• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Bir Süre BabaEvinde Yaşamak..

1. bükmek değil büzmek
2.laflara kulak asmıyacaksa, buraya fikrimizi sormak için konu açmasın. Biz burda durup dururken yoldan geçene laf söylüyoruz gibi bir izlenim yaratıyorsunuz

Kulak asmamak ne demek? Herkesin mesajını tek tek okuyup beğeniyorum..değerli yorumlarınız için teşekkür ederim diyorum..
Konu açıp sonra yorum yazan insanlara hakaret eden kullanıcılar da var burda..
Ama biri haddi olmadan müftülükten haber geldi gibi dini değerlerime alayvari atıfta bulunursa teşekkür edecek halim yok..
Bazen gereksiz şeyleri büyütüyorsunuz..Sonra da mesaj yazdığınız için minnet duymamızı mı bekliyorsunuz..
Vaktiniz çok değerli ise gidip bilimsel araştırma yapın

bazen su altı ustu nıkah bıle ne kadar abartılıyor
nıkahlı kadının babasının evınde duramazmıs basarlarmıs onu valla sız acıkmısınız kapalımısınız bılmıyorumama ben basbaya bunu cınsellık olarak yoruyorum ne ayıp

İş açıklığa kapalılığa gelirse cidden üzülürüm..Cinselliği ayıp olarak görmek de patolojik bir vaka o ayrı...
Kaldı ki meselemizin beraber olmak olmadığını da söyledim..

çok pardonda 6 yıl sevgililik yaşa sonra günah de.sen cinsellikten dolayı bu kadar erken istiyorsun kabul et.nikahı erken kıy illa birşeyler yapmak zorunda değilsin nikahlanır nikahlanmaz.eşin buraya gelince düğün yap.
artık herkes düğünden bir kaç ay önce nikah kıyıyor düğünü geç yapıyor.ama herkes kendi baba evinde duruyor.
ayrıca baba evi cehennem değil çıktığın yeri neden böyle lanse ettin anlamadım.
milletin lafı sen nikahlıyken baba evinde kalmana ise 6 yıldır oğlanla ama evlenememişte derler.
babalar dağdır ve sen o dağın eteğindeyken istediklerini desinler tıka kulaklarını

Benim Ocak ayında nikahım oldu, mayıs'a kadar beklemek durumunda kaldım ve ailem balayına göndermemişti. Öyle saçmalık mı olur evlenip eve gelemezsin sadece kağıt üzerinde olsun diye. Mecburen peki dedik ve bekledik. Ona rağmen zordu gelinliği çıkarıp baba evine dönmek.
Zaten düşününce git 3 gün seviş sonra gel bir kaç ay bekle saçmaydı.

Ben 1.5 ay yasadim vize beklerken, bur sorun olmadi. Bu arada oda nikahi yapip su nikah dairesinde olsun diye israr etmezseniz 1 hafta sonraya da gun alabilirsiniz.
Bu sebeple benim dugunum nikahimdan 4 gun once oldu.

çok pardonda 6 yıl sevgililik yaşa sonra günah de.sen cinsellikten dolayı bu kadar erken istiyorsun kabul et.nikahı erken kıy illa birşeyler yapmak zorunda değilsin nikahlanır nikahlanmaz.eşin buraya gelince düğün yap.
artık herkes düğünden bir kaç ay önce nikah kıyıyor düğünü geç yapıyor.ama herkes kendi baba evinde duruyor.
ayrıca baba evi cehennem değil çıktığın yeri neden böyle lanse ettin anlamadım.
milletin lafı sen nikahlıyken baba evinde kalmana ise 6 yıldır oğlanla ama evlenememişte derler.
babalar dağdır ve sen o dağın eteğindeyken istediklerini desinler tıka kulaklarını

İlk sayfalarda yapılan yorumlarla son sayfa arasında farklar var..
Çünkü bir önceki kullanıcılar nerden vurmuşsa,neyi eleştirmişse gelip onla insanı yaftalamak gibi bir huy var burda..
Evet cinsellik için erken olsun istiyorum! Mutlu oldunuz mu?

İş açıklığa kapalılığa gelirse cidden üzülürüm..Cinselliği ayıp olarak görmek de patolojik bir vaka o ayrı...
Kaldı ki meselemizin beraber olmak olmadığını da söyledim..
ben cınsellıgı tabu olarak goren bırı degılım kesınlıkle
ama soyledıgınız sey cok komık gelıyor
nıkahlıyken baba evıne sıgmak zor
neden yahu neden :) ote yandan 6 senedır gunah olmayan seyler sızı basmıs gıbı geldı :D

Bu arada o artık evlenelim bıkkınlığını bilirim. Biz de 6. senede evlenebildik. Etrafı çok sallamamıştım ama 6 senedir 1000 km mesafede, istediğin zaman sarılamadığın, göremediğin biriyle bir şeyleri yürütmeye çalışmak zordu. herkes el ele kol kola gezerken sen telefonunla geziyorsun:) En kötü yanı da artık evlilik için heyecan duymamaktı. Artık "off bitse de gitsek" durumunda ciddi bir bıkmışlık vardı. Bu yüzden ben de atamamın çıkmayacağını tahmin ede ede 4 ay önceden nikah yapmıştım.

ben cınsellıgı tabu olarak goren bırı degılım kesınlıkle
ama soyledıgınız sey cok komık gelıyor
nıkahlıyken baba evıne sıgmak zor
neden yahu neden :) ote yandan 6 senedır gunah olmayan seyler sızı basmıs gıbı geldı :KK70:

Buna da önceki mesajlarda cevap verdim ama okumamış olmanız doğaldır kimsenin bu kadar vaktini çalmak da istemem zaten..
Kürt Türk evliliği yapıyoruz aileleri ikna etmek kolay olmadı bu birinci sebep,o okurken tanıştık ve iş bulması uzun sürdü
Kim keyiften bu kadar uzatır işi..

