• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten sonra bekar hayatını ozlemek

Seni çok iyi anlıyorum. Bizim evde temizliği birlikte yaparız, yemeği birlikte yaparız (aslında çoğunu eşim yapar) falan aslında çoğu ev işimiz ortaktır ama bunları düşünen gene kadın evde. Sorumluluk bana göre sadece yapmak değil. O hafta temizlik gecikse benim içime dert oluyor mesela eşimin umrunda değildir. Ya da akşam ne yiyelim diye genelde ben düşünüyorum. Şunu yapalım diyorum yapıyor ama fikir gene bana ait oluyor çoğunlukla. İşte bu tür sorumluklar beni de çok yoruyor. Ben uzunca bir süre bekar hayatı yaşadım ve gerçekten insan özlüyor o sorumsuzluk hissini.
Sizde bulup bunamissiniz valllahi:halay:
Adam yapıyormus zaten hem yemek yapmak ona kalsin hem dusunmek mi e ne farkiniz kaldı sorumluluğu kadina birakan erkeklerden

Aslında evlendikten sonra 1 sene falan içinde bu duygular geçmeli sizin bayağı olmuş öyle düşüyorsunuz mutsuz mu hissediyorsunuz

evleneli 3 ay dolucak, ilk 2 ay sizin hissettiklerinizi hissediyordum çok yoğun.
ama şu sıralar baya baya azaldı hislerim, evime ve eşime daha bir bağlanıyorum.
sizin 3 yıl olmuş, ters giden bişeyler var sanki iletişim anlamında

Back
X