben, aynı Oya gibi analiz yapın gelin bizle paylaşın bilgilenelim yani

sizin yemekhanede şap uygulaması başlattırıcam, bir iki isim var listemde

o değil de evlenecek olan herkesten öneri bekliyorum ben, aynı Oya gibi analiz yapın gelin bizle paylaşın bilgilenelim yani

kıymet valla tavsiye ederken iki kere düşünüyorum
evlilik iyi birşeyyy miii yoksa kötü birşey miii
yok yok iyi diyorum. sonra aklıma kötü şeyler gelince vazgeçiyorum

pazar günü gelen arkadaşlardan biri sevgilisi ile gelmişti.
hepberaber otururken ben aliden dert yanıyorum,ali pişkin pişkin sırıtıyor, sinir oldum. daha çok anlatmaya başladım kiii kızın gözler ahanda böyle
U dönüşü yapıp; aşkım benim aslında çok yardımcı oluyor, yemekleri o pişiriyor mesela, bulaşık desen hiç yıkatmıyor. demeye başladım.

napayım gencecik bir hayatı etkilemek istemedim

ıyykkk beni cinsel münasebetten soğuttunuz

yavrum kendinize gelin bir yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…