Bu arada o artık evlenelim bıkkınlığını bilirim. Biz de 6. senede evlenebildik. Etrafı çok sallamamıştım ama 6 senedir 1000 km mesafede, istediğin zaman sarılamadığın, göremediğin biriyle bir şeyleri yürütmeye çalışmak zordu. herkes el ele kol kola gezerken sen telefonunla geziyorsun:) En kötü yanı da artık evlilik için heyecan duymamaktı. Artık "off bitse de gitsek" durumunda ciddi bir bıkmışlık vardı. Bu yüzden ben de atamamın çıkmayacağını tahmin ede ede 4 ay önceden nikah yapmıştım.

Tamamına katılıyorum..aynı şeyleri yaşamışız..
Artık liseli aşık gibi mesaj yazmaktan bıktım
Kağıt üstünde de olsa artık evli olalım ve zaman öyle aksın sevgililikte 7. sene değil evlilikte 1.senemiz olsun istiyorum..

Kulak asmamak ne demek? Herkesin mesajını tek tek okuyup beğeniyorum..değerli yorumlarınız için teşekkür ederim diyorum..
Ama biri haddi olmadan müftülükten haber geldi gibi dini değerlerime alayvari atıfta bulunursa teşekkür edecek halim yok..
Bazen gereksiz şeyleri büyütüyorsunuz..Sonra da mesaj yazdığınız için minnet duymamızı mı bekliyorsunuz..

Çok merak ettim neyi büyüttük ki?? Birde saçma sapan vaktiniz değerliyse gidin bilimsel araştırma yapın gibi sözler,çok ayıp.

Ben sadece sizin ''erken menapoz sorunu var ailede yaşım geçiyor dediniz'',, Bende dedimki eşin zaten gidecek nasıl cocuk yapacaksın diye sordum ? Bize birşey ispat etmek zorunda değilsin ki sacma bahaneler sunuyorsun.. Eğer kendin günahtan girersen konuya, insanlar da sorar sana zaten nişanlın gidecek neyin günahı diye? Birşey sormayalım mı istersin,, ozaman konuyu şöyle açmalıydın; Durum bu ve biz evlenmek istiyoruz dersin, bizde ona göre yorum yaparız.. Balayı yapıpta baba evine de dönülmez bence,, çünkü zorunluluk yok

Tamamına katılıyorum..aynı şeyleri yaşamışız..
Artık liseli aşık gibi mesaj yazmaktan bıktım
Kağıt üstünde de olsa artık evli olalım ve zaman öyle aksın sevgililikte 7. sene değil evlilikte 1.senemiz olsun istiyorum..
Benim de telefon çalınca midem bulanıyordu artık, telefondan bıkmıştım inanılmaz derecede. Ama benim ailem balayı durumunu sorun yapmıştı sizin aileniz bu duruma nasıl bakıyor? Sorun etmiyorlarsa neden olmasın ama evliyken beklemek daha zor. Ne evinde rahat edebiliyorsun çünkü gideceksin, ne eşinle buluştuğunda rahat edebiliyorsun çünkü eviniz yok:D Bir garip durum ama çekilmez değil elbet.

ya 3-5 ay daha bekleyip evlenseniz ne olurki. hala okuyosun sen mecburfiyetten tayin çıkmaması vs gibi bir sebep değil ki ünv okurkenevden ayrılamazken evlenmek çok saçma bence millet de niye erken evlendiler bu işin içinde birşey var der hani çok takıyosun ya bunu da düşün

4-5 ay daha sözlü kalabilirsinizki. O Kadar beklemissiniz son aylarini mi bekleyemiyorsunuz ?
Cok bi Zaman degilmis. Bende 1-2 sene falan diye düsündüm basligi görünce.
Mezun olduktan sonra evlenmeniz bu durumda daha mantikli. Simdi su durumda evlensenizde millet laf eder yani. En iyisi siz sözlü kalin. Mezun olduktan sonrada evlenin. Ne o dönsün türkmenistana, nede sen dön baba evine

1. bükmek değil büzmek
2.laflara kulak asmıyacaksa, buraya fikrimizi sormak için konu açmasın. Biz burda durup dururken yoldan geçene laf söylüyoruz gibi bir izlenim yaratıyorsunuz
ya Rabbim, senın psikolojın bozuk gıt kım bozduysa ona cemkır kızım. şu mubarek kadır gecesınde benı kotu soyletme. ayrıca ıstedıgım seyı ıstedıgım sekılde soylerım bknz.

1. ınsanlarn agzı torba degıl kı bukesın!!!
2.insanların soyledıgıne kulaklarını tıka!!!

soyledım bak ıstersen yıne soylıım

sana dedım kulaklarını tıka dıye.
ayrıca ınsanların agzı torba degıl kı bukesın.

Nişanlınız ile günahlarınızdan söz etmeniz bana tuhaf geldi açıkcası evlenince o günahları işlememiş mi olacaksınız? İnsanlar belki "evlendi artık" der ama tanrı ne der bilemeyiz. Kesinlikle yanlış anlaşılmasın bu yüzden sizi eleştirmiyorum yalnızca bu kısma niye takılıyorsunuz anlamadım sonuçta beden, keyif, hayat sizin tabiki dilediğinizi yaşarsınız.
Tanrı ne der? Ne demek ki..
Nikahın amacı zaten Allahın huzurunda yapılması değil mi?

Back
X