Evlendikten sonra eşi askere gidenler yardım!!!!!

frida81

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2009
150
0
96
Diğer
ARKADAŞLAR KAFAM ÇOK KARISIK 1 YILDIR NİŞANLIYIM. NİŞANLIM ASKERE GİTMEDEN ÖNCE EVLENMEMİZ KONUSUNDA ISRARLI FAKAT BENİM KAFAM KARISIK. ARADINIZDA EVLENDİKTEN SONRA EŞİ ASKERE GİDENLER YORUMLARINIZI BEKLİYORUM. BU ARADA ASKERE GİDİP GELMESİNİ BEKLERSEM 2 YIL NİŞANLI KALMIŞ OLACAGIM..NİŞANLIM KISA SÜRE ASKERLİK YAPACAK.kafamçokkarıştı

bence kesinlikle gelmesini bekleyin askerden tanıdıklarım var askerdeyken evlenen çok zorlandıklarını biliyorumhele de kaynananlarla kalacaksan hepten zor kaçmıyo ya evlilik zaten kısa dönemmiş askerden gelince rahat rahat yaparsınız düğününüzü hiç bi telaşeniz olmaz

Senı Çok ıı anlıyorum. Aynı durum bendede var.ama eevlendıkten sonra Çok sıkıntı yasarız dÜŞcesıyle bız askerden sonra olmasına karar verdık. Daha dogrusu ben karar verdım o da mecburen saygı duydu. Ama hala fıkrımı degıŞtırebılırmıyım dıye ugrasıyor.bakalım zaman neyı gÖsterecek.ınŞallah sende sızın ıÇın hayırlı olana karar verırsın canım

Böyle birşey yaşamadım ama, bence de geldikten sonra yapın. Önce yapma nedeniniz ne? Sonuçta bekleyecekseniz, önce de yapsanız, sonra da yapsanız bekleyeceksiniz. Sıkıntı ne?

bence kesinlikle gelmesini bekleyin askerden tanıdıklarım var askerdeyken evlenen çok zorlandıklarını biliyorumhele de kaynananlarla kalacaksan hepten zor kaçmıyo ya evlilik zaten kısa dönemmiş askerden gelince rahat rahat yaparsınız düğününüzü hiç bi telaşeniz olmaz

BEN ÇALIŞIYORUM CANIM. KAYINVALİDEM AYNI ŞEHİRDE DEĞİLİZ.SAGOL CEVABIN İÇİN.mafoldumben

böyle birşey yaşamadım ama, bence de geldikten sonra yapın. önce yapma nedeniniz ne? Sonuçta bekleyecekseniz, önce de yapsanız, sonra da yapsanız bekleyeceksiniz. Sıkıntı ne?

nişanlılk süresi uzadığı için nişanlım baskı yapıyor acıkçı canım.oda evlenelim 1 sene daha uzatmayalım 5 ay bekleyelm 1 yıl beklemeyelm hayatımızı daha fazla ertelemeyelim diyor.

Bence beklemek daha mantikli, madem kisa donem yapacakmis.
Benim esim askere gittiginde 1 yasinda cocugumuz bile vardi. Esim de kisa donem yapti askerligini ama benim icin bir omurdu. Kendimi cok yanliz hissetim ve her gun agladim, e bide tek basima cocugu bakmak da vardi. Cok zor.....bence.
Simdi nasilsa alistigin bir duzenin var (ailenin yaninda), askerligi yapip evlenin derim, yine de karar senin.
Ben sadece tavsiye etmiyorum!

Hayirlisi Olsun

nişanlılk süresi uzadığı için nişanlım baskı yapıyor acıkçı canım.oda evlenelim 1 sene daha uzatmayalım 5 ay bekleyelm 1 yıl beklemeyelm hayatımızı daha fazla ertelemeyelim diyor.

