21 yaşında evlendim, 5-6 ay sonra korunmayı bıraktık. 2 yıldır bir sürü doktora gittim gebe kalmak için. Genç anne olmak istiyordum 22'de gebe kalıp 23'te doğurmak için de evdeki hesap çarşıya uymadı.Kafamı karıştıran bir sorun var buna çevrem de etki ediyor . Şu an için maddi durumumuz orta halli iyi yani kıyıda köşede birikmişimiz falan da var ama henüz ne bir evimiz ne bir arabamiz var çevremde ev araba almak için çalışıp çocuğu erteleyip şu an çocuğu olmayanlar var tedavi görüyorlar bende çok istiyorum ama şu an için maddiyat olarak hazır hissetmiyorum . 24 yaşındayım ilerde yaş ilerledikce daha az tahammülüm olur diye de korkuyorum calisicam ugrasicam diye bitik bir durumdan çıkıp çocuk sahibi olursam ona ruhen bedenen yetemem diye korkuyorum bir yandan da ertelersem ya olmazsa ya olmuyorsa da ben bunu geç fark edersem diye korkuyorum napcagimi şaşırdım siz evlendikten ne kadar süre sonra çocuk istediniz sizin seruveniniz nasıl ilerledi tabiki herkesin yaşam şekli ve hayatı farklı ama yorumlarınızı bekliyorum
27- 28 yaş çok ideal geliyor bana, 32 yaş civarında da bi kardeşi olsa bitti gitti işte.Kafamı karıştıran bir sorun var buna çevrem de etki ediyor . Şu an için maddi durumumuz orta halli iyi yani kıyıda köşede birikmişimiz falan da var ama henüz ne bir evimiz ne bir arabamiz var çevremde ev araba almak için çalışıp çocuğu erteleyip şu an çocuğu olmayanlar var tedavi görüyorlar bende çok istiyorum ama şu an için maddiyat olarak hazır hissetmiyorum . 24 yaşındayım ilerde yaş ilerledikce daha az tahammülüm olur diye de korkuyorum calisicam ugrasicam diye bitik bir durumdan çıkıp çocuk sahibi olursam ona ruhen bedenen yetemem diye korkuyorum bir yandan da ertelersem ya olmazsa ya olmuyorsa da ben bunu geç fark edersem diye korkuyorum napcagimi şaşırdım siz evlendikten ne kadar süre sonra çocuk istediniz sizin seruveniniz nasıl ilerledi tabiki herkesin yaşam şekli ve hayatı farklı ama yorumlarınızı bekliyorum
Ben hemen istemiştim. Ama bizim evlendiğimiz de çok şükür evimizde arabamız da vardı. Olmasaydı bende biraz beklerdim. Ona rağmen eşim hemen istemedi. 1 sene sonra düşündük. Tabi bizim düşündüğümüz gibi de bebek gelmiyor yani. İlk gebeliğim için 9 ay denedik sonra sağlıksız gebelik oldu. Sonra başka sorunlar çıktı derken. 3 sene sonra oldu çocuk. Yani biz isteyince hemen de olmuyor. Bu arada ne kadarlık evlisin izKafamı karıştıran bir sorun var buna çevrem de etki ediyor . Şu an için maddi durumumuz orta halli iyi yani kıyıda köşede birikmişimiz falan da var ama henüz ne bir evimiz ne bir arabamiz var çevremde ev araba almak için çalışıp çocuğu erteleyip şu an çocuğu olmayanlar var tedavi görüyorlar bende çok istiyorum ama şu an için maddiyat olarak hazır hissetmiyorum . 24 yaşındayım ilerde yaş ilerledikce daha az tahammülüm olur diye de korkuyorum calisicam ugrasicam diye bitik bir durumdan çıkıp çocuk sahibi olursam ona ruhen bedenen yetemem diye korkuyorum bir yandan da ertelersem ya olmazsa ya olmuyorsa da ben bunu geç fark edersem diye korkuyorum napcagimi şaşırdım siz evlendikten ne kadar süre sonra çocuk istediniz sizin seruveniniz nasıl ilerledi tabiki herkesin yaşam şekli ve hayatı farklı ama yorumlarınızı bekliyorum
Cahilken evlendin evlendin akillaninca zorYaş 39 24 yasında anne olmuştum ahh ne zorlanmıştım.
22'de evlendim ben ama dönüp bakıyorum ulan o yaşta nasıl evlendim diyorum :)
Gerçekten ya asla düşünmüyorum :) iki gün önce aldatildigimi öğrendim ben seveceğimi de düşünmüyorum neyseCahilken evlendin evlendin akillaninca zor
Evlendikten 2 yıl sonra çocuk düşündük ama o 4. Yılımızda gelmeyi tercih ettiKafamı karıştıran bir sorun var buna çevrem de etki ediyor . Şu an için maddi durumumuz orta halli iyi yani kıyıda köşede birikmişimiz falan da var ama henüz ne bir evimiz ne bir arabamiz var çevremde ev araba almak için çalışıp çocuğu erteleyip şu an çocuğu olmayanlar var tedavi görüyorlar bende çok istiyorum ama şu an için maddiyat olarak hazır hissetmiyorum . 24 yaşındayım ilerde yaş ilerledikce daha az tahammülüm olur diye de korkuyorum calisicam ugrasicam diye bitik bir durumdan çıkıp çocuk sahibi olursam ona ruhen bedenen yetemem diye korkuyorum bir yandan da ertelersem ya olmazsa ya olmuyorsa da ben bunu geç fark edersem diye korkuyorum napcagimi şaşırdım siz evlendikten ne kadar süre sonra çocuk istediniz sizin seruveniniz nasıl ilerledi tabiki herkesin yaşam şekli ve hayatı farklı ama yorumlarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?