• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikden sonra boylemi oluyor?

Evliliğimi anlatmaktan hoşlanmıyorum, bir garip oluyor, sakil duruyor ama 24 yıl olacak, aşkla evlendik, birimiz bir sebeple evden ayrı kalsak ağlayarak gidiyoruz, ki bu adamla ben 15-20 yıldır işini evden yürüttüğü için 7/24 bir aradayım.

Ya aşk yanlış biliniyor ya evlilik bilemiyorum :KK43:
Vays, demek bu da mümkün. :KK57: Hakkaten maşallah. O sizin de güzelliğinizden, birbirinizi tamamlamanızdan demek.

İki tarafda da bencil hiç yok gibi olsa gerek. :nazar:

Birlikte yaşamaya yanlış yerden bakıyorsunuz gibi geldi
Sanki olumsuzluklara odaklanmışsınız
Olması gereken sona inanıp o yönde ilerlemişsiniz gibi
Evliliğin güzelliklerini keşfetmeye çalışın
Birlikte uyanmanın mutluluğunu tadın
Cinsellikde birbirinize açık olmalısınız
Bol bol sarılın
Ama hergün gördüğüm adam modunda yaşamayın

4 ay çok kısa bir süre

Bende fazla ütopiğim belki
5 yıldır evliyiz
Eve gelmesini dört gözle beklerim
Uyurken izlemek yanımda olmasını görmek şükretme sebebi
Sabah güne birlikte başlamak bile mutlu ediyor
Ben aşık olmadan evlenmem demiştim
Gerçekten gözüm kör olmasa evlenmezdim o kadar uzaktı evlilik bana
Bi ara konu açmıştım çocuktan sonra aşk bitiyormu diye
5 aylık oğlumuz var çok şükür korktuğum gibi olmadı
Evliliğimde aşk bitse o heyecanı uzun süre hissetmesem aşırı mutsuz olacağım için ayrılırım kesin

Evliliğimi anlatmaktan hoşlanmıyorum, bir garip oluyor, sakil duruyor ama 24 yıl olacak, aşkla evlendik, birimiz bir sebeple evden ayrı kalsak ağlayarak gidiyoruz, ki bu adamla ben 15-20 yıldır işini evden yürüttüğü için 7/24 bir aradayım.

Ya aşk yanlış biliniyor ya evlilik bilemiyorum :KK43:

Ahretlik aşkı ölüp bitmek gözlerin köreltilmesi olarak anlıyor çoğu genç,mantıklı bakamıyorlar..
Burada duygusallık devreye giriyor..
Evliliğide koçişime yemek yapayım çamaşırını yıkayım benimle ilgilensin ve daha niceleriyle düşünüyorlar..

Aslında aşk ve evlilik farklı kavramlardır..

Ben öpüyorum, seviyorum akşamları. Mıncırıyorum kokusunu içime çekiyorum ve en önemlisi gün içinde özlüyorum. Kendi kendimi motive ettim ben aslında. Yani öptükçe öpesim geldi, sevdikçe sevesim geldi. Evde kovalıyorum adamı gel bir kere öpeyim diye, o da kaçıyor. Allah bozmasın mutlu evlilikleri..

Mune Mune abla
HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir

Ablalarım ben tam sizin gibiyim valla, aşk bana güzel bir duygu gibi bile gelmiyo, hoyrat bi kere, yıkıcı, sevgi daha dingin hele içinde merhamet de varsa, biliyo musunuz ben babam vefat ettiğinde annem ve kardeşimle ağlamadığım kadar eşimle birlikte ağladım, o ağladı ben ağladım, en büyük acımı onunla göğüsledim, bu minnet benim için çok kıymetli...

Bence kesinlikle karakter de etkili bunda, siz birbirinizin gerçek anlamda ruh eşi olmuşssunuz ben inanıyorum ruh eşi kavramına beyaz atlı prenslere falan :)

Vays, demek bu da mümkün. :KK57: Hakkaten maşallah. O sizin de güzelliğinizden, birbirinizi tamamlamanızdan demek.

İki tarafda da bencil hiç yok gibi olsa gerek. :nazar:

Evet gerçekten biz birbirimizin ruh eşi olmuşuz, bunu flört döneminde anlayamamıştık, evlenince aşk bitiyor diyenlerin tersine bir durum yaşadık, heyecan var mı? Kavuşamayan aşık heyecanı yaşamıyoruz ama birbirimizden ayrı kalmak zorunda kalırsak arabeske bağlıyoruz, 5 yılı flört 29 senelik beraberlik, sanki birbirimizden öncesi yok gibi.

Mune Mune abla
HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir

Ablalarım ben tam sizin gibiyim valla, aşk bana güzel bir duygu gibi bile gelmiyo, hoyrat bi kere, yıkıcı, sevgi daha dingin hele içinde merhamet de varsa, biliyo musunuz ben babam vefat ettiğinde annem ve kardeşimle ağlamadığım kadar eşimle birlikte ağladım, o ağladı ben ağladım, en büyük acımı onunla göğüsledim, bu minnet benim için çok kıymetli...

Aşkı güzel yaşarsan güzeldir canısı,ama kendimizi çok kaptırmadan yıpratmadan yaşarsak mantığıda devreye sokarsak o zaman güzel..

Hala gözlerinin içine bakarken titriyorsak titretiyorsak kalbimiz atıyorsa süper o zaman..

Evet gerçekten biz birbirimizin ruh eşi olmuşuz, bunu flört döneminde anlayamamıştık, evlenince aşk bitiyor diyenlerin tersine bir durum yaşadık, heyecan var mı? Kavuşamayan aşık heyecanı yaşamıyoruz ama birbirimizden ayrı kalmak zorunda kalırsak arabeske bağlıyoruz, 5 yılı flört 29 senelik beraberlik, sanki birbirimizden öncesi yok gibi.

Maşallah ahretliğime :nazar::nazar: nazar değmesin sizlere..

Ya kizlar bitdi demiyorum sadece degisti diyorum tabiki esimi cok seviyorum sik sik sariliyorum opuyorum kokluyorum sadece eskisi gibi olmuyor ilk aylar daha ic iceydik yanimdan 5 dakika ayrilmazdi sadece zamanla boyle olmasina bozuldum qaliba

Ya kizlar bitdi demiyorum sadece degisti diyorum tabiki esimi cok seviyorum sik sik sariliyorum opuyorum kokluyorum sadece eskisi gibi olmuyor ilk aylar daha ic iceydik yanimdan 5 dakika ayrilmazdi sadece zamanla boyle olmasina bozuldum qaliba

o zaman çocuk için acele etme o zaman hepten rutin olacak

Maşallah ahretliğime :nazar::nazar: nazar değmesin sizlere..
Amin, Allah herkesi eşiyle huzurlu mutlu etsin, aşk tutku bir yana, evliliklerde en önemlisi saygı, güven ve sadakat duygusu.
Bunlar sağlanamıyorsa aşkından ölseniz, sevgisinden kıvransanız ne çare.

Amin, Allah herkesi eşiyle huzurlu mutlu etsin, aşk tutku bir yana, evliliklerde en önemlisi saygı, güven ve sadakat duygusu.
Bunlar sağlanamıyorsa aşkından ölseniz, sevgisinden kıvransanız ne çare.

Amin inşallah her şeyin başı karşılıklı saygı sevgi sadakat aslında..
Aşk sonra geliyor her zaman için..

Selam kizlar tabi bu dert degilde sadece siksik dusundugum bu konu.Ben 4 aylik evliyik ama simdiden sevgililik donemimizi cok ozledim. Hep korktugum sey bu evlilik aski oldurur diyorlardi inanmazdim hemde bu kadar erken.Aslinda olduruyor demeyelikde degistiriyor qaliba.Esimle severek evlendik simdide seviyoruz ama eskisi gibi degil o ozlemmi desem tutkumu desem sanki kayb oluyor evlendikden sonra.Mesela bi saat gormesem cok ozlerdim ama simdi oyle olmuyor cinsellikdede ayni sanki istek azaliyor.niye boyle oluyorku?ne apsak ne etsek?herkesdemi boyle oluyor?ama insan hep ayni tutkuyla sevmek istiyor simdi boyleylse bi kac yil sonrayi dusunemiyorum ohoo
1 sene evliliğe alışma süresi var bir sene sonra bu düşüncelerin değişecek hep aynı tutkuyla sevemezsin tabi evlilik bir süre sonra alışkanlığa dönüyor küçük kaçamaklar yapın sevgiliyken olduğunuz gibi randevulaşıp buluşun iş çıkışlarında falan

Her an ellerinizi tutup gözlerinize bakamaz ki, seviyorum hatta şu an aynı ev içindeyiz, o salonda ben mutfakta :-)
Flörtle evlilik aynı olmaz, artık ikinizinde sorumlulukları var, severken düşünmeniz gereken faturalar, severken ödemeniz gereken taksitler var, sevgi sorumluluk ve emekle yoğrulur, güven, saygı ve sadakatle harmanlanır.
Evlilik hayatına alıştıkça herşey yoluna girecektir.

Evliliğin ne mantığı kalıyor o zaman? Aynı çatı altında yaşanmayacaksa. Bekar hayatı yaşasınlar o zaman. Bağlılık nerde kalıyor? İnsan karısını/kocasını ihtiyacı olduğu her an yanında ister. Kavanozu açamadığımız zaman komşuya gider gibi kocamızın evine mi gidecez? Kaldı ki insanlar 1 evin ihtiyacını karşılayamazken, 2 evin geçimi nasıl sağlanacak bu devirde... :110:
Kavanozları hep kocanız mi açıyor?

Her an ellerinizi tutup gözlerinize bakamaz ki, seviyorum hatta şu an aynı ev içindeyiz, o salonda ben mutfakta :-)
Flörtle evlilik aynı olmaz, artık ikinizinde sorumlulukları var, severken düşünmeniz gereken faturalar, severken ödemeniz gereken taksitler var, sevgi sorumluluk ve emekle yoğrulur, güven, saygı ve sadakatle harmanlanır.
Evlilik hayatına alıştıkça herşey yoluna girecektir.
Bizde aynı evdeyiz o farklı kanepede ben farklı :) hep dipdibe olmakta bazen bunaltıcı olabiliyor herkesin kendine önce bireysel zaman ayırması lazım :) evlilik terapistleri bile bunu öneriyor birbirimizi özleyin ki konuşacak konunuz olsun diyorlar

Bizde aynı evdeyiz o farklı kanepede ben farklı :) hep dipdibe olmakta bazen bunaltıcı olabiliyor herkesin kendine önce bireysel zaman ayırması lazım :) evlilik terapistleri bile bunu öneriyor birbirimizi özleyin ki konuşacak konunuz olsun diyorlar
Doğru, sevmek adamı veya kadını ölümüne kıskanıp kısıtlamak değildir çünkü, insanlar hem birbirini sevip hem sosyal hayatta bireysel var olabilmeli.

Back
X