- 19 Aralık 2008
- 13.816
- 429
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maşallah ne güzel tutumlu olmak gerekiyor ama dimi![]()
Ev sahibi olmak hayal gibi geliyor, orta gelirle ev alanlara hayranım resmen.
Birbuçuk aylık evliyiz henüz, erken ama ileriye doğru da alamayacakmışız gibi geliyor, hiç cesaretim yok sanırım.
Bir de oturmak istediğim muhitte eski evler bile 180 civarı.
Düğün borcumuz cabası, o da hatırı sayılır bir miktar.
Eşim sürekli konuyu açmasa ömür boyu kirada otururum herhalde, ev borcunu hiç göze alasım yok.
biz nısanlıyken esımın evı vardı evlendık kp o evı sattırıp baska bı sehırden ev aldırttı esıme (bu arada esım anne ve babası öl bu gece deseler ölür o kadar dınler satmaması ıcın yalvardıysamda dınlemedı bı acıdan ıyı oldu sımdıkı evde soz hakkım var cunku evlendıkten sonra alındı) heeee gelgelelım evın bana bı faydası var mı yok cunku kp kv oturuyo o evde bende kiradayım baska bı sehırde esımın ısı geregı ama oradakı evı kıraya verıp buradakı evın kırasını karsılayabılmek ısterdım ustelık ılk evımız cok guzel buyuktu onun parası ıle kp borcları odendı kalanının ustune esım kredı cektı kutu kadar bı ev alındı kredısını kımın odedıgını soylememe gerek bıle yoktur sanırım. sımdııı sayın hakımeler sz soyleyın bu ev benım mı? benım bı evım varmı?
konu sahıbı arkadaasım Allah gonlune gore versın alırsınız ınsallah esının maasına gore degısır bugun bıle alabılırsınız ıcıne kendınız gıreceksenız kıra oder gıbı kredı odersınız ev sahıbı olursunuz![]()
10 yıl sonra aldım rabbim içinde huzurla saglıkla oturmayı nasip etsin
ama bekledigime degdi site içinde park sorunu olmayan havuzlu bahçeli tam istedigim gibi bir evimiz oldu![]()
Evlendilten tam 1sene sonra aldik.esya borcumuz yeni bitmisti ve biter bitmez ev borcuna girdik 2bine yakin odememiz var 2.5senemiz kaldi bitmesine.bu arada evlendik evleneli kredi borcumuzun olmadigi bir ay gecirmedik