bende geldiimmm, Oyam hayırlı olsun bu topiği bugün keşfettim
daha muradımıza ermedik ama olsun, evlenmiş arkadaşlarımızdan bişeyler öğreniriz belki hani maksat bilgi paylaşımı
ahhh aslı ahhh o zamanlar neden yoktunsenden fikir alırdım
aman Allahım oyaaaa
ay ne gerzek adammış o yaaa salağa bak, ne kadar sapık insanlar var yarebbim Allah ıslah etsin onları
aslı adamı boğma taktiğine de ayrıca bayıldım
bilmiyorum ya Allah karşılaştırmasın da ünv. birkaç kez sapık takip etmişti. bu olaydan sonra çok korkar oldum yanımda biber gazı ,çakı almadan dışarı çıkamıyorum :26:
çok şükür başıma birşey gelmedi. ama bu korkuyu yenemedim. Allah'ım kimseye yaşatmasın.bu tür pislikler yüzünden bayanlar ne zorluk yaşıyor.
oyam ne bilem ben kendimde deelim birkaç gündür...
çağlam önce ayvayı yiyon sonra muz u yiyon afedersin :dd:d:d:d
heh konumuzun uzmanı da geldi...senin basına vurdugu günleri de hatırlatırım Özlemimmmm
heh konumuzun uzmanı da geldi...senin basına vurdugu günleri de hatırlatırım Özlemimmmm
HEHEHHHEHH bu hafta gelinlik denedikten sonra daha bi başıma vurduda neyse diommmmmm şimdi herkesi günaha sokmayayımmmm her meyveyi yemeye razıyım yaaaaaaa
HEHEHHHEHH bu hafta gelinlik denedikten sonra daha bi başıma vurduda neyse diommmmmm şimdi herkesi günaha sokmayayımmmm her meyveyi yemeye razıyım yaaaaaaa
yine uzman konuşması yapmış zaten
aynen
Özlemim madem öyle seni meyve kesmez ballı sütümmm...sana mantar öneriyorum....mesela ben tavuklu severim...ahahahahah(ayyy noluyo bana,dügün yaklastı die ya dimi,ben böyle değildim,ben böyle değildim...bari Zakkum sarkısını söleyimmm.cuk diye oturdu
o değil de evlenecek olan herkesten öneri bekliyorum ben, aynı Oya gibi analiz yapın gelin bizle paylaşın bilgilenelim yani
sizin yemekhanede şap uygulaması başlattırıcam, bir iki isim var listemde
sen merak etme kıymetim,hayırlısıyla bi evlenim de
o değil de evlenecek olan herkesten öneri bekliyorum ben, aynı Oya gibi analiz yapın gelin bizle paylaşın bilgilenelim yani
Özlemim madem öyle seni meyve kesmez ballı sütümmm...sana mantar öneriyorum....mesela ben tavuklu severim...ahahahahah(ayyy noluyo bana,dügün yaklastı die ya dimi,ben böyle değildim,ben böyle değildim...bari Zakkum sarkısını söleyimmm.cuk diye oturdu
ya neyyyy,ne kızıon ama