Evlendikten sonra başka ülkede yaşamak?

92selen92

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2014
66
34
18
32
Kızlar benim bir derdim var, abla-arkadaş tavsiyelerine ihtiyacım var. Evlendikten sonra başka bir ülkede yaşayacağım, ama çok korkuyorum. Özellikle kariyerim açısından. Sözlümün işi çok iyi ama ben bunla avunabilecek miyim? Yurtdışında nasıl iş bulurum? Ya da nasıl yaşarım ailemden, ülkemden uzak? Bunların hepsi kafamı çok kurcalıyor. Bu da ilişkimi etkileyecek diye çok korkuyorum. Lütfen bana tavsiyeler verin.

Canim, uzgunum, ama senin Turkiye'deki diplomanin yurtdisinda (ozelliklede Avrupa'da) hicbir degeri yok. Bu demek oluyorki gittigin ulkenin dilini anadilin gibi ogreneceksin, ve silbastan yeniden okula baslayip istedigin bolumden mezun olacaksin. Basarirsan, onunde kimse duramaz. Ben yurtdisinda yasiyorum, ama dogma buyume. Turkiye'den gelin gelen kizlarin arasinda binde bir bunlari basaran var. Senin umudunu kirmak istemem ama gercekci olmani tavsiye ederim.
Sosyal bakimdan aileden uzak olmak eminim seni cok yoracaktir, yanliz hissedeceksindir. Ailesiyle anlasabilirsin insallah. Yeni arkadasliklar edinmeye bak, ki cok yanliz hissetmeyesin.
Rabbim yardimcin olsun :)

merhaba canim evlendinmi evliligin esigindemisin yoksa sadece dusunuyomusun bilmiyorum ama sana cok net diyebilirim ki gercekten cok zorr yorucu zor bi donem bende yurt disinda yasiyorum ana sinifi ogretmeniyim ama burda calisamiyorum suan icin en azindan dil konusunda daha da gelistirmem lazim kendimi sonra tekrar bi donem egitim almam gerekiyo sonra yani uzun bi yol var onumde ama en onemlisi ailenden sevdiklerinden ulkenden uzak olmak cok zor tr de sosyal bi hayat yasayip buraya gelince boslukta hissetmistim kendimi simdi bi bebegim var daha iyim ama yinede zor bilmedigin insanlar cok zor insallah esin ve ailesi sana cok yardimci olurlar yanlizligin en aza iner allah gonlune gore versin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…