- 12 Aralık 2017
- 202
- 310
- 18
- Konu Sahibi HerSey_Guzel_Olucak
Bu iyiydi :)Hep o heyecanı yaşamayı kalp zaten kaldırmaz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu iyiydi :)Hep o heyecanı yaşamayı kalp zaten kaldırmaz![]()
Çocuk olursa nolacak:)Di mi ya? ben evlilik düşündüğümüz birine ciddi ciddi teklif etmiştim bi zamanlar.
Düşünsene, hafta da 2 gün sen onda kalırsın, o arda sende....hem değişiklik, hem özlem olur. Kalan zamanlarda özgürlük, sakinlik...
Sevgiliyken eşim beni bir kere topluklu ayakkabısız görmemiştirSelam kizlar tabi bu dert degilde sadece siksik dusundugum bu konu.Ben 4 aylik evliyik ama simdiden sevgililik donemimizi cok ozledim. Hep korktugum sey bu evlilik aski oldurur diyorlardi inanmazdim hemde bu kadar erken.Aslinda olduruyor demeyelikde degistiriyor qaliba.Esimle severek evlendik simdide seviyoruz ama eskisi gibi degil o ozlemmi desem tutkumu desem sanki kayb oluyor evlendikden sonra.Mesela bi saat gormesem cok ozlerdim ama simdi oyle olmuyor cinsellikdede ayni sanki istek azaliyor.niye boyle oluyorku?ne apsak ne etsek?herkesdemi boyle oluyor?ama insan hep ayni tutkuyla sevmek istiyor simdi boyleylse bi kac yil sonrayi dusunemiyorum ohoo
Bende de tam tersi 1 sene oldu 1 saat görmesem aklımdan çıkmıyor yanimdayken bile özlüyorum . Ondan sonra aile sorunları vs derken nekadar çok sevsekte arada kavgalarimz eksik olmuyor. Kısaca herkes farklı konulardan çekiyor çok ta canını sıkma seni seviyorsa ve düzgün biriyse bekarliktaki gibi ilgi gostermemesini sorun etmeSelam kizlar tabi bu dert degilde sadece siksik dusundugum bu konu.Ben 4 aylik evliyik ama simdiden sevgililik donemimizi cok ozledim. Hep korktugum sey bu evlilik aski oldurur diyorlardi inanmazdim hemde bu kadar erken.Aslinda olduruyor demeyelikde degistiriyor qaliba.Esimle severek evlendik simdide seviyoruz ama eskisi gibi degil o ozlemmi desem tutkumu desem sanki kayb oluyor evlendikden sonra.Mesela bi saat gormesem cok ozlerdim ama simdi oyle olmuyor cinsellikdede ayni sanki istek azaliyor.niye boyle oluyorku?ne apsak ne etsek?herkesdemi boyle oluyor?ama insan hep ayni tutkuyla sevmek istiyor simdi boyleylse bi kac yil sonrayi dusunemiyorum ohoo
Adam donunu yikatip,yemek yiyecek,çekirdek citlatip çay demli olsun diyecek ,kiyafet temiz ütülü olacak ....bunlari diğer evde kim yapacak ?Girer mi erkekler o topaBence 2 ev çok mantıklı...kimse ile 7/24 aynı evde yaşamayacaksın aslında...
Ama nedense erkekler bile bu teklife sıcak bakmıyor![]()
Çocuk mevzusu bana hep uzaktı, onu pek hesaba katmadığım doğru.Çocuk olursa nolacak:)
Birde senin olmadığın zamanlarda hayatı nasıl geçiyor haberin olmaz ki :/
Yaw hakkaten, arkadaşlarıyla gezer, gece geç gelir, maçına gider, dır eden soran yok, hatta hanımın pek masrafı bile yok vs diye atlarlar diye hayal ediyordum ama siz haklı çıktınızAdam donunu yikatip,yemek yiyecek,çekirdek citlatip çay demli olsun diyecek ,kiyafet temiz ütülü olacak ....bunlari diğer evde kim yapacak ?Girer mi erkekler o topa![]()
Bak bende onu demek istedim benim dusuncelerimi yazmissinBiz evlenmeden önce senelerce uzak şehirlerde yaşadık birbirimizi sık göremedik. Gorusecegimiz zaman günler öncesinden heyecan başlardı en ufak bir kivilcimla alev alacak gibiydik :) şimdi evlendik 5 ay oldu eşim evden çalışıyor 24 saat evde özlem falan kalmadı ama o eski heyecan da ateş de yok tabi. Yine de hep yanımda dursun yakinimda olsun istiyorum bu da sevginin başka bir bicimi heralde :)
Di mi ya? ben evlilik düşündüğümüz birine ciddi ciddi teklif etmiştim bi zamanlar.
Düşünsene, hafta da 2 gün sen onda kalırsın, o arda sende....hem değişiklik, hem özlem olur. Kalan zamanlarda özgürlük, sakinlik...
Al işte, test edip onaylanmışı da var. Şapkamı çıkartıyorumbenim suanda yasadigim Hayat. Nisanlim kendi evinde ben kendi evimde. Hfta 3 gün ya ben onda kaliyorum yada o bende. arada birde 250 kilometre var... ohhhh tam rahatlik.
bana kalsa evlenip ayni eve girmem ama nisanlim istiyor...
Yalnız sevgiliyken benim hikaye de benzerdi.O aile ile yaşıyordu benim kendi duzenim vardı.Bizim demo pek gerçegi yansitmadiAl işte, test edip onaylanmışı da var. Şapkamı çıkartıyorum![]()
Yani hep aynı ateş aynı aşk kalmaz heralde yoksa 40-50-60 yaşına geldiğimizde aynı adamlarla durmak istemezdik. Sevgi sanırım şekil degistirebilen bişey. Bazen özlemle harmanlaniyor bazen merhametle bazen minnetle ne biliyim ama hep var olan bişey.. yani inşaallah var olur hep :)Bak bende onu demek istedim benim dusuncelerimi yazmissin
Al işte, test edip onaylanmışı da var. Şapkamı çıkartıyorum![]()
Yaw hakkaten, arkadaşlarıyla gezer, gece geç gelir, maçına gider, dır eden soran yok, hatta hanımın pek masrafı bile yok vs diye atlarlar diye hayal ediyordum ama siz haklı çıktınız![]()
Hadi ya? Ne gibi süprizler oldu?Yalnız sevgiliyken benim hikaye de benzerdi.O aile ile yaşıyordu benim kendi duzenim vardı.Bizim demo pek gerçegi yansitmadi
Benim evimde her işi yapıp bana kağıt da kebap yapan ,maddi destegimde duygulanip insanlar bu paylasimi hayat boyu yakalayamiyorlar diyen adam evlenince ben biliyorum,ben karar veririm tarzı davranmaya başladı.Ara annemi fasulyeyi nasıl sevdiğimi anlatsın,annem atletimi öyle katlamiyor ama bile demisligi varHadi ya? Ne gibi süprizler oldu?
Konu sahibi de kızmıyordur umarım...uzatmayacağım inş :S