Bu nasıl bir hesap anlamadım. Kısa dönem askerlik yapacak, o gelene kadar belirli hazırlıkları yapın önceden, gelince de birkaç ay içinde toparlanır yaparsınız, illa beklemeyelim deniyorsa. Yani hesapta değişen hiçbirşey yok. Öyle de , böyle de yaklaşık 1 sene bekleyeceksiniz.

Altında yatan başka nedenler olmasın. Güven gibi. Askere gidiyorum, gözüm arkada kalmasın gibi.

bence beklemek daha mantikli, madem kisa donem yapacakmis.
Benim esim askere gittiginde 1 yasinda cocugumuz bile vardi. Esim de kisa donem yapti askerligini ama benim icin bir omurdu. Kendimi cok yanliz hissetim ve her gun agladim, e bide tek basima cocugu bakmak da vardi. Cok zor.....bence.
Simdi nasilsa alistigin bir duzenin var (ailenin yaninda), askerligi yapip evlenin derim, yine de karar senin.
Ben sadece tavsiye etmiyorum!

Hayirlisi olsun

anlıyorum canım tabi sen hem çalışmıyorsun hemde tek basına bir çocugun sorumlulugu var üzerinde.ailedende karısanlar olduysa tuzu biberi olmuştur. Sagol tavsiyen için.

bu nasıl bir hesap anlamadım. Kısa dönem askerlik yapacak, o gelene kadar belirli hazırlıkları yapın önceden, gelince de birkaç ay içinde toparlanır yaparsınız, illa beklemeyelim deniyorsa. Yani hesapta değişen hiçbirşey yok. öyle de , böyle de yaklaşık 1 sene bekleyeceksiniz.

Altında yatan başka nedenler olmasın. Güven gibi. Askere gidiyorum, gözüm arkada kalmasın gibi.

bilmem güven sorunumu bu hiç aklıma gelmemişti.bilmiyorum iyorum ya kafam çok karışık.sizlerden gelecek yorumları o yüzden merak ediyorum.cadıarzu

bilmem güven sorunumu bu hiç aklıma gelmemişti.bilmiyorum iyorum ya kafam çok karışık.sizlerden gelecek yorumları o yüzden merak ediyorum.cadıarzu

benimde eşim gitti bugün 16 gün oldu. biizmde cocugumuz yok ve kayınvaldiemler felan uzakta bende yalnız kalıyorum.
ve eşime kısa beklerken yedek subay yani uzun dönem cıktı.
bunları da düşün.
evlenince daha zor cünkü ev onsuz çok kötü. bence evlenmeden gitsin. hem düğün hazılrıgı çeyiz derken oyalnırsın.

benimde eşim gitti bugün 16 gün oldu. Biizmde cocugumuz yok ve kayınvaldiemler felan uzakta bende yalnız kalıyorum.
Ve eşime kısa beklerken yedek subay yani uzun dönem cıktı.
Bunları da düşün.
Evlenince daha zor cünkü ev onsuz çok kötü. Bence evlenmeden gitsin. Hem düğün hazılrıgı çeyiz derken oyalnırsın.

çok nadir görülen bir durum ama demekki olmayacak bişeyde değilmiş görüldüğü üzere.offffffff offffffff .sen ne kadar nişanlı kaldın.sende benim gibi düşünerekmi evlendin.yani kısa dönem yapar gelir diye.

Kesinlikle bekleyin askerliği bitsin gelsin o zaman evlenin hem de kısa dönem yapacak zaten o dönemlerde koşuşturma filan olacak zaman geçer böylelikle .

çok nadir görülen bir durum ama demekki olmayacak bişeyde değilmiş görüldüğü üzere.offffffff offffffff .sen ne kadar nişanlı kaldın.sende benim gibi düşünerekmi evlendin.yani kısa dönem yapar gelir diye.

aynen öle evlendim. hatta umursamıyordum bile kesin kısa gelir diyordum.
9 ay nişanlı kaldık. 2008 temmuzda evlendik bu nisanda gitti işte. herşeyi ertelio insan. yani tavsiye etmiyorum:umursamaz:

Back
X