- 15 Eylül 2022
- 4.011
- 16.839
- 123
Kafamı karıştıran bir sorun var buna çevrem de etki ediyor . Şu an için maddi durumumuz orta halli iyi yani kıyıda köşede birikmişimiz falan da var ama henüz ne bir evimiz ne bir arabamiz var çevremde ev araba almak için çalışıp çocuğu erteleyip şu an çocuğu olmayanlar var tedavi görüyorlar bende çok istiyorum ama şu an için maddiyat olarak hazır hissetmiyorum . 24 yaşındayım ilerde yaş ilerledikce daha az tahammülüm olur diye de korkuyorum calisicam ugrasicam diye bitik bir durumdan çıkıp çocuk sahibi olursam ona ruhen bedenen yetemem diye korkuyorum bir yandan da ertelersem ya olmazsa ya olmuyorsa da ben bunu geç fark edersem diye korkuyorum napcagimi şaşırdım siz evlendikten ne kadar süre sonra çocuk istediniz sizin seruveniniz nasıl ilerledi tabiki herkesin yaşam şekli ve hayatı farklı ama yorumlarınızı bekliyorum
Hemen istedim ama şu an ki aklım olsaydı şimdi isterdim (yaşım 29) çünkü daha bilinçliyim.Ne zaman kendini hazır hissedersen ve daha da önemlisi rabbim ne zaman isterse o vakit olsun.Tahammül konusuna gelince merak etme söz konusu evlat olunca fazlasıyla sabrın sınanıyor zatenKafamı karıştıran bir sorun var buna çevrem de etki ediyor . Şu an için maddi durumumuz orta halli iyi yani kıyıda köşede birikmişimiz falan da var ama henüz ne bir evimiz ne bir arabamiz var çevremde ev araba almak için çalışıp çocuğu erteleyip şu an çocuğu olmayanlar var tedavi görüyorlar bende çok istiyorum ama şu an için maddiyat olarak hazır hissetmiyorum . 24 yaşındayım ilerde yaş ilerledikce daha az tahammülüm olur diye de korkuyorum calisicam ugrasicam diye bitik bir durumdan çıkıp çocuk sahibi olursam ona ruhen bedenen yetemem diye korkuyorum bir yandan da ertelersem ya olmazsa ya olmuyorsa da ben bunu geç fark edersem diye korkuyorum napcagimi şaşırdım siz evlendikten ne kadar süre sonra çocuk istediniz sizin seruveniniz nasıl ilerledi tabiki herkesin yaşam şekli ve hayatı farklı ama yorumlarınızı bekliyorum
Cok harika bir yorum .arti 27 28 daha uygun gibi24 yaşında ne çocuğu ya,
Çok saçma bir mantık bence 'bekledik sonra olmadi' diye hazır olmadan çocuk yapmak.
Tupbebek forumlarında gez, kaçı kadinlarin 35ten büyük,kaçı yirmilerinde. Artık kısırlık yediklerimizle içtiklerimizle bir hayat gerçeği. Yani zor çocuğunun olacağı varsa bugün de olmaz .
O yüzden git sen de eşin de kapsamlı teste gir. Amhne tshne bak, ultrasona gir, eşin sperm versin.
Her şey normalse hazır olana kadar erteleyin.
Problem varsa o zaman düşünürsünüz
Maddi durumunuzda sıkıntı yoksa olsun bence.Ben açıkçası 25 yaşımda falan anne olmak isterdim.Kafamı karıştıran bir sorun var buna çevrem de etki ediyor . Şu an için maddi durumumuz orta halli iyi yani kıyıda köşede birikmişimiz falan da var ama henüz ne bir evimiz ne bir arabamiz var çevremde ev araba almak için çalışıp çocuğu erteleyip şu an çocuğu olmayanlar var tedavi görüyorlar bende çok istiyorum ama şu an için maddiyat olarak hazır hissetmiyorum . 24 yaşındayım ilerde yaş ilerledikce daha az tahammülüm olur diye de korkuyorum calisicam ugrasicam diye bitik bir durumdan çıkıp çocuk sahibi olursam ona ruhen bedenen yetemem diye korkuyorum bir yandan da ertelersem ya olmazsa ya olmuyorsa da ben bunu geç fark edersem diye korkuyorum napcagimi şaşırdım siz evlendikten ne kadar süre sonra çocuk istediniz sizin seruveniniz nasıl ilerledi tabiki herkesin yaşam şekli ve hayatı farklı ama yorumlarınızı bekliyorum
Kac yıllık evlisiniz onemli olan oKafamı karıştıran bir sorun var buna çevrem de etki ediyor . Şu an için maddi durumumuz orta halli iyi yani kıyıda köşede birikmişimiz falan da var ama henüz ne bir evimiz ne bir arabamiz var çevremde ev araba almak için çalışıp çocuğu erteleyip şu an çocuğu olmayanlar var tedavi görüyorlar bende çok istiyorum ama şu an için maddiyat olarak hazır hissetmiyorum . 24 yaşındayım ilerde yaş ilerledikce daha az tahammülüm olur diye de korkuyorum calisicam ugrasicam diye bitik bir durumdan çıkıp çocuk sahibi olursam ona ruhen bedenen yetemem diye korkuyorum bir yandan da ertelersem ya olmazsa ya olmuyorsa da ben bunu geç fark edersem diye korkuyorum napcagimi şaşırdım siz evlendikten ne kadar süre sonra çocuk istediniz sizin seruveniniz nasıl ilerledi tabiki herkesin yaşam şekli ve hayatı farklı ama yorumlarınızı bekliyorum
Ben 29 da evlendim 31 de anne oldum. Secne sansım olsa 2 3 sene sonra olmasını daha mantıklı buluyorum. 24 yas. Siz sasırdınız mı bilmiyorum. Ev ve araba alın önce. En azından 1+0bike olsa ev. Dünyaya gelecek cocugu sefaletinize ortak etnwyin. İşe girin asgari ücret olmuş 11 bin. Gezin tozun 3 4 seneye de önünüzü görürsünüz.Kafamı karıştıran bir sorun var buna çevrem de etki ediyor . Şu an için maddi durumumuz orta halli iyi yani kıyıda köşede birikmişimiz falan da var ama henüz ne bir evimiz ne bir arabamiz var çevremde ev araba almak için çalışıp çocuğu erteleyip şu an çocuğu olmayanlar var tedavi görüyorlar bende çok istiyorum ama şu an için maddiyat olarak hazır hissetmiyorum . 24 yaşındayım ilerde yaş ilerledikce daha az tahammülüm olur diye de korkuyorum calisicam ugrasicam diye bitik bir durumdan çıkıp çocuk sahibi olursam ona ruhen bedenen yetemem diye korkuyorum bir yandan da ertelersem ya olmazsa ya olmuyorsa da ben bunu geç fark edersem diye korkuyorum napcagimi şaşırdım siz evlendikten ne kadar süre sonra çocuk istediniz sizin seruveniniz nasıl ilerledi tabiki herkesin yaşam şekli ve hayatı farklı ama yorumlarınızı bekliyorum
Güzel düsünce ama bence biraz hayatinizi yasayin. Daha yaşin genç. Gezin, tozun. Cocukla inan cok zor. Evlilik de once rayina girsin. Bu isler kismet gerci ben istemuyordum 1-2 yil ama oluverdiKafamı karıştıran bir sorun var buna çevrem de etki ediyor . Şu an için maddi durumumuz orta halli iyi yani kıyıda köşede birikmişimiz falan da var ama henüz ne bir evimiz ne bir arabamiz var çevremde ev araba almak için çalışıp çocuğu erteleyip şu an çocuğu olmayanlar var tedavi görüyorlar bende çok istiyorum ama şu an için maddiyat olarak hazır hissetmiyorum . 24 yaşındayım ilerde yaş ilerledikce daha az tahammülüm olur diye de korkuyorum calisicam ugrasicam diye bitik bir durumdan çıkıp çocuk sahibi olursam ona ruhen bedenen yetemem diye korkuyorum bir yandan da ertelersem ya olmazsa ya olmuyorsa da ben bunu geç fark edersem diye korkuyorum napcagimi şaşırdım siz evlendikten ne kadar süre sonra çocuk istediniz sizin seruveniniz nasıl ilerledi tabiki herkesin yaşam şekli ve hayatı farklı ama yorumlarınızı bekliyorum
Ben 30 yaşımda evlendim ilk ay korunduk ikinci ay ben çocuk istiyorum diye tutturdum. 4. ayimda da ikizlere hamile kaldım. Bazen ikisine enerjim yetmiyor ama 25 yaşında anne olan bir tanıdığım var tek bebek ondan daha enerjiğim yani bence yaşla değil kişilikle alakalı.Kafamı karıştıran bir sorun var buna çevrem de etki ediyor . Şu an için maddi durumumuz orta halli iyi yani kıyıda köşede birikmişimiz falan da var ama henüz ne bir evimiz ne bir arabamiz var çevremde ev araba almak için çalışıp çocuğu erteleyip şu an çocuğu olmayanlar var tedavi görüyorlar bende çok istiyorum ama şu an için maddiyat olarak hazır hissetmiyorum . 24 yaşındayım ilerde yaş ilerledikce daha az tahammülüm olur diye de korkuyorum calisicam ugrasicam diye bitik bir durumdan çıkıp çocuk sahibi olursam ona ruhen bedenen yetemem diye korkuyorum bir yandan da ertelersem ya olmazsa ya olmuyorsa da ben bunu geç fark edersem diye korkuyorum napcagimi şaşırdım siz evlendikten ne kadar süre sonra çocuk istediniz sizin seruveniniz nasıl ilerledi tabiki herkesin yaşam şekli ve hayatı farklı ama yorumlarınızı bekliyorum
Ben sizin yaşınızdayken nişanlıydım daha 25 te evlendim çocuğu 10 sene sonra istedik biyolojik saat işlemese ben bir 10 sene daha beklerdim özgürlüğüme düşkünüm eşimle iki kişilik hayatımızı da çok seviyorum açıkçası bu zamana kadar yapmak istediğim çok şey vardı kendi adıma çocukla da olurdu ama zor olurdu hayallerimi gerçekleştirmeye çalışırken çocuğuma vereceğim ilgiden ve zamandan çalmak istemedimKafamı karıştıran bir sorun var buna çevrem de etki ediyor . Şu an için maddi durumumuz orta halli iyi yani kıyıda köşede birikmişimiz falan da var ama henüz ne bir evimiz ne bir arabamiz var çevremde ev araba almak için çalışıp çocuğu erteleyip şu an çocuğu olmayanlar var tedavi görüyorlar bende çok istiyorum ama şu an için maddiyat olarak hazır hissetmiyorum . 24 yaşındayım ilerde yaş ilerledikce daha az tahammülüm olur diye de korkuyorum calisicam ugrasicam diye bitik bir durumdan çıkıp çocuk sahibi olursam ona ruhen bedenen yetemem diye korkuyorum bir yandan da ertelersem ya olmazsa ya olmuyorsa da ben bunu geç fark edersem diye korkuyorum napcagimi şaşırdım siz evlendikten ne kadar süre sonra çocuk istediniz sizin seruveniniz nasıl ilerledi tabiki herkesin yaşam şekli ve hayatı farklı ama yorumlarınızı bekliyorum
Ben 30 yaşıma az kala evlendim. 5 ay sonra hamile kaldım, ama siz gencsiniz 2 yıl çalışıp birikim yapın ,daha güzel olurKafamı karıştıran bir sorun var buna çevrem de etki ediyor . Şu an için maddi durumumuz orta halli iyi yani kıyıda köşede birikmişimiz falan da var ama henüz ne bir evimiz ne bir arabamiz var çevremde ev araba almak için çalışıp çocuğu erteleyip şu an çocuğu olmayanlar var tedavi görüyorlar bende çok istiyorum ama şu an için maddiyat olarak hazır hissetmiyorum . 24 yaşındayım ilerde yaş ilerledikce daha az tahammülüm olur diye de korkuyorum calisicam ugrasicam diye bitik bir durumdan çıkıp çocuk sahibi olursam ona ruhen bedenen yetemem diye korkuyorum bir yandan da ertelersem ya olmazsa ya olmuyorsa da ben bunu geç fark edersem diye korkuyorum napcagimi şaşırdım siz evlendikten ne kadar süre sonra çocuk istediniz sizin seruveniniz nasıl ilerledi tabiki herkesin yaşam şekli ve hayatı farklı ama yorumlarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?