Evlendikten 7-8 ay sonra bakımsızlasan kadınlar :(

Kalp-yolu

Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2016
116
40
13
Arkadaslar evlılıgımın bırıncı yılını doldurdum ve kendımı cok fazla saldım. Bekarken ve evlendıgım ılk zamanlar cok bakımlıydım hıc eksık etmezdım sac makyaj gıyım suan heves flan bısı kalmadı ıcımde hergun bır paspal sinir olmaya basladım kendıme , sızce neden boyle oluyor bakımsızlasmaya umursamamaya kendımzle ılgılenmemeye baslıyoruz ne yapmak gerekır bununla ılgılı yorumlarınızı beklıyorum ?

6 senelik evliyim. Hala çocuğum olduğunu duyanlar inanamıyor. Seviyorum peeling maske vs şeyleri. Doğal makyajı. Bunun dışında eş faktörü önemli. Eşim fark eder bişey yaptığımda iltifat eder. Çoğunlukla güzel olduğumu söyler. Ben de daha güzel görünmek isterim. Bunun dışında çalışmak faktörü var. Çalışınca mecbur bakımlı da oluyorsun. Ee herkes iki dirhem bi çekirdek geliyo işe

6 senelik evliyim. Hala çocuğum olduğunu duyanlar inanamıyor. Seviyorum peeling maske vs şeyleri. Doğal makyajı. Bunun dışında eş faktörü önemli. Eşim fark eder bişey yaptığımda iltifat eder. Çoğunlukla güzel olduğumu söyler. Ben de daha güzel görünmek isterim. Bunun dışında çalışmak faktörü var. Çalışınca mecbur bakımlı da oluyorsun. Ee herkes iki dirhem bi çekirdek geliyo işe

Buna katılıyorum çalışmak çok önemli. Bakımsız bağ gibi oluyorsun evde olunca.

Kesinlikle katılıyorum . İş faktörü çok önemli kadınlar birbirlerini erkeklerden çok daha fazla süzüyor

Arkadaslar evlılıgımın bırıncı yılını doldurdum ve kendımı cok fazla saldım. Bekarken ve evlendıgım ılk zamanlar cok bakımlıydım hıc eksık etmezdım sac makyaj gıyım suan heves flan bısı kalmadı ıcımde hergun bır paspal sinir olmaya basladım kendıme , sızce neden boyle oluyor bakımsızlasmaya umursamamaya kendımzle ılgılenmemeye baslıyoruz ne yapmak gerekır bununla ılgılı yorumlarınızı beklıyorum ?
Eee Can'ım eşin ne diyor bu duruma. Benimki iki gün boşlasam hemen başlıyor eleştirilere .

bakımsız dolaşmanız bırakın eşinizi sizi rahatsız etmiyor mu? ben şahsen paspal bir şekilde gezsem kendimden rahatsızlık duyarım ne öyle hastalıklı gibi. ve şu da bir gerçek ki erkekler bakımsız kadınlardan hiç haz etmezler;)

Ben 7 senelik evliyim. 4 yaşında bi kızım var. Birkaç ay öncesine kadar eşim geleceği zaman imkan varsa duş alır, giyinir, hafif makyaj yapardım. Etek bluz, tayt tunik, bazen eşofman ama kapıyı ertesi gün aynı kıyafetle acmamaya çalışırdım. Eşimin hoşuna gidince olumlu geri dönüşü olunca bu senelerce devam etti. Şuan çalışmıyor evde, bi de hava soğuk ya ondan mı bilmem biraz motivasyonum düştü. :)

Şimdi bu eş için yapılan bi şey gibi görünüyor ama farkediyorum, bana ruhuma da iyi geliyor. Yoksa zaten tüm gün evdeyim, yemek yaparken soğan kokuları, çocukla uğraş ev işi kan ter içinde kaliyor insan. Bu yine bi kontrol sağlıyor. O aynı esofmani günlerce giymek, saçlarını taramamaya donuyor. O pijamayla tüm gün dolasmaya.. Böyle böyle evden çıkasin gelmiyor.. Kilo alıyorsun, iyice salıyorsun.. :/

Netice-i kelam, ipin ucunu kaçırmamak için kendini motive etmek en güzeli. Duş en kolayı. Çünkü banyodan sonra zaruri saçlar kuruyacak, nemlendirici sürülecek ve yeni giysiler giyilecek :)

Bi de saç kesimi ve boya da insanın modunu çok değiştiriyor :KK66:

Son düzenleme:
bende ulke faktoru var.buraya gelmesem turkiyede kalsam asla birakmazdim kendimi,geldim suraya hayat bitt:mad:yasadigim yerde sonsuza dek ayni kiyafet ve parmak arasi terlikle yasayabilirsin,oyle bayik ve siradan...deniz kum gunesten baska bir halt yok...sanki bu ulke paralel evrenmis ucakla turkiyeye inince gercekle yuzlesiyormusum gibi geliyor.turkiyeye temelli donunce eski halime donecegime adim gibi eminim.simdiden kilolarin bir kismi gitti,devami gelir insallah amin..evlilikten sonra saldiniz peki cevreyi de mi onemsemiyorsunuz?

Hanımlar ınanın çalısırken daha bakımlıydım. Hergun duzenlı dus alır saçımı aksamdan düzlesdırır sabah jilet gbı bır makyajla cıkardm dısarı. Suan sacıma bırde kaynak yapdırdım taramkda cok zorlanıyorm hep bırbırne dolasıyor. Acılmıyor sac kopuyor flan ugrasamıorm hevesm kacıyor. Dısarı cıkarken dıkkat etmeye calısıyorm gene ufak da olsa bakım yapıyorm ama eskı hevesm yok eskıden makyajm bıle tam otururdu yuzume suan yüzeysel bos durmasn yuzum dıe rımel ruj pudra o kadar. Ve ınanın bu halımden cok rahatsız olmaya basladım.

Bakımlı kadın her gün duş alan, yada gün aşırı kış oldugu için
Yatakdan kalkınca pijamasını çıkaran
Deodorant her gün kullanan
Dişlerini en az iki kez fırçalayıp, diş ipi ve dil fırçası yapan
Güzel bir koku hafif
Kısa tırnak ve temiz saçlar
Yemek yapınca kıyafetini degiştiren
Banyodan sonra vücut kremini, nemlendiricisini, ve özellikle ayak bakım kremi ( lapitakı) unutmaması gerekir.
Dışarı çıkarkende zaten bütün bayanlar özenir.

Erkeklerın bence cok bısy yapmasına gerek yok sac sakal tras oldugunda duzenlı dusunu alıyor ıse ne gıyseler yakısıyor bızde kezban gbı dalanıyoruz ortalıklarda :((

Bir gun pijamalarimla otursam hasta oluyorum ben.
Aynaya bakinca oyle sacim basim daginik, tepeden toplu, yuzum gozum kaymis gorunce kendimi hemen hasta moduna giriyorum ve ciddi ciddi hasta oluyorum.
O yüzden her sabah kalkip dusumu alip saclarimi duzeltip giyinip oturuyorum evden hic cikmayacak olsam bile.
Bu es icin yapilacak sey degil icinizden gelmeli, aynaya bakip kendinizi begenmeyince rahatsiz olmalisiniz ki bunu rutine baglayabilesiniz yoksa ite kaka gitmiyor. 3 gun olsa 5 gun olmuyor.

Erkeklerın bence cok bısy yapmasına gerek yok sac sakal tras oldugunda duzenlı dusunu alıyor ıse ne gıyseler yakısıyor bızde kezban gbı dalanıyoruz ortalıklarda :KK43:(
Türk erkekleri de Mahmut zaten ;)
Sen erkeklerin bakımlı olmasına gerek yok diyip biz kezban gibi dolanıyoz dersen erkeklerden kezban muamelesi görme hakkın var
Kezbanlığı tek bakımsızlık için demiyorlar çünkü aklı fikri evlenmek evlilik kociş olanlara da diyorlar mantığı kap öyle gel ;)

bende ulke faktoru var.buraya gelmesem turkiyede kalsam asla birakmazdim kendimi,geldim suraya hayat bitt:mad:yasadigim yerde sonsuza dek ayni kiyafet ve parmak arasi terlikle yasayabilirsin,oyle bayik ve siradan...deniz kum gunesten baska bir halt yok...sanki bu ulke paralel evrenmis ucakla turkiyeye inince gercekle yuzlesiyormusum gibi geliyor.turkiyeye temelli donunce eski halime donecegime adim gibi eminim.simdiden kilolarin bir kismi gitti,devami gelir insallah amin..evlilikten sonra saldiniz peki cevreyi de mi onemsemiyorsunuz?

sonsuza dek parmak arası terlik mi?

tam benlik

Back
X