• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikden sonra boylemi oluyor?

Doğru, sevmek adamı veya kadını ölümüne kıskanıp kısıtlamak değildir çünkü, insanlar hem birbirini sevip hem sosyal hayatta bireysel var olabilmeli.
Öyle insanlar var ki görev icabı birbirinden farklı şehirlerde görev yapmak zorunda kalan bence azda olsa şükretmeyi bilmek lazım konu sahibi arkadaşımızda biraz aceleci davranıyor bu konuda evliliğin biraz oturması için zaman lazımm bir süre sonra evli bile olsan insan azda olsa yalnız kalmayı özlüyor bu benim gibi uzun yıllardır evli olanlar için geçerli ben 20 yasında evlendim ve neredeyse 5 senelik evliyim ama eşim işe gitsede biraz kafa dinlesem kendimle ilgilensem diyorum bazen :hamarat:

Bende evlilikler bu şekilde olsa diye düsünürüm hep. ozaman heyecan aşk bitmezdi
Canım sevgililik bile bir süre sonra alışkanlığa dönüyor kaldıki evlilik erkekler sevgilikten çok evliliği tercih ederler ama biz kadınlar nedense sevgili kalmayı daha çok tercih ediyoruz belki de evlilik duygusunun sorumlulugundandır bilmiyorum sevgi saygı ve alışkanlık devam ediyor evlilik öyle çok büyük bir aşkla yıllarca kalmıyor ne yazık ki tartışmalar başlayınca insanlar büyük Sevgilerden vazgeçiyor galiba ne yazık ki

Son düzenleme:
Çocuk mevzusu bana hep uzaktı, onu pek hesaba katmadığım doğru.

Ama aldatacak insan böyle bir evliliğe evet demez zaten diyorum. Tek eşli ama özgürlüğüne düşkün yaşamak isteyenler için. Arada güven olsun, ben hakkaten kimin ne yaptığını da pek merak etmiyorum. Teoride güzel geliyor 2 ev, pratikte sorun olabilir...

Zaten kimse yanaşmadığı için ben hala bekarım :KK70:
:-):-)

Aldatmak gibi değil de özel ilgi alanları, davranışları huyu suyu ne bileyim işte her ..ku nu bilmeden bir insanı tam tanımak sayılmıyor sanki :rolleyes:

Ama bana sorsan galiba bende senin istediğin şeyi isterdim. Çok tanımasam da olur gönlüm hoş olsun yeter hem canımı da sıkamaz, hadi evine derim :D

:-):-)

Aldatmak gibi değil de özel ilgi alanları, davranışları huyu suyu ne bileyim işte her ..ku nu bilmeden bir insanı tam tanımak sayılmıyor sanki :rolleyes:

Ama bana sorsan galiba bende senin istediğin şeyi isterdim. Çok tanımasam da olur gönlüm hoş olsun yeter hem canımı da sıkamaz, hadi evine derim :KK70:
Amaaan Türk erkeğinin kaç tanesinde var o muamma, gizem...tanımayan bir pişman, tanıyan bin :D

Evliliğimi anlatmaktan hoşlanmıyorum, bir garip oluyor, sakil duruyor ama 24 yıl olacak, aşkla evlendik, birimiz bir sebeple evden ayrı kalsak ağlayarak gidiyoruz, ki bu adamla ben 15-20 yıldır işini evden yürüttüğü için 7/24 bir aradayım.

Ya aşk yanlış biliniyor ya evlilik bilemiyorum :KK43:
Maşallah size :) benim sizin kadar uzun değil 1,5 yıl kadarcık bir evlilğim var ve konu sahibi arkadaşın tam tersine daha da güzelleşiyor gibi geliyor bana her şey. Nasıl başarıyorsak arama yapacağımız ya da mesaj atacağımız an aynı vakte denk geliyor hep:KK68:
konu sahibi arkadaşım bu birazcık sizin einizde. Eğer çalışmıyorsan akşamları eşin işten gelince kapyı sen aç atla boynuna seni çok özledim de:) bunun gibi basit birkaç şey yapsan eşinden de dönüş olacak sana eski günlerdeki :KK68:

Ben kendim açıyorum ama yıllardır ben kadın degilmiyim yoksa :KK45:

Sanki yemek yaptığım saatte eşim kavanoz açmak için işten izin isteyecek

Evdeyse ve yakınımdaysa zorlanırsam açtırıyorum doğrusu. Damacanayı özellikle kapının yanında bekletiyor, yüklenip taşımıyorum. Mutfak işlerini benden bekliyorsa o da en azından bunları yapsın bana ne diye. :KK45:

4 ay kısa bir süre. Öncesinde uzun bir flört dönemi yaşanmış, alışkanlıklar çoktur bir ihtimal olabilir ama yinede çok kısa. Demek ki aşık olarak evlenmediniz. Çünkü sevgide eskisi gibi değil demişsiniz. Sizin ilişki de tutku yok. Başka sebep gelmedi aklıma.

senin biraz erken olmuş bizde bu monotonluk alisilmislik evliliğimizin 3.senede oldu.....seviyorsun ama tutku gerçekten azaliyor. eski.heyecan kalmıyor
....ben ilk evlendikten sonraki 2 sene esimi.her gordugumde heyecanlanırdım herkes şaşırırdı .beni.isyerimden.almaya her.gelecegi gun aksami iple çekerdim .ne bilim simdi daha farkli düşüncelerim

Bence 2 ev çok mantıklı...kimse ile 7/24 aynı evde yaşamayacaksın aslında...

Ama nedense erkekler bile bu teklife sıcak bakmıyor :işsiz:
Tabi ki bakmaz yemeği kim yapacak, çamaşırı kim yıkayacak. O top yapıp evin her köşesine çıkardığı çorapları kim toplayacak mesela :))

Back